Kız birde umut dolu bakışlar atmış HasoyaHasan olmaz Hüseyin olur artık kısmet
Öyle deme Sep, amatör troller ya da cidden saf eskaza yolu buralara düşmüş beyefendiler ya konu altında kavga ediyolar ya da yeni konu açıp oradan saydırıyolar.Forumların geneli aynı altyapıya sahip yaw. Çok bilmeye gerenk yok.
Yazık oldu hemşireKız birde umut dolu bakışlar atmış Hasoya
Öyle deme Sep, amatör troller ya da cidden saf eskaza yolu buralara düşmüş beyefendiler ya konu altında kavga ediyolar ya da yeni konu açıp oradan saydırıyolar.
Milletin gözü önünde olsun istiyolar yani, öyle profiline yazayım pek onların tarzı degil.
Ya da akşam akşam canım sıkıldı Sherlock culuk oynuyorum
Bana bi şey diyo mu gezegenler? Mutsuzum da bugün ben biraz.Kesinlikle bu gün manyak mıknatısısın Seph, çekiyorsun maşallah, bunlar hep marslı dolunaydan :))
O kanı isminden kaynaklanıyor olmasınHasan bence troll değil yaw. Baya saf köylü çocuğu gibi bişey canlandı benim gözümde.
Ama forumlarda çok gezmiş belli ki.
He yaw, olan masum kızcağıza oldu, hayalleri yıkıldı.
Aaa niden ? Ne oldu ?Bana bi şey diyo mu gezegenler? Mutsuzum da bugün ben biraz.
Astroloji merakım var :) Felsefe severim :)Marslı dolunay nasıl oluyor yaw?
Sen bu kadar şeyi nerden biliyon?
Bencede yapabilirsinTekrar toparlanabilirim, bunu yapabilirim.
Gecenin tespiti, hasan hüseyin yapınca masum köylü çocuğu berkecan, taylan yapınca auuwwwwO kanı isminden kaynaklanıyor olmasın
Bi Berkcan olsa böyle düşünmezdin bence
Hemşire az önce yıldız kaydıAstroloji merakım var :) Felsefe severim :)
Mesela şuan mavi düşünür dolunayı denen dolunay var, 19 yılda 1 olan.. Çok ciddi kararların verilmesi gereken bir zaman, ayrıca mars satürn etkisi vardı bu ay yani gerginliklerin yoğun zamanı..
Burcunu söyle sana ne olduğunu söyliyim
Astroloji merakım var :) Felsefe severim :)
Mesela şuan mavi düşünür dolunayı denen dolunay var, 19 yılda 1 olan.. Çok ciddi kararların verilmesi gereken bir zaman, ayrıca mars satürn etkisi vardı bu ay yani gerginliklerin yoğun zamanı..
Yalan mı ?Gecenin tespiti, hasan hüseyin yapınca masum köylü çocuğu berkecan, taylan yapınca auuwwww
Ben o kadar kekim ki ucak gecmesiyle yildiz kaymasini karistiririm.Hemşire az önce yıldız kaydı
Bu ni demek
Mavi dolunay ayrı.. O bilge olan.. Bu düşünür..Mavi dolunay geçen ay değil miydi yaw? Baya konuşuldu falan.
Ben de hiç anlamam şu astroloji işlerinden. Yükselen burcum bile terazi mi akrep mi karar veremedik.
İşe başlamam için olmasına kesin gözüyle baktıgım çok iyi bi yer vardı ama bugün itibariyle baya tehlikeye girdi, %90 ihtimalle olmayacak yaniAaa niden ? Ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?