Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya bizim akraba kadınlar sürekli benim yanımda kocalarıyla ilgili ayıplı şaka yapıp konuşup konuşup sonra ay genç kız var ayıp diyorlar.
Kardeşimi konuşmaya dahil edip beni dışlıyorlar resmen.

Ya bizim akraba kadınlar sürekli benim yanımda kocalarıyla ilgili ayıplı şaka yapıp konuşup konuşup sonra ay genç kız var ayıp diyorlar.
Kardeşimi konuşmaya dahil edip beni dışlıyorlar resmen.

Aslında bazı ayıplı şakaların bilhassa genç kızların yanında yapılması gerekiyor bence, çünkü bakıyorum da şurada, ilk gece korkusu yaşayan kadın dolu, cinsel hayatları işkenceye dönüşüyor. Yani çok abartacak şekilde ya da kendi mahremlerini açacak şekilde değil ama rahatça konuşulabilmeli. Bizde konuşur annemler teyzemler arada öyle :))

Yahu yapıyorlar yapıyorlar sonuna gelince kız var ayıp oluyor. Konuşulsun ama insanların kafasında gereksiz gerginlik yaratmayacak şekilde konuşulsun.

Kız kardeşimle kuzenimin düğünü arasında bi kaç hafta vardı diğer Kuzenle konuşuyor bunlar nasıl olur ilk gece diye. Kız resmen korkuttu ikisini. Lafa dalıp yok öyle bişey yeaa dememek için zor tuttum kendimi Angela Arada o iş öyle olmuyor demek istiyorum ama yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…