- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yaşlandın be sep.Çok konuşuyorsunuz yetişemiyoruuuuuum.
Yok ayol ne biraktin. Ben son aya kadar sporumu aksatmadim. Zinde kaldimGebe kalalı sporu bıraktık gibi bir şey zaten, sorma
Yaşlandın be sep.
Vay arkadaş yaa, hamile hamile kadınlar bile spor yaparken bizde tık yokAngela
Sabah sporuna ciktigindan bahsediyordu
Üzüldün mü?Vay arkadaş yaa, hamile hamile kadınlar bile spor yaparken bizde tık yok
Pilotla yaparsiniz sporunuzuVay arkadaş yaa, hamile hamile kadınlar bile spor yaparken bizde tık yok
Yahu yapıyorlar yapıyorlar sonuna gelince kız var ayıp oluyor. Konuşulsun ama insanların kafasında gereksiz gerginlik yaratmayacak şekilde konuşulsun.
Kız kardeşimle kuzenimin düğünü arasında bi kaç hafta vardı diğer Kuzenle konuşuyor bunlar nasıl olur ilk gece diye. Kız resmen korkuttu ikisini. Lafa dalıp yok öyle bişey yeaa dememek için zor tuttum kendimi AngelaArada o iş öyle olmuyor demek istiyorum ama yemiyor.
Ya koca göbekle nasıl eğilip bükülüp spor yapıyorsunuz zor olmuyor mu?Yok ayol ne biraktin. Ben son aya kadar sporumu aksatmadim. Zinde kaldim
Güya aydınlatacakNe anlarlar korkutunca yani ayrı bi sadistlik örneği o da.
Yok ayol ne biraktin. Ben son aya kadar sporumu aksatmadim. Zinde kaldim
Ah benim canim... yok olmuyorYa koca göbekle nasıl eğilip bükülüp spor yapıyorsunuz zor olmuyor mu?
Vay be ne spor aşkı var insanlarda.Ah benim canim... yok olmuyor
Tantan ciddi olmadigina inanmak istiyorumVay be ne spor aşkı var insanlarda.
Yo gayet ciddiyim. Spor ne ya koca göbeklen.
Üzüldüm tabii kızım. Gençliğimin baharındayım spor yapamıyorum.Üzüldün mü?
Ahaha pislik.Pilotla yaparsiniz sporunuzu
Spor sevilmez mi tantan ya?Vay be ne spor aşkı var insanlarda.
Neden ki gobek spor yapmaya engel mi ? Sen gebe olsan yapmicak misin sporunu?Yo gayet ciddiyim. Spor ne ya koca göbeklen.
Ya tabii şimdi hamile olmayınca insana garip geliyor göbek büyüdükten sonra hamileyken spor yapma düşüncesi ama o süreç içinde eminim gayet normalleşiyordur.Neden ki gobek spor yapmaya engel mi ? Sen gebe olsan yapmicak misin sporunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?