Seni sahildeki spor aletlerine alalım. Fazla bile.Üzüldüm tabii kızım. Gençliğimin baharındayım spor yapamıyorum.
Ahaha pislik.
Üzüldüm tabii kızım. Gençliğimin baharındayım spor yapamıyorum.
Ahaha pislik.
Ben tantanin beni anladigindan emin degilim..:)Ya tabii şimdi hamile olmayınca insana garip geliyor göbek büyüdükten sonra hamileyken spor yapma düşüncesi ama o süreç içinde eminim gayet normalleşiyordur.
Gebe olmadığım halde yapamıyorum gebeyken yapmam orda kalsın.Neden ki gobek spor yapmaya engel mi ? Sen gebe olsan yapmicak misin sporunu?
Sence tantan o kadar saf mı?Ben tantanin beni anladigindan emin degilim..:)
Gelmesin gelmesin iyidir iyiGebe olmadığım halde yapamıyorum gebeyken yapmam orda kalsın.
Bilmiyorum ya o göbekle zor geliyor bana.
Kabul et. Sonradan anladinSence tantan o kadar saf mı?
Spordan soğutcan beni.Gelmesin gelmesin iyidir iyi
Hayır tabi ki. Senle uğraşıyordumKabul et. Sonradan anladin
Gulum o biraz insanlarin birbirini gereksiz etkilemesinden.. bebegin duyacagini,hissedecegini,ona zarar gelecegini dusunen insanlar var inan ki..Ya tabii şimdi hamile olmayınca insana garip geliyor göbek büyüdükten sonra hamileyken spor yapma düşüncesi ama o süreç içinde eminim gayet normalleşiyordur.
Yemem ben bunlari.. sulu goturur susuz getiririm..Hayır tabi ki. Senle uğraşıyordum
Evde yaparım ben kendi sporumu.Seni sahildeki spor aletlerine alalım. Fazla bile.
Yedin canım.Yemem ben bunlari.. sulu goturur susuz getiririm..
Yok bebekten kaynaklanan bir şey değil benimki. Yani sadece ilerleyen zamanlarda kocaman hamile göbeği ile düşünüyorum da yok o görüntü oturmuyor bende. Ama dediğim gibi bu hamile olmamaktan kaynaklanan bir şey, süreç içinde alışır insan tabii ki.Gulum o biraz insanlarin birbirini gereksiz etkilemesinden.. bebegin duyacagini,hissedecegini,ona zarar gelecegini dusunen insanlar var inan ki..
Ama gayet normal bir surec.. dogru hareketlerle cok guzel zindelik kazanabilirsin. Hatta sporun sonunda mutluluk hormonu salgilandigindan bebege faydasi bile var...
Pehh...Yedin canım.
Tek tabanca takılırım diyorsun?Evde yaparım ben kendi sporumu.
Aynen ben de nasıl olacağını düşünemiyorum.Yok bebekten kaynaklanan bir şey değil benimki. Yani sadece ilerleyen zamanlarda kocaman hamile göbeği ile düşünüyorum da yok o görüntü oturmuyor bende. Ama dediğim gibi bu hamile olmamaktan kaynaklanan bir şey, süreç içinde alışır insan tabii ki.
Aynen oyle surec icinde alisiliyor.. bende olmadan once gozumde canlandirinca cok itici geliyordu.Yok bebekten kaynaklanan bir şey değil benimki. Yani sadece ilerleyen zamanlarda kocaman hamile göbeği ile düşünüyorum da yok o görüntü oturmuyor bende. Ama dediğim gibi bu hamile olmamaktan kaynaklanan bir şey, süreç içinde alışır insan tabii ki.
Aynen oyle surec icinde alisiliyor.. bende olmadan once gozumde canlandirinca cok itici geliyordu.
Ama cok sisman kadin yapmiyor mu onun gibi dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?