Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hayır amaç ne, kazancın ne böyle bişeyden?

Sapık bir zihniyet var, şu eski ortam muhabbetlerinde "Do list" şeysi olurdu ya hani erkeklerin, birbirlerine buralardaki videolardan link gönderiyor ve "Bak ben yaptım" diyorlar. Allah kahretsin ki gizli çekim yapıyorlar, suç işliyorlar ama muhatabı yok.

Nette swnger ilişki arayanlar, bu şekilde bir çift ile anlaşmalı olan otelde buluşup gizli kayıt altına alınıyor ve daha neler anlatamam...Ve toplumumuzda "Erkeğin elinin kiri, kadının alın lekesi" bakışı olduğu için, olan kadınlara oluyor...
Konuyu okudum da, o baba ana da nasıl atabilir böyle bir şey yüzünden kızlarını anlayamıyorum, bu kadar mı kolay, kızı ölüme itmekten farkı ne şu hallerin... Yazık be.

in vino veritas Ayy sep ne anlatmaya çalışıyosun

Hayır kadın kürt, gitmiş kendini temsil ettiğini düşündüğü partiye oy vermiş. Buna bilinçsiz oy demek saçma değil mi? Gayet bilinçli vermiş. Ben kürdüm, bunlar bana göre kürt haklarını savunuyor demiş vermiş. Senin gibi yola taşa toprağa vermemiş.

La havle diyorum.
Sevişmesin abi kimse, evliler de sevişmesin bıktım la.

Bir yorum daha yaptım.
Olayı kavrayamıyorlar, daha temkinli olunsun deniliyor ya, daha temkinli olmak zorunda bırakılıyor kadınlar.
Güven ortamını çalma söz konusu, idrak edemiyorlar...

Bir yorum daha yaptım.
Olayı kavrayamıyorlar, daha temkinli olunsun deniliyor ya, daha temkinli olmak zorunda bırakılıyor kadınlar.
Güven ortamını çalma söz konusu, idrak edemiyorlar...
Biri de aradan çıktı "evlilik öncesi ilişkiyi normalleştiriyorsunuz"a bağladı konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…