- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Azcik benden yag dokusu enjekte edebiliiirüüükk
Bana uygun kısmet pipilettonusu onlarca kadınla paylaşmış adam mı?Sen kendin ettin, ben sadece uygun kısmeti buldum. İyiliğini düşünende kabahat.
Susmuyor hormonlar zaten yaa.
Benimkiler güzeldi biraz ama şu an gidişat hiç hayra alamet değil..
Çok acayip yerlere doğru sürüklendiğimi hissediyorum.Geri dönüşü olmayan yollara, yer çekimi kuvveti... vb.
Fotoğraflarını çekecektim, onu da çekmedim böğhü
Totoyu sorma zaten... Bağımsızlığını ilan etmiş olabilir.
Eki Görüntüle 1850896
Malzeme lazım olursa bende 3 kişilik var. Gel al.Estetik için düşündüğüm iki bölge var. Gıdış aldırmak, totoya destek taktırmak.
Malzeme lazım olursa bende 3 kişilik var. Gel al.
Erkek bebekte toto geriye doğru gidermiş de gidermiş. Sonra normale dönermiş ama. Anam öyle didi.
Toplama TotoHepinizden biraz biraz toplayayım diyorum.
Cınım 8 saattir aç ve susuzum.Bu kadına ne içirmişleeerr
Ay hadi bi umut
Böyle döt olamaz çünkü, olmamalı.
Daha yeni uyandık ya ne ara aç susuz oldun?Cınım 8 saattir aç ve susuzum.
İçtiğim şeyin etkisi de şimdiye kadar çoktan geçmiştir.
Toplama Toto
Kocis yadırgayabülüü
Yareppim. Başka başka totoları beğenmesine izin vercen yani?Kendi baksın beğendiklerinden alalım madem
Annem abime 34 bedenken hamile kalmış. Fotoğraflara bakıyoruz karın neredeyse yok kadında toto almış başını gidiyor. Sanki bebeği orda taşıyor gibi. Şimdi o da totosuzgillerden. Ona çekmişşm ben de zaten.
Yareppim. Başka başka totoları beğenmesine izin vercen yani?
Karnım da çok önde benim.
Bi de erkek çocukta karın öne gider, kızda yayılır diyorlar. Sep kimde gördüysem tutuyor ya,
bugün doktor randevum var, soracağım adama bunun bilimsel bi açıklaması var mı, böyle bi şey var mıdır nedir bu diye.
Bence gidisin cok tatli duruyor.Estetik için düşündüğüm iki bölge var. Gıdış aldırmak, totoya destek taktırmak.
Bence gidisin cok tatli duruyor.
Yemin ederim cok tatli duruyor. Senin seksepaliten o ( dogru yazmamis olabilirimNesi tatlı allah aşkına, hindi gibi
Evet ya bu kesin dogru. @_angela_ sor banada soyle. Kizimda yan yaglarimdan agaar karnim vardi . Yaygan.Evet öne doğru sivri karın oluyor genelde erkek bebede. Kızlarda yayılıyor sanki. Bi sor bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?