Sen de bemzedin şuna.Tepkilerden korkacagi icin disim diye duzeltti yemeyiz biz bunlari
Sephorayıda mı gördünBence gidisin cok tatli duruyor.
Yani...Tepkilerden korkacagi icin disim diye duzeltti yemeyiz biz bunlari
Sapık zihniyetli kadın.
Çok garip ya. Bu arada bi ayakkabı çantaya 600 lira verebilen koca yüreğine hayran kaldım
İvitSephorayıda mı gördün
Cagri merkezi hic mi dusmuyor?Ayakkabı ucuzdu, ondan bahsetmiyorum farkındaysan. Çantam yoook çantaaam.
Ben öyle çok sık çanta almam. Senede bir falandır ama aldım mı iyisini alırım. Bi de doğum günü hediyemdi o benim.
Cagri merkezi hic mi dusmuyor?
Şikayetvar.com denedin mi Seph? Oradan genelde dönüş olur, hatta kesin olur bir kaç saat içinde..45 dakika bekledim tık yok.
Benim kızımda karnım basketbol topu yutmuş gibiydim.
Gören teyzelere kız dediğimde yok yok bu kesin erkek diyorlardı
Öyle şartladılar ki beni doğduğunda ilk kukusuna baktım bir yanlışlık olmasın diye
Bide biz mi arasak gardas noruyonuz diye:)45 dakika bekledim tık yok.
Şikayetvar.com denedin mi Seph? Oradan genelde dönüş olur, hatta kesin olur bir kaç saat içinde..
Bide biz mi arasak gardas noruyonuz diye:)
Markafoninin face hesabında falan şikayetler dolu.. Benim alışveriş yaptığımdada fenalık geçirttilerdi, ürünü tedarik edemedik edene kadar da böyle oldu dediler.. Para iadesi isteyin, 15 gün cart curt denir ama hizmet almadınız, tüketici hakları sayfası var, http://www.tuketici.gov.tr/?wslt=57A5C94A-2D72-428F-8B1E-DFACE5BD9FFCBir hafta falan oldu yazalı. Geri dönüş oluyor ama "sorununuzla en kısa zamanda ilgileneceğiz" gibi bi mesajla.
Markafoninin face hesabında falan şikayetler dolu.. Benim alışveriş yaptığımdada fenalık geçirttilerdi, ürünü tedarik edemedik edene kadar da böyle oldu dediler.. Para iadesi isteyin, 15 gün cart curt denir ama hizmet almadınız, tüketici hakları sayfası var, http://www.tuketici.gov.tr/?wslt=57A5C94A-2D72-428F-8B1E-DFACE5BD9FFC
Yada alo 175 hattı var, yani illa ürünü değil paranı kurtarırsın inşallah..
Bişey yapmadııımmYani...
Tantanım bizden utanmana gerek yok, naparsan yap yanındayız biz senin.
Ayakkabı ucuzdu, ondan bahsetmiyorum farkındaysan. Çantam yoook çantaaam.
Ben öyle çok sık çanta almam. Senede bir falandır ama aldım mı iyisini alırım. Bi de doğum günü hediyemdi o benim.
şimdi, 3 e düştü :))Işte bunlar heppinoli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?