Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sapık zihniyetli kadın.

Çok garip ya. Bu arada bi ayakkabı çantaya 600 lira verebilen koca yüreğine hayran kaldım

Ayakkabı ucuzdu, ondan bahsetmiyorum farkındaysan. Çantam yoook çantaaam.

Ben öyle çok sık çanta almam. Senede bir falandır ama aldım mı iyisini alırım. Bi de doğum günü hediyemdi o benim.

Beni de marketteki teyze görmüş, eşime sormuş laf arasında "Erkek bebek mi bekliyorsunuz?" filan diye.
Ben karnın sivri gittiğini görmedim kız bebişlerde, sen istisnasın o zaman.

Bir hafta falan oldu yazalı. Geri dönüş oluyor ama "sorununuzla en kısa zamanda ilgileneceğiz" gibi bi mesajla.
Markafoninin face hesabında falan şikayetler dolu.. Benim alışveriş yaptığımdada fenalık geçirttilerdi, ürünü tedarik edemedik edene kadar da böyle oldu dediler.. Para iadesi isteyin, 15 gün cart curt denir ama hizmet almadınız, tüketici hakları sayfası var, http://www.tuketici.gov.tr/?wslt=57A5C94A-2D72-428F-8B1E-DFACE5BD9FFC
Yada alo 175 hattı var, yani illa ürünü değil paranı kurtarırsın inşallah..

Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 1, Ziyaretci: 12)
Bu gün ziyaretçimiz bol :)
Bu arada kullanıcı ben

Bu hafta da beklicem sonra hakem heyetine falan gidicem. Bakalım.

Yani...
Tantanım bizden utanmana gerek yok, naparsan yap yanındayız biz senin.
Bişey yapmadııımm

Ayakkabı ucuzdu, ondan bahsetmiyorum farkındaysan. Çantam yoook çantaaam.

Ben öyle çok sık çanta almam. Senede bir falandır ama aldım mı iyisini alırım. Bi de doğum günü hediyemdi o benim.
Gelir inşallah.

Çok şükür bitti. Jet hızı ile hazırlandım arkadaşımla buluşmaya gidiyorum.

Insanlar manyak bence. Bu sıcakta 2 saat yol yapıp Kadıköy'e geldi. Saat ikide buluşacaktık o geldi ben hala yoldayım. Dayak yiyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…