- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ahaha gıdıya seksi dedi manyak.Yemin ederim cok tatli duruyor. Senin seksepaliten o ( dogru yazmamis olabilirim)
Yuzunun sekliyle cok uyumlu..
Abla sen gitme mutfağı toplar evi siler süpürür öyle gidersin diyen kardeş yapmışlar. Böyle mutfak, böyle ev mi olur la? Her Taraf tabak. Bi el atın.
Normalde degil ama sende evet.Ahaha gıdıya seksi dedi manyak.
Kıyamıyorum ya koca göbeği var. Dün de dişim ağrıyordu yemek hazırlığına yardım edemedim trip attı. Vicdan yaptım galiba. Farkındayım yoksa.Seni kullanıyorlar tanti, farkındasın dimi?
Bi insanın dili nasıl ağrır?Kıyamıyorum ya koca göbeği var. Dün de dilim ağrıyordu yemek hazırlığına yardım edemedim trip attı. Vicdan yaptım galiba. Farkındayım yoksa.
Yuppiii...
Dilin agriyor diye yardim mi edemedin anam..ne canin tatli..Kıyamıyorum ya koca göbeği var. Dün de dilim ağrıyordu yemek hazırlığına yardım edemedim trip attı. Vicdan yaptım galiba. Farkındayım yoksa.
Günaaaaydııın
Konu nihayet iddialı oldugum bi yere gelmiş.
Memintolar bana yetecek kadar var ama toto isteyenlere sonuna kadar yardımcı olabilirim. Fazla fazla var hepimize yetecek kadar
Telefon düzeltiyor saçma sapan. Dişim yazmıştım.Bi insanın dili nasıl ağrır?
Bi insanın dili nasıl ağrır?
Dilin agriyor diye yardim mi edemedin anam..ne canin tatli..
Benim kızımda karnım basketbol topu yutmuş gibiydim.Karnım da çok önde benim.
Bi de erkek çocukta karın öne gider, kızda yayılır diyorlar. Sep kimde gördüysem tutuyor ya,
bugün doktor randevum var, soracağım adama bunun bilimsel bi açıklaması var mı, böyle bi şey var mıdır nedir bu diye.
Ailenin yarısı. Amcamlar burdan geçti.
Esek arisi sokmusBir insanın dili nasıl ağrır ki? Naptın la??
Telefon düzeltiyor saçma sapan. Dişim yazmıştım.
Yani daha önce öyle durduk yerde dili ağrıyan duymadım benEsek arisi sokmus
Sapık zihniyetli kadın.Bir insanın dili nasıl ağrır ki? Naptın la??
Çok garip ya. Bu arada bi ayakkabı çantaya 600 lira verebilen koca yüreğine hayran kaldımYuppiii...
Kargo deme bana, benim çantadan hala ses yok.
Tepkilerden korkacagi icin disim diye duzeltti yemeyiz biz bunlariYani daha önce öyle durduk yerde dili ağrıyan duymadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?