Şimdiki gençler pek atarlıBak bak müdüre atar yapıyor
Anlıyorum tabii
Bu versiyonlar böyleŞimdiki gençler pek atarlı
Anlıyorum tabii
Müdür üyesini üzdü.Şimdiki gençler pek atarlı
Anlıyorum tabii
Niye üzüldün kuşum, enerjik cevap içinMüdür üyesini üzdü.
Köşede ağlamaya gidiyorum ben.Niye üzüldün kuşum, enerjik cevap içinbunu eklemiştim oysa
Sen klimayı bile sevip beni sevmedin çünkü ondan.Bu versiyonlar böyle
Akşam üstüde kendini klimayla bir tutuyordu
İçli içli de ağlarsın şimdi, hassas tantanisKöşede ağlamaya gidiyorum ben.
Bu sıcakta klimayla mecburi bir aşk yaşanıyor, nameaver haklıSen klimayı bile sevip beni sevmedin çünkü ondan.
Tamam tamam ağlamadım biliyorum en çok beni seviyorsun.İçli içli de ağlarsın şimdi, hassas tantanis
Kocalarınıza bir dost mesajı atıp uyarıcam. Klima ile aşk yaşamak???Bu sıcakta klimayla mecburi bir aşk yaşanıyor, nameaver haklı
Benimkinin mailini hemen vereyim, o da klimaya ilgi duyduğundan, muneye söyle klimayla aramızdan çıksın, ben yaz aşkı yaşamak istiyorum diye cevap verirse hiç şaşırmamTamam tamam ağlamadım biliyorum en çok beni seviyorsun.
Kocalarınıza bir dost mesajı atıp uyarıcam. Klima ile aşk yaşamak???
Hayirli sabahlar canim..Gününüz aysın inşallah
Günaydın jr hemşireHayirli sabahlar canim..
Gece uyandıktan sonra zar zor yarı uyanık geçti.. Yatsamda uyuyamam ki.. Bari bamyaları temizleyeyim akşama hazır olsun
Azcik daha yat.. erken daha..
Evet kuzucuğum.Denk gelemiyoruz.Ayy pinpin, biz senle bi denk gelemiyoruz ya nerelerdesin? @_angela_ benim gözümde bildigin geyşa zaten, hamile geyşa nasıl olur pek hayal edemiyorum ama her haliyle sıcak, sempatik ve zarif bi kadın bak ondan kesinlikle eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?