Sağlıkla doğsun İnşallah Angelacığım
Bu arada 2 olası tarih verdi doktor. Ya aslan olacak ya başak.
Senin burç üzerine tavsiyelerini alıp ona göre karar vereceğim Bilinmeyen :)
Yok daha 5 bitecek ama epey büyük bir karnı var zaten. Dün üstünü çıkarması ile kocasıyla benim tepki aynı saniye oldu. Devleşmiş resmen bi günde.Son aylardaysa evet cok hizli buyuyor tabi gunluk degilde haftalik farkediyor :)
Minyon citi pitiysa normal ama ya..Yok daha 5 bitecek ama epey büyük bir karnı var zaten. Dün üstünü çıkarması ile kocasıyla benim tepki aynı saniye oldu. Devleşmiş resmen bi günde.
Erkek. Eskiden minik sayılabilirdi ama şuan varilMinyon citi pitiysa normal ama ya..
Cinsiyeti neydi?
Ablana, öhöm pardon kardesine bu kadar bahane bulma tantiş. Kendi hamileliginde görürüm seni de kapılardan sıgamazkenErkek. Eskiden minik sayılabilirdi ama şuan varil
Neden??? Nedeeen??? NEDEEEEEEEN???Yo aslında boylu poslu yakışıklı bir şeydi ama olmaz diye düşündüm nedense.
Ben ayaktayim ister misinHepiniz uyudunuz zaar
Bilmem bi düşüniyimBen ayaktayim ister misin
Sen dusunene kadar ben uyuya kalirimBilmem bi düşüniyim
Sen niye yatmadınBen de buralardayım
Kızın uyuduysa niye hala ayaktasın yatsana sendeSen dusunene kadar ben uyuya kalirim
Oda firin olmus.kizin ustunu orttum biraz cam actim oksijen girsin diye onu bekliyorum azcuk havalanmasiniSen niye yatmadın
İlerde keşke uyusaydım diyeceksin
Kızın uyuduysa niye hala ayaktasın yatsana sende
Hee iyi bariOda firin olmus.kizin ustunu orttum biraz cam actim oksijen girsin diye onu bekliyorum azcuk havalanmasini
Benim sonum da ondan farklı olmaz zaten.Ablana, öhöm pardon kardesine bu kadar bahane bulma tantiş. Kendi hamileliginde görürüm seni de kapılardan sıgamazken
Benim Ailem takıntılı bir aile. Benim dünya görüşümü kabul etmeyecekleri gibi evleneceğim kişinin ve ailesinin de kendisinden farklı olmasını onaylamaz. Niyetini en başta fark ettim ikisinin de. Arkadaşım benimle ilgili detayları çocukla paylaşmış olmalı ki aşırı şaşırması gereken bir durumu normal karşıladı. Ama ben eğlence olsun diye bir ilişkiye başlayıp sonradan üzülmek istemiyorum. Stres de istemiyorum hayatımda yeterince var zaten bir de mezhep çatışması girmesin işin içine. Ondan ters teptim azıcık.Neden??? Nedeeen??? NEDEEEEEEEN???
Bakiyordum simdi.Hee iyi bari
Siyasete Mune gelmiş kilit vuruyo konulara
Sen niye yatmadın
İlerde keşke uyusaydım diyeceksin
Mune bu aralar Nerede biliyor musun?Hee iyi bari
Siyasete Mune gelmiş kilit vuruyo konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?