Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Uyurum birazdan, uyku iyice canıma geçsin de kafayı yastığa koyduğum an dalayım istiyorum. Çünkü artık eskisi gibi uykuya dalana kadar sağa sola dönmek kolay olmuyor ^_^
Hamile yastığı gördüm ortası delik ondan alalım sana :))

Lens kutumu kardeşimde unutmuşum diğerlerini de yeni attım off

Beni mi özlediiiinnnn Salı akşamından beri yoktum evet, bir işimi halletmeye gitmiştim, bir geldim toplu katliamlık yorumlar yapılmış, KİB'ler birikmiş, cımbız darbelerimle yine yeniden aranızdayım
Evet abla özledimm. Ama sadece seni, cımbızını uzak tut lütfen. Ben hep uslu durdum zaten ki.

Ay işte ben de bilmiyom.

Hamile yastığı filan tanımazsın döndükçe.
Sağa sola dönerken önce oturuyorum, sonra dönüp tekrar yatıyorum, öyle düşün.
31 haftayı çıkmışız Tanti.
Gece hareketli uyumayı seviyorsan çok zor ya. Ben nasıl yattıysam öyle uyanırım (bunu denemek için akşamdan yatağa bir şeyler koydum yerleri değişecek mi diye, milim oynamamışlar. uykuda bile tembelim ) bana bile zor gelir yüz üstü uyuduğum için.

Sağa sola dönenlere çok daha zordur eminim. Ama sonunda minnoş bir şey gelecek. Düşüncesi bile güzel Angela

Az kalmış neredeyse sonu. Hayırlıca gelsin, gelince anneyi çok yormasın ki kk onsuz kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…