Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben baş ağrısından deliriyorum valla
Hayır inatlastım agrı kesici icmeyeyim diye, niye inatlasıyosam yani icsem gecmisti simdiye. Simdi de nasıl olsa uyurum bi iki saate diye icmiyorum. Manasız manasız haller.

Eltisim kuzucum napıyo acaba S shot um duyuyorsan 3 kere vur bebegim.

Sen napıyosuun

Burda kızlardan biri bana kekik çayı tavsiye etti baş ağrısı için. İyi geldi. Sanırım Brunella ti tavsiye eden. Kekik varsa evde demle iyi geliyor baş ağrısına.

Ben de cuma sütmesindeyim.

Burda kızlardan biri bana kekik çayı tavsiye etti baş ağrısı için. İyi geldi. Sanırım Brunella ti tavsiye eden. Kekik varsa evde demle iyi geliyor baş ağrısına.

Ben de cuma sütmesindeyim.
Ay yapayım bari hem rahat uyurum belki. Normal cezve sıcak su usulü mü nasıl yapıcam. Bi tane bardagım var kendiliginden demlikli, kekigi ona koyup sıcak su koysam üstüne, bazen diger otları öyle yapıyorum o olur mu?

Şu french demliklerden sanırım senin demlik, eşimde içer kekik, ben sevmem çayını ama demlenmesini kendisine teyit ettirerek söylüyorum..
O demliğe 1 tatlı kaşığı civarı dök, üzerine kaynar su döküp, 15-20 dk beklet.. Sonra süzdür iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…