Aleyküm hu huuHuuu huuu...
Aleyküm hu huu
miribaaaa
Ben baş ağrısından deliriyorum vallaNaber eltisler
Kekik çayını ya loch canavarı yada Msg tavsiye etmiştiBurda kızlardan biri bana kekik çayı tavsiye etti baş ağrısı için. İyi geldi. SanırımBrunella ti tavsiye eden. Kekik varsa evde demle iyi geliyor baş ağrısına.
Ben de cuma sütmesindeyim.
Her şeyi sen tavsiye ediyorsun ya öyle kalmış aklımda.Kekik çayını ya loch canavarı yada Msg tavsiye etmişti
Bilgi üstüne konmayayım dedim
Ortada bi tavsiye varda gitmesek de görmesek de o bilinmeyenin tavsiyesidirKekik çayını ya loch canavarı yada Msg tavsiye etmişti
Bilgi üstüne konmayayım dedim
Ay yapayım bari hem rahat uyurum belki. Normal cezve sıcak su usulü mü nasıl yapıcam. Bi tane bardagım var kendiliginden demlikli, kekigi ona koyup sıcak su koysam üstüne, bazen diger otları öyle yapıyorum o olur mu?Burda kızlardan biri bana kekik çayı tavsiye etti baş ağrısı için. İyi geldi. SanırımBrunella ti tavsiye eden. Kekik varsa evde demle iyi geliyor baş ağrısına.
Ben de cuma sütmesindeyim.
Şu french demliklerden sanırım senin demlik, eşimde içer kekik, ben sevmem çayını ama demlenmesini kendisine teyit ettirerek söylüyorum..Ay yapayım bari hem rahat uyurum belki. Normal cezve sıcak su usulü mü nasıl yapıcam. Bi tane bardagım var kendiliginden demlikli, kekigi ona koyup sıcak su koysam üstüne, bazen diger otları öyle yapıyorum o olur mu?
Ay yapayım bari hem rahat uyurum belki. Normal cezve sıcak su usulü mü nasıl yapıcam. Bi tane bardagım var kendiliginden demlikli, kekigi ona koyup sıcak su koysam üstüne, bazen diger otları öyle yapıyorum o olur mu?
Tirbiyesiz.Entarisi ala benziyooooorrrr
Entarisi ala benziyooooorrrr
Şeftalisi bala benziyooooorrrr
Ay aksam aksam bi gülme tuttuEntarisi ala benziyooooorrrr
Keşke herkeş benim kadar tirbiyesiz olsaTirbiyesiz.
Neyy nanana modundayim ben de.
Dimi yaaAy aksam aksam bi gülme tuttu
Hani gezi zamanı söylenen bi versiyonu vardı bunun, bibergazııı bala benziyor diye bagırırdık. Ne günlerdi be
Durumuna yaz bari hemşirem, en tirbiyeli üye diyeKeşke herkeş benim kadar tirbiyesiz olsa
Millete maskara olayımDurumuna yaz bari hemşirem, en tirbiyeli üye diye
Seftalisi diye baslayınca bi şok olduk tabiDimi yaa
Bide tirbiyesiz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?