Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Maleseef yatağın gidip gelmesine uyandım bi baktım lamba, dolabın kapagı cosmuslar kendi kendilerine

4.2 ymiş Yalova merkezli. 8.40 da. Eksiciler sagolsunlar deprem bitmeden baslık acmıslar.
Çok geçmiş olsun canım
Geçen siyasette depremle ilgili bir haber vardı.
Allahım sen esirge

Çoook düsün ki bibergazıyla ilk tanıstıgımız günü bile özlemisim sonra ay boyunca kanka olduk zaten ama pek bagısıklık kazanılan bi meret degil maske önemli

Dün akşam mini bir gezi yaşadık işte. Herkes özlemiş belli ki.

Biber gazı yine iyi, o portakal yokmu mahveder adamı.

Biber gazıyla bir haziran günü konserde tanıştık. Zavallı annem de vardı yanımızda.

Kıyamam kaç yaşında insanlar ya cok etkilenmeden kacabilmissinizdir bi yerlere umarım

Gazları bi yerden sonra ayıramıyoduk biz artık ama ilk günlerdekiyle son zamankiler kesinlikle aynı degillerdi onu biliyorum hayır tshirtten sorttan acıkta kalan derisi bile yanar mı insanın ya, baska bi seydi resmen.

Yine de öyle güzel insanlarla tanıstım, öyle farklı bi ortamdı ki o her anına degerdi. Hani güzelleme yapıyoruz zannediyo insanlar bazen, gercekten öyle degil. Gitmek görmek yasamak lazımdı, pek anlatılacak bi sey degil cünkü.

Fuar açıkhavada konserdeydik. Konser alanını gazlayınca kaçtık hemen. Araba yer altı otoparkındaydı. Herkes birden kaçmaya çalışında otoparkta kilitlenip kaldık. Sonra polis amcalar gelip otoparkı gazladı. Resmen ölün orda dediler bize. Yer altı otoparkı lan, oksijen yok zaten. Annem astım hastası. Korkunçtu. O günden sonra her akşam sokaktaydık zaten.

Sep yaa (ve kızlar)...
Şu yazdıklarınla ilgili bir şey soracağım.

Ben 1 ay kadar önce birisiyle tanıştım. Tanıştık, sonra ben kızımı kaybettim. O dönem zaten gözüm bir şey görmüyordu, ne yazsa tek kelime yazıp gidiyordum, konuşacak halim yoktu. O zamanlar hiç "öeh" deyip bırakmadı, her gün sadece halimi sordu, sonra ben İtalya'ya gittim, İtalya'dayken konuştuk falan. Hala konuşuyoruz. Şu ana kadar düzgün bir adam.

Ama full orucunu tutan, cuma namazlarına giden, içki sigara içmeyen bir adam. Ben, malum. O beni biliyor, ben onu biliyorum.

Hatta dün bir karikatür yolladı, tam hatırlamıyorum da hacı kılıklı biri Hıristiyan'a "biz kıbleye dönüyoruz siz heykele" gibi bir şey diyor. "Ben hiçbir şeye dönmüyorum rahatım" dedim, "atayiz" dedi güldü. "Tam atayiz değil ya, yani bir güç var" dedim güldüm. "İman gücü" dedi, "gölgelerin gücü var bende" dedim falan. Yani benim içki içtiğimi, kızlı erkekli takıldığımı, barlara gittiğimi, tek başıma yurtdışına gittiğimi, inancımın olmadığını falan biliyor hep.

Bu adam niye bana hala bu kadar ilgi gösterir ki? Yani kafamı sevdiğini, deli dolu olduğumu, kafa kız olduğumu söylüyor ama acaba senin dediğin gibi beni doğru yola sokma gibi bir şeyi de olabilir mi?

Bence mümkün.

Anlattıklarına inanamadım ben bu insanların çünkü. Kadın evli barklı halimle bana bile "evlenmeden önce tanısaydık keşke seni, oğlum çok yakışıklı aşık olurdun, dinini öğrenirdin" falan gibi şeyler söyledi. Herifi gördüm cidden yakışıklı. Hani böyle güzel davransa, el üstünde tutsa falan aşık neyim olursun.

in vino veritas S shot

İlk kez duyuyorum, bilinçli olarak açık kız seçip, kapatmaya çalışarak sevap puanı oyununa mı çevirmişler bu işleri?

Aynen öyle.
Ben de şok oldum. Kadının birini eşinden ayrılmaya ikna ettiler gözümün önünde.

Adam medya sektöründe çalışıyor. İşi gücü iyi, çevresi geniş bir adam. Kadın kapanmak istiyor. Adamın bununla derdi yok, sen bilirsin modunda. Ama kadın kapanınca eşinin o sektörde çalışmasını, çalışsa bile o sektördeki insanlarla muhatap olmamasını, is yemeklerine, sezon sonu partilerine gitmemesini, içki icmemesini falan istiyor. Adam da bunları kabullenmiyor doğal olarak. Teyzeler iki dakikada kadını boşanmaya ikna etti. O tip bir insanla evli kalmak dinden çıkmak demekmiş.

Yani şimdi senin mesajını görünce de bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…