- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yok ya bence pek teselli değil o.Yani bilemedim, pek klasik bi teselli değil mi o?
Hep ziyaretciler yüzünden.Boyut işlev
Hepimiz Haydar Dümene bağladık
Bir aralar tanti yi etiketleyince durex reklamı çıkıyordu, şimdi çıkmıyorHep ziyaretciler yüzünden.Ne isiniz var arkadasım burada diye soramadıkca deneysel calısmalara giristik ne yapalım. Dikkatlerini ne cekiyo bulana kadar buyuktur kucuktur tantancıktır deniyoruz iste
İşte bunlar hep patlıcanHep ziyaretciler yüzünden.Ne isiniz var arkadasım burada diye soramadıkca deneysel calısmalara giristik ne yapalım. Dikkatlerini ne cekiyo bulana kadar buyuktur kucuktur tantancıktır deniyoruz iste
Patlıcan ın suçu ne? Az sonraaİşte bunlar hep patlıcan
Son bdv skandalında sabaha o malum fotografla basladıktan sonra tantan dan çaptan düştü duruldu da ondanBir aralar tanti yi etiketleyince durex reklamı çıkıyordu, şimdi çıkmıyor
İyi insan lafının üstüne gelir biz de tam senden bahsediyodukAdımı neden pis işlerinize alet ediyorsunuz??
Artık etiketlemeden konuşuyoruzAdımı neden pis işlerinize alet ediyorsunuz??
Adımı neden pis işlerinize alet ediyorsunuz??
Evet kesin tantan'la beaber geliyorlar.2
Edit :3
KesinlikleEvet kesin tantan'la beaber geliyorlar.
Kadın aramızda en çok reyting yapanımız
Haydi paylaş paylaaşş payylaaşşHe yav He. Peşime bağladım dolanıyorum.
Ziyaretçiler, birazdan burda mail adresi paylaşcam neden buradasınız söyleyeceksiniz tamam mı?
Fanboy ların heyecandan kalp krizi gecirecek simdi, bos yere umutlandırma cocuklarıHe yav He. Peşime bağladım dolanıyorum.
Ziyaretçiler, birazdan burda mail adresi paylaşcam neden buradasınız söyleyeceksiniz tamam mı?
Yarın sabah da tantan günaydın desin bakalım ne olacaktantanis buranın sadık 1 ziyaretçisi hep var ama ben sabah ne haber ziyaretçi dedim, kaçtı..,
Sonra günadın ziyaretçidedim,
yine kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?