E neden kaçıyor gelsin dertleşelim.tantanis buranın sadık 1 ziyaretçisi hep var ama ben sabah ne haber ziyaretçi dedim, kaçtı..,
Sonra günadın ziyaretçidedim,
yine kaçtı
Hahaha vereyim mi sahte mail? Ama adı çok manidar olcak.Fanboy ların heyecandan kalp krizi gecirecek simdi, bos yere umutlandırma cocukları
Vereyim az eğlenelimHaydi paylaş paylaaşş payylaaşş
(Bu gece gaz veren modundayım)
Beni görünce kaçıyor yaYarın sabah da tantan günaydın desin bakalım ne olacak
Kaçmaz dile gelir konuşur cağnım ziyaretçim.Yarın sabah da tantan günaydın desin bakalım ne olacak
Işte bunlar hep +35 -40.Beni görünce kaçıyor ya
Bak sen yazınca geri geliyorE neden kaçıyor gelsin dertleşelim.
Hahaha vereyim mi sahte mail? Ama adı çok manidar olcak.
Vereyim az eğlenelim
Çok merak ediyorum nasıl ve neden geliyorlarBak sen yazınca geri geliyor
Ürkütmeden yavas yavas yaklasacaksın. Yanında yemek getir onlardan verirsin birazBeni görünce kaçıyor ya
Haydi ver verE neden kaçıyor gelsin dertleşelim.
Hahaha vereyim mi sahte mail? Ama adı çok manidar olcak.
Vereyim az eğlenelim
Çok heyecanlı degil miiEvet canlarım ziyaretçilerim. Gördüğünüz gibi bizi neden takip ettiğinizi, burayı nasıl bulduğunuzu ve bütün ekşınlı konuların ortasına nasıl hemen dalıverdiğinizi merak etmekteyiz.
Sohbete dahil olmak ve sorularımızı yanıtlamak istiyorsanız
kucukiks@gmail.com mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Esen kalın.
Bence kimse yazmayacak ama hadi hayırlısıÇok heyecanlı degil mii
Evet canlarım ziyaretçilerim. Gördüğünüz gibi bizi neden takip ettiğinizi, burayı nasıl bulduğunuzu ve bütün ekşınlı konuların ortasına nasıl hemen dalıverdiğinizi merak etmekteyiz.
Sohbete dahil olmak ve sorularımızı yanıtlamak istiyorsanız
kucukiks@gmail.com mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Esen kalın.
Aa onlar da caba göstersin. Öyle dikizleyip dikizleyip kacmakla olmaz bu isler. Bize ulasmak istiyolarsa mail orada, az fedakarlık ama lütfenBence kimse yazmayacak ama hadi hayırlısı
Connect.me diye bi şey var ya oradan hesap alıp link mi atsam ziyaretçilere daha kolay olsun hehe
Ne yazacaydı başka?Sevgili ziyaretçiler, lütfen mail adresini dikkatli okuyunuz. iks yazıyor. Teşekkürler.
Ben tantiden büyük iks beklerdimSevgili ziyaretçiler, lütfen mail adresini dikkatli okuyunuz. iks yazıyor. Teşekkürler.
Seni mi kırcam çabalasınlarAa onlar da caba göstersin. Öyle dikizleyip dikizleyip kacmakla olmaz bu isler. Bize ulasmak istiyolarsa mail orada, az fedakarlık ama lütfen
XXL sever o, niye küçük yazmış bilemedim. Ziyaretçileri ürkütmemek için herhaldeBen tantiden büyük iks beklerdim
Sen çok saptırıyorsun. Bit kadar kadınım ben. Fazlası zarar.XXL sever o, niye küçük yazmış bilemedim. Ziyaretçileri ürkütmemek için herhalde
Önemli olan işlevinSen çok saptırıyorsun. Bit kadar kadınım ben. Fazlası zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?