Gercek koyalim o haldeHayranlarımız biliyolar bizde daha saglam performanslar oldugunu tabi. Ne var google da arasak biz de buluruz bu fotoları deyip gelmiyolar
Ooo sadece yatakta mı kızım ben her yerde cok iyiyim.Geniş kitlelere hitap edebiliyoruz demek ki.
Ben mesela söylemekten hiç utanmıyorum, yatakta çok iyiyim. Günlerce uyuyabilirim.
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 6, Ziyaretci: 3)
Eneee hatuna bak sen niye benim eltisimin kızlarını kurda kuşa yem etmeye calısıyosun bakiimGercek koyalim o halde@shot memitolar unlu o baslasin
Bocuklerden daha iyidir dedimdi..oleyimdi benEneee hatuna bak sen niye benim eltisimin kızlarını kurda kuşa yem etmeye calısıyosun bakiim
Şu mesajı yazdın ve açmamla yine 1tantanis 'e duyarlı olduklarını gördük.
Şimdi bir de büyük muhabbeti yapmak lazım bakalım tantanis + büyük mü yoksa tantanis veya büyük mü çekiyor insanları
Memelerimi sokakta bulmadım ben öyle forumdaki ziyaretçilere göstereyimGercek koyalim o halde@shot memitolar unlu o baslasin
Tamam ya kesinlikle büyük konusunu seviyorlar. Büyük muhabbetini en çok yapan tantan olduğu için duyarlılar ona da.Şu mesajı yazdın ve açmamla yine 1
Şimdi 2Memelerimi sokakta bulmadım ben öyle forumdaki ziyaretçilere göstereyimYemedim yedirdim, içmedim içirdim.
Sadece görmesi gerekenler görebilir onları!
UuuuuvvMemelerimi sokakta bulmadım ben öyle forumdaki ziyaretçilere göstereyimYemedim yedirdim, içmedim içirdim.
Sadece görmesi gerekenler görebilir onları!
Vuhuu ısınıyor buralar!Şimdi 2
Değil mi?
Bi zügürt tesellisi mi gecti buralardanDeğil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?