- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
İnsanlar coktan ondan vazgecmis gibi geliyo di micok sevdigim benzer bi durumdaki yatalak hastanın ölüm ihtimalinden bi an evvel kurtulur insallah diye bahsettiklerinde cok üzülmüstüm, sanki yükten bahsedermis gibi, çok zalimce gelmisti. Hala da öyle geliyo gerci, ama kendimi düsünüyorum 10 yıl kendi bakımımı ile yapamadan bi yatakta... offf ne bileyim sep.
Kızlar benim bir derdim var ve bunu bdv ye yazmak istemiyorum..nameaver S shot Denas14__ in vino veritas tantanis @MazlumuGetirinBana @pinoli @_angela_ ladyamore
Bu problem ailevi bir problem..
Normalde dertlerimi konuşmayı sevmem ama bu konu uykularımı kaçırıyor artık.. Buraya yazıyorum çünkü önüne gelenden akıl yada kınama değil, burada gördüğüm aklı başında olduğuna ve objektif yorum yapacağınızı bildiğimden fikir danışmak istiyorum.. Çünkü size güveniyorum..
Malum problemsiz aile pek olmaz.. Ama ben sanki bir tek ben yaşıyorum bu durumu gibi..
Ablamla çok ciddi sorunumuz var, konuşmuyoruz.. Ablam çok sıkıntılar çeker eşi ile arası evlendiği ilk günden beri berbattı.. Babam bildiğiniz aksi kötü baba modelidir.. Ona isyan gibi inat etti ve enişteyle evlendi. Kv kahrı çekti, kocası bir kadına çektirilecek her kahrı çektirdi, vs..
Meseleyi özetlemeye çalışırsam:
Ablam ile kardeşim geçinemezlerdi, ablam için ne zaman bir şey yapmak istesem yada yapsam ne enayiliğim ne saflığım kalırdı.. (Ablama maddi manevi her desteği verdiğimi vicdanen rahatlıkla söyleyebilirim)
Ablamla kardeşimin bana yetiştirdiği yani ablamın benim hakkımda konuşmalarını, ki kız kardeşim iyiliğim için söylemiş çünkü benim ablam için uğraşmamı haketmediğini düşünmüş.. (ablama kimse yaranamaz bu arada)
Ablamın son saçmalığı, eşi ile araları kötü olduğundan 25 senedir boşanacağım der, ama asla boşanmak için bişey yapmaz, bende son olarak Ankarada iken onu bir işe yerleştirmeyi (kızının tayini Ankaraya çıkmıştı) kızı ile yaşamasını, eşi ile sorunlar çözülene kadar yada boşanma kararın netleşene kadar denemesini söyledim. Ama eşinin çok borcu olduğundan ona kredi çekmemi hatta eşiminde çekmesini istedi, bende reddettim.. Kısacası kendi eşinin totosunu kurtarmakmış derdi..
Benim hakkımda beni boşatmak için elinden geleni yaptı, bizi hiç kabul etmedi gibi laflar etmiş ki.. Şaşırdım..
Tabiki bunu bana anlatan kız kardeşimdi.. Ekim 2014 te Kız kardeşimin doğumu için annemlere kalmaya geldi, bende kırgındım, orada kalmak istemedim, eşimin işi ile alakalı sosyal tesislerde kalırım dedim.. Kardeşim olmaz onlar gelmesin diye kıyametleri kopardı..
Neyse bunlar geldi, surat asıyorsun yok öyle şeyler vs dedi. Bende konuyu uzatma sonra konuşuruz gitmem lazım dedim.. (çünkü cidden kalbim kırılmıştı) Bu arada küçük kızıda bana sen benim anneme iftira atıyorsun, sen nasıl böyle yaparsın cart curt bağırdı çağırdı.. Bu barışmaya gelmiş benle ama barışmak isteyen bağırıp suç bastırmaz.. Bana ağzına geleni saydırdı.. Bu arada çocuğuna terbiye veremeyen insan bana ahkam kesemez dedim. Çok kırıldım.. Kardeşim orada söylediklerinide inkar etti bu arada.
Bende kardeşim için aldığım hediyemi bıraktım anneme, toplandım çıktım oradan. Eşim o sıra dışarıdaydı aradım onu döndüm Ankaraya.
Bu olaylar sonrası ne ablam soğan yedi ağzı koktu hikayesi, kardeşim ise ablamla yağlı ballı.. Yeğenim doğunca kardeşimi çalıştıkları şehrde ziyaret ettim, çok seviyorum yeğenimi, kardeşim ile soğukluk sürdü son görüştüğümüzde annemlerde yine sen böyle yapmasaydın çekip gitmeseydin öyle olmayacaktı dedi, bende kendin gördün ablamın yaptıklarını, o gün inkar etmeseydin daha adil olurdu dedim.. Vay efendim sen gittinde böyle oldu diye ısrar ediyor, sanki ben k.çımdan attım, gerçi inkar etmiyor laflarını.. Neyse son görüştüğümüzde onu da sildim. Eşimin yanında bana hakaret etti, eşimde kendisine sizin kardeş konularınıza hiç müdahil olmadım ama ayıp ediyorsun yeter dedi buna.
Şuanda ablam benimle barışma çabasında ama beni korkusundan arayamıyormuş, tersler diye, ki belli olmaz terslerim de..
Kardeşim ise yüzlü çıkıyor ama o da barışma çabasında..
Sorun şu ki içimden onları görmek gelmiyor.. Barışmak gelmiyor.. Neredeyse 2 sene olacak..
Affedemiyorum.. Yılların birikimi sanırım..
Annem ağlayıp sızlıyor, barışın artık diye.. Olmuyor arkadaş..
Eğer onları affedersem kendimi affedemem gibi geliyor..
Ben olayları çok yüzeysel yazdım.. Fazlası var emin olun..
Nasıl hazmedilir affedilir bilmiyorum.. Bu hayatta yapayalnızım.. Sağolsun eşim var anlamaya çalışan beni dinleyen..
Aile özlemi çekiyorum ama olayları hatırladıkça boş veriyorum..
Öfkemden rahatsızım artık..
Ben öyle düşünmüyorum. Eğer acı çekiyorsa o da istemiyordur yaşamayı. Fazladan alınan her nefes eziyet oluyor o insanlara.İnsanlar coktan ondan vazgecmis gibi geliyo di micok sevdigim benzer bi durumdaki yatalak hastanın ölüm ihtimalinden bi an evvel kurtulur insallah diye bahsettiklerinde cok üzülmüstüm, sanki yükten bahsedermis gibi, çok zalimce gelmisti. Hala da öyle geliyo gerci, ama kendimi düsünüyorum 10 yıl kendi bakımımı ile yapamadan bi yatakta... offf ne bileyim sep.
Oha benim niye haberim yok bunnardan.
Shota ne yazmışlar?
Onu shot gelip annatsın.
Sen gelip okumazsan tabi haberin olmaz akıllım.
İki kişiyle konuştum.
İkisi de erkek. Biri aktif konularda yer aldığımız için bulmuş, biri başka bir şey ararken geyik bölümünü bulmuş, o sayede görmüş bizim başlığı.
Muhabbetlerimize, geyiklerimize çok gülüyorlarmış. Eğlenceli, kafa, keyifli hatunlarmışız.
Aynı seyi söylüyoruz aslında tantanım. İnsanların pesinen fikir belirtmesi delirtiyo beni de.Ben öyle düşünmüyorum. Eğer acı çekiyorsa o da istemiyordur yaşamayı. Fazladan alınan her nefes eziyet oluyor o insanlara.
Bizim burada 100 küsür yaşında bir kadın vardı o yaşında ihtiyaçlarını kendisi görürdü. Buna rağmen ben artık ölmek istiyorum ölemiyorum, ölememek çok kötü bir şey derdi.
Hasta bakımı yapmak kolay değil elbet. Ama o hastaların durumu çok daha zor. Hele aklı başında ise.
Tabii ki peşinen tespitte bulunmak da doğru değil. Hayırlısı neyse, o kişi hangisini daha çok istiyorsa o olsun demek en doğrusu galiba.Aynı seyi söylüyoruz aslında tantanım. İnsanların pesinen fikir belirtmesi delirtiyo beni de.
Bu da yasamak mı dedikleri yatalak haldeki o insan hala bi umut yasamak istiyo, birileri onu ziyaret ettiginde, izledigi bi seyde mutlu oluyo belki.
Ya da vay be turp gibi bu yasta dedikleri kadın senin anlattıgın gibi günlerinin bitmesini bekliyo belki de.
Tespitte bulunmak yerine onunla üzülüp elden geldigince yardımcı olmak lazım sanki. O insanın durumu zaten yeterince zor.
Bi de sabah sabah üstüne kendi anılarım depresti, kötü oldum ne bileyim.
Aahahaha iyiymis arada selamlarımızı sevgilerimizi gönderelim bariİki kişiyle konuştum.
İkisi de erkek. Biri aktif konularda yer aldığımız için bulmuş, biri başka bir şey ararken geyik bölümünü bulmuş, o sayede görmüş bizim başlığı.
Muhabbetlerimize, geyiklerimize çok gülüyorlarmış. Eğlenceli, kafa, keyifli hatunlarmışız.
Kızım seni buluyor o kısmetler tepme bari :))
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah Sep.Çok sevdiğim, anane dediğim bir teyzem yoğun bakımdaymış. Şimdi aldım haberini, dondum kaldım
Aman ne trolü ya, sanki oturup memleket mi kurtarıyorsun? İki hoşbeş konuşuyorsun işteKızım seni buluyor o kısmetler tepme bari :))
Yalnız karşı çete trolüne gelmekten felaket korkuyorum
Bilemem memlekette işsiz çokAman ne trolü ya, sanki oturup memleket mi kurtarıyorsun? İki hoşbeş konuşuyorsun işte
An itibariyle 1 ziyaretçi
Aha 2 olduAn itibariyle 1 ziyaretçi
tantanisi destekleyenler düzduvarabekar yazıp 3333 'e
tantanisi destekleyenler düzduvarabekar yazıp 3333 'e
shotu destekleyenler gugılshot yazıp 4444'e mesaj atabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?