Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aynen öyle. Çok ağır bir duygu.
Ama cidden çok zor. 60 yaşında bir oğlu var, o bakmaya çalışıyordu. O adamın da ahı gitti vahı kaldı yıllardır. Çok zor yatalak hastaya bakmak.

Ben tek çocuğum, ablam veya kardeşim yok, dolayısıyla 1+ çocuklu bir ailenin dinamiklerine sizin kadar hakim değilim.

Ama şunu düşünüyorum. Birisiyle tesadüfi bir kan bağın var diye sevmek veya görüşmek zorunda değilsin. Kardeşlerini sen seçmedin, onlar da seni seçmedi. Aile bağı gereği bir aradasınız, belki dışarıda olsa hiç arkadaşlık bile etmeyeceğin insanlardır.
Ama hayatından çıkarma imkanın yok kendi anne babanı da silmediğin sürece. O nedenle lafta he he barışalım tamam düzeyinde barışıp, sözde barışık fiiliyatta küs gibi devam edebilirsin. Yani aramaz sormazsın, görüşmezsin, onlar ararsa gerektiği kadar konuşur kapatırsın.
Bu şekilde isminiz "küs" olduğu sürece annenin de baskısı bitmeyecek, o seni daha çok hırpalayacak.

O yüzden bence görünüşte barışmış gibi devam et ama "barıştınız" diye iletişim kurmak zorunda değilsin.

Ben öyle düşünmüyorum. Eğer acı çekiyorsa o da istemiyordur yaşamayı. Fazladan alınan her nefes eziyet oluyor o insanlara.

Bizim burada 100 küsür yaşında bir kadın vardı o yaşında ihtiyaçlarını kendisi görürdü. Buna rağmen ben artık ölmek istiyorum ölemiyorum, ölememek çok kötü bir şey derdi.

Hasta bakımı yapmak kolay değil elbet. Ama o hastaların durumu çok daha zor. Hele aklı başında ise.

Oha benim niye haberim yok bunnardan.
Shota ne yazmışlar?

Onu shot gelip annatsın.

Sen gelip okumazsan tabi haberin olmaz akıllım.

Ay eltis cidden ne yazdılar sabah sabah meraklardayım S shot

İki kişiyle konuştum.
İkisi de erkek. Biri aktif konularda yer aldığımız için bulmuş, biri başka bir şey ararken geyik bölümünü bulmuş, o sayede görmüş bizim başlığı.
Muhabbetlerimize, geyiklerimize çok gülüyorlarmış. Eğlenceli, kafa, keyifli hatunlarmışız.

Ehheehe manyaklar.

Aynı seyi söylüyoruz aslında tantanım. İnsanların pesinen fikir belirtmesi delirtiyo beni de.
Bu da yasamak mı dedikleri yatalak haldeki o insan hala bi umut yasamak istiyo, birileri onu ziyaret ettiginde, izledigi bi seyde mutlu oluyo belki.
Ya da vay be turp gibi bu yasta dedikleri kadın senin anlattıgın gibi günlerinin bitmesini bekliyo belki de.
Tespitte bulunmak yerine onunla üzülüp elden geldigince yardımcı olmak lazım sanki. O insanın durumu zaten yeterince zor.
Bi de sabah sabah üstüne kendi anılarım depresti, kötü oldum ne bileyim.

Tabii ki peşinen tespitte bulunmak da doğru değil. Hayırlısı neyse, o kişi hangisini daha çok istiyorsa o olsun demek en doğrusu galiba.

Aahahaha iyiymis arada selamlarımızı sevgilerimizi gönderelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…