Üzülmekte haklısın sevdiğimiz insanların kaybı etkiliyor. Ama onun için hangisi hayırlısı ise onu istemek gerek. Teyzenin hakkında hayırlısı olsun..Yatalaktı zaten yaklaşık 8-10 senedir. Bilmiyoruz ne olduğunu, sıcaklardan muhtemelen. Bir tarafım allah kurtarsın diyor, bir tarafım haftada iki üç gün ziyaret ettiğim çok sevdiğim bir insanın eksikliğini kabullenemiyor. Bilinci kapalıymış.
Çok sevdiğim, anane dediğim bir teyzem yoğun bakımdaymış. Şimdi aldım haberini, dondum kaldım
Üzülmekte haklısın sevdiğimiz insanların kaybı etkiliyor. Ama onun için hangisi hayırlısı ise onu istemek gerek. Teyzenin hakkında hayırlısı olsun..
Allah acil şifalar versin Sep.
Acı çekiyor demek ki. Biran önce diner inşallah.Öyle hayırlısı olsun... Ramazan başladığından beri allah şu mübarek günde beni yanına alsın diye dua edip duruyor zaten.
Allah acil şifalar versin SepÇok sevdiğim, anane dediğim bir teyzem yoğun bakımdaymış. Şimdi aldım haberini, dondum kaldım
Çok gecmis olsun kuzum, kıyamam. Kadıncagız için en iyisi neyse o olsun, varsa dayanacak gücü acil şifalar diliyorum tabi ama 10 sene bu durumda çok zor, yorulduysa bitsin istiyorsa artık daha fazla acı agrı cekmeden huzur icinde gider umarım.Yatalaktı zaten yaklaşık 8-10 senedir. Bilmiyoruz ne olduğunu, sıcaklardan muhtemelen. Bir tarafım allah kurtarsın diyor, bir tarafım haftada iki üç gün ziyaret ettiğim çok sevdiğim bir insanın eksikliğini kabullenemiyor. Bilinci kapalıymış.
Bilinmeyenin selamları dışında bir mesaj yoktu.
Çok gecmis olsun kuzum, kıyamam. Kadıncagız için en iyisi neyse o olsun, varsa dayanacak gücü acil şifalar diliyorum tabi ama 10 sene bu durumda çok zor, yorulduysa bitsin istiyorsa artık daha fazla acı agrı cekmeden huzur icinde gider umarım.
Bilinmeyenin selamları dışında bir mesaj yoktu.
Zenginler ziyaretçiler gelince haber etsin linki tekrar vercem.
Mail de yoktu zaten. Connected2.me daha kolay.
Ziyaretcilere mail adresi bıraktık niye burdasınız konusun bizle diye, tantan bıraktı daha dogrusuNe maili? Benim haberim yok.
Uu çok şey kaçırmışsın Sep. Biz ziyaretçilerimize ulaşmanın yolunu bulduk. Mail adresi paylaştım yazın diye yazan olmadı. Sonra S shot kişisi Connected2.me den link paylaştı ona yazmışlar. Ben de link paylaştım bana düşe düşe @bilinmeyenfx düştü.Ne maili? Benim haberim yok.
Uu çok şey kaçırmışsın Sep. Biz ziyaretçilerimize ulaşmanın yolunu bulduk. Mail adresi paylaştım yazın diye yazan olmadı. Sonra S shot kişisi Connected2.me den link paylaştı ona yazmışlar. Ben de link paylaştım bana düşe düşe @bilinmeyenfx düştü.
Offlineken mesajlar gelmiyor kuzum, kapattığımda yazmışsın herhalde gelmedi.Ya oradan shota yazdım ama beni beğenmedi sanursam
Benim bxf diyom cvp vermiyor
Onu shot gelip annatsın.Oha benim niye haberim yok bunnardan.
Shota ne yazmışlar?
İnsanlar coktan ondan vazgecmis gibi geliyo di miÖyle diyoruz biz de. Ama insan üzülüyor işte yine de.
Cuma günü anneme dedim kalk gidelim diye, çok sıcak diye istemedi. O biraz oturdu içime açıkçası.
Geliyor shot ben baktım sabah. Giriş yap siteye. Belki başkası da yazmıştır.Offlineken mesajlar gelmiyor kuzum, kapattığımda yazmışsın herhalde gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?