Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bu yazı bir köşede dursun.. Teşekkür ederim Angelacığım. .

Günaydın Sephoracığım..
Annemde barışın vs diyor ama çok birikmişlikler nankörlükler var..
Anneme çok üzülüyorum ama çokta kızıyorum.. Çünkü yeterince ağırlığını koymuyor olaylarda..
Ablam kocasına laf söz geçiremez ama bizlere aklınca dominantlık ve emir verme pozu vardır..
Eşim sakin adam diye onun yanında bile dan dun söyler, saygı göstermez bana..
İnan şu anlattıklarım dışında diğer olayları haklılıklarım ve haksızlıklarımla yazsam 8-10 bdv konusu çıkar..
Beni en çok yıkan ise kız kardeşim oldu.. Yaptı etti söyledi ve nefret ettiği ablasıyla kanka.. Sırf bebeği hastanede yatarken o sırada kendi kızıda hastanede yatıyordu, bebeğin bakımına yardımcı olmuş diye..
Ama ben ona hamileyken hastanede 2 gün baktım, evime de getirip baktım.. Bebeğin doğumunda ablam ile ortalık karıştırmasa yine bakacaktım..
Kısacası anlatamayacağım sıkıntılar yaşadım.. Af için bilmiyorum..
Sadece anneme üzülüyorum, bana yeterince sahip çıkmasada..

Seni çok kırmışlar.

Tavsiyelerini uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim. Senin için de hayırlısı olsun güzelce atlat bu krizi..

Kesinlikle. Ben de bu yüzden küslüğün gereksiz gerginlik yarattığını düşünüyorum. Yüz yüze gelmemek için çabalamaktansa Selamını verir kafamı çeviririm daha kolay.

İçinden gelmiyorsa kendine biraz daha zaman tanı. Annene de anlat böyle bunları, zamana ihtiyacım var de.
Çok haklısın hissettiklerinde. Ama aileyi silip atmak malesef hiç kolay değil.

İçinden gelmiyorsa kendine biraz daha zaman tanı. Annene de anlat böyle bunları, zamana ihtiyacım var de.
Çok haklısın hissettiklerinde. Ama aileyi silip atmak malesef hiç kolay değil.
Bu olay ekim 2014 te oldu yani 20 ay önce..
Annemle de sırf kırmayayım onu diye ilk zamanlar yani 6-7 ay konuşmadım..
Son zamanlarda ablan rüyalarında görüyormuş seni, ablan seni özlemiş, konuşsa benimle konuşmak istiyorum vs acıtasyonları yapıyormuş, ama Seph ilkkez değil beni delirtmesi.. Hep alttan almakta olan ben, rencide edici, onur kırıcı o..
Ben annemi silmedim ki.. Sadece kırgınlık kırıntıları daha yeni toparlanıyor..

Diyorum ya burdan bakınca gayet haklı görünüyorsun. Kırgın olman çok normal. Ama inan eninde sonunda hafifleyecek. Bundan 7-8 sene önce geçtim aynı dönemden. Ben hiç küsmedim ama o kırgınlık çok uzun sürdü. Hala aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor, gözlerim doluyor. Hak etmediğim şeyler yaşadım. Ama abim, ablalarım sonuçta. Bitti geçti gitti diye kendimi avutuyorum. Tekrarı olursa ya da olsaydı ne yapardım, ne düşürnür, nasıl davranırdım kestiremiyorum.

Annenin isteği de çok normal. Hangi anne çocukları birbirine kırgın olsun ister ki? Onu da anlamak lazım.

Ama sen kendine biraz daha zaman ver. Birkaç ay daha düşün bu konuyu, bakalım birazcık da olsa hafifleyecek mi kırgınlığın. Şu durumda adım atarsan daha çok üzüleceksin gibi geliyor bana.

Kesinlikle. Ben de bu yüzden küslüğün gereksiz gerginlik yarattığını düşünüyorum. Yüz yüze gelmemek için çabalamaktansa Selamını verir kafamı çeviririm daha kolay.
Bu dediğin aile meselelerinde zor Tantanisciğim.. Yani kuzen falan tamamda, kardeşlik durumunda zor..
Kırılmak gücenmek değil bu.. Zaten kardeşler hep affedilirde belli yaşa gelince can haddini geçiyor işte..
Ben kinci değilim aslında, sadece yorulmuş, hep sorunlar 1er level atlayarak büyümüş durumdayım..
Yani şu mübarek günlerde Allah biliyor derdim küs kalmak değil.. Çözüm bulmak.. Ama durumum çözümsüz.. En iyisi uzak kalmak biraz daha..

Ablam ve kardeşim ilk kez yapmıyor bunu, birbirine küserler ben barıştırırım kabak bana patlardı.. Demin yazdım, hep level atladı sorunlar.. En sonunda alışılmışın dışında tavır göstermem, yeter be demem suç oldu..
Teşekkür ederim bu arada.. Çevremde kimse bilmez bu derdimi.. Akrabalar bile bilmiyormuş, annem gizliyormuş.. Herkes soruyor ama gidesim yok işte.. Görmek istemiyorum onları

İstemiyorsan görme kuzum. Sen kendini hangi durumda daha iyi hissedeceksen öyle davran.

Yarın arkadaşımın mezuniyeti var. Ona bi hediye almak istiyorum ama hava çok sıcak nasıl çıkıcam. Ooofff. Acaba seksülü çamaşır takımlarımdan mı götürsem bi kutu var açmadığım.

Acil şifalar dilerim Sep. Neyi varmış? Biran önce iyileşir umarım.

Yatalaktı zaten yaklaşık 8-10 senedir. Bilmiyoruz ne olduğunu, sıcaklardan muhtemelen. Bir tarafım allah kurtarsın diyor, bir tarafım haftada iki üç gün ziyaret ettiğim çok sevdiğim bir insanın eksikliğini kabullenemiyor. Bilinci kapalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…