Altın şart değil ya, hoşuna gidecek yarı değerli taşlar da olabilir öyle boncuk falan seviyorsa. Güzel, spor ametistli falan bir şey olabilir.Öyle altın falan takmaz. Aklı fikri deride boncukta. Onlar da hediye olmaz.
Altın şart değil ya, hoşuna gidecek yarı değerli taşlar da olabilir öyle boncuk falan seviyorsa. Güzel, spor ametistli falan bir şey olabilir.
Yani kızı sen tanıyorsun, açık bir yer bulursan uygun bir şey de bulursun. Spor bir şeyler alacaksın sonuçta.Bir bakayım o zaman.
Hediye işini dusunemedim ben. Şimdi çıkıp almam lazım. Hemen alınacak bulunacak Bişey bulmam lazım.
Konseptine uygun deri canta olabilir ozaman siyah mesela..Bütçe çok mesele değil, kartla ali cam zaten.
Bu kız bonus kafalı, şalvar falan giyen konservatuardan mezun olacak bir deli bebe. Profil budur.
Valla Sep bizim mezuniyet hediyemiz pahalıya patladığı için
Bütçe çok mesele değil, kartla ali cam zaten.
Bu kız bonus kafalı, şalvar falan giyen konservatuardan mezun olacak bir deli bebe. Profil budur.
Sep shot a katılıyorumBütçe çok mesele değil, kartla ali cam zaten.
Senin bana katılan dillerini yerim ben.Sep shot a katılıyorum
İlerde anı olarakta kalır hem
Bi kere de bana katil be kadin.Sep shot a katılıyorum
İlerde anı olarakta kalır hem
Saat kullanır mı? Spor bi saat baksanız yaşına uygun?
Tarzina uygun kiyafet baksan?Yok saat kullanmıyor. Hiç taktiğini görmedim.
Tarzina uygun kiyafet baksan?
Oyle birsey bak o halde. Guzel gumus ucu degisik tarz.Geçen hafta bi pantolon bi şort bi gömlek bi de çanta aldık. Kıyafet bolluğu var zaten.
Ayakkabı düşündüm ama o da olmaz gibi.
Ben gidip kuyumcudur takicidir gezeyim biraz. Sanki manevi bir hediye daha mantıklı olacak.
Takı çok seviyor ama matruska küpeler, plak şeklinde kolyeler falan takıyor genelde.
Aa tamam cok yokmus.arabayla 35-40 dk gidilir heralde yol aciksa.50 km vardır cicim. Uzak baya.
Aa tamam cok yokmus.arabayla 35-40 dk gidilir heralde yol aciksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?