Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Eskihisar mi topcular mi ne var.hani yalovadan binince indirdigi yer..ordan ne kadar dir havalimani?
O daha yakın.

Öbüründe Avrupa yakasına inip bir de Anadolu'ya geçiyorsun. Topçular'da Anadolu yakasına inip arkadan dolanıp gidiyorsun havalimanına.

Google mapsten baksana güzergahlara, daha net fikrin olur.

O daha yakın.

Öbüründe Avrupa yakasına inip bir de Anadolu'ya geçiyorsun. Topçular'da Anadolu yakasına inip arkadan dolanıp gidiyorsun havalimanına.

Google mapsten baksana güzergahlara, daha net fikrin olur.
Yenikapi da inince karsiya gececez yani. Him tamam canim sagol o zor ya.

Poff neyse onada raziyim.
Eskihisar topcular mi ne var ya. Ordan kac km dir?
Sen nereye gideceksin? Eskihisar dan pendike yaklaşık 50 dkda gitmiştik. 40 dk da en iyi ihtimalli havaalanı olsa em az bir buçuk saat. Ben kullandığım güzergahlar üzerinde böyle düşünüyorum direkt geçiş daha kısa olur mu bilemiyorum. Tabii feribot da bekleyeceksin onu da hesaba kat.

Ay yok baya kotuymus o canim ya..bide arife gunu. Ortalik deli dehset olur. Goze alamadim onu. Normal bursadan topcularmi ne ordan havalimani olcsk.

Sabiha'ya gidiyormuş kuzum.
Direkt gidişte normalde daha kısa sürer Pendik'e uğramadan ama yine aşağı yukarı aynı süreyi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…