PoffOrası ıstanbul cicim. En az 1.5 saat diyorum ben.
55 km falandır kuzum.
Ama yol açıkça kısmından ümitlenme pek
Daha uzun.Orası ıstanbul cicim. En az 1.5 saat diyorum ben.
O daha yakın.
Eskihisar mi topcular mi ne var.hani yalovadan binince indirdigi yer..ordan ne kadar dir havalimani?
Yenikapi da inince karsiya gececez yani. Him tamam canim sagol o zor ya.O daha yakın.
Öbüründe Avrupa yakasına inip bir de Anadolu'ya geçiyorsun. Topçular'da Anadolu yakasına inip arkadan dolanıp gidiyorsun havalimanına.
Google mapsten baksana güzergahlara, daha net fikrin olur.
Yenikapı'dan Üsküdar'a arabalı vapur var mı bilemedim. Ama yine Üsküdar'a geçmek zorundasın en kötü. Yani karşıya geçmek zorundasın bir şekilde.Yenikapi da inince karsiya gececez yani. Him tamam canim sagol o zor ya.
Tamam canim sagol :-** opucuk+galpYenikapı'dan Üsküdar'a arabalı vapur var mı bilemedim. Ama yine Üsküdar'a geçmek zorundasın en kötü. Yani karşıya geçmek zorundasın bir şekilde.
Kalpler bizden efenim.Tamam canim sagol :-** opucuk+galp
Al al . Hepimize al iftardan sonra icerukKalpler bizden efenim.
Ay çıkıp içecek bir şeyler alayım evde kalmadı, sömürdüm resmen sodaları.
Sen nereye gideceksin? Eskihisar dan pendike yaklaşık 50 dkda gitmiştik. 40 dk da en iyi ihtimalli havaalanı olsa em az bir buçuk saat. Ben kullandığım güzergahlar üzerinde böyle düşünüyorum direkt geçiş daha kısa olur mu bilemiyorum. Tabii feribot da bekleyeceksin onu da hesaba kat.Poffneyse onada raziyim.
Eskihisar topcular mi ne var ya. Ordan kac km dir?
Ay yok baya kotuymus o canim ya..bide arife gunu. Ortalik deli dehset olur. Goze alamadim onu. Normal bursadan topcularmi ne ordan havalimani olcsk.Sen nereye gideceksin? Eskihisar dan pendike yaklaşık 50 dkda gitmiştik. 40 dk da en iyi ihtimalli havaalanı olsa em az bir buçuk saat. Ben kullandığım güzergahlar üzerinde böyle düşünüyorum direkt geçiş daha kısa olur mu bilemiyorum. Tabii feribot da bekleyeceksin onu da hesaba kat.
Sabiha'ya gidiyormuş kuzum.Sen nereye gideceksin? Eskihisar dan pendike yaklaşık 50 dkda gitmiştik. 40 dk da en iyi ihtimalli havaalanı olsa em az bir buçuk saat. Ben kullandığım güzergahlar üzerinde böyle düşünüyorum direkt geçiş daha kısa olur mu bilemiyorum. Tabii feribot da bekleyeceksin onu da hesaba kat.
Ben seninle küsüm zaten. Katilmazsan katilma totoma .
KADININ DİBİSİN.
Yine denas, yine toto.Ben seninle küsüm zaten. Katilmazsan katilma totoma .
Totom guzel napiyim onu katmazsam icim rahat etmiyorYine denas, yine toto.
Benim totom bi tantanisin varligi,bir senin memitolarin etmedigi icin rahatim. Simdi baksan 0 kisi vardir. Ondan sıkıntı yokYine denas, yine toto.
Oy oy ben cumartesi havalimanına nasıl gideceğim diye düşünüyorum o yoğunlukta.Ay yok baya kotuymus o canim ya..bide arife gunu. Ortalik deli dehset olur. Goze alamadim onu. Normal bursadan topcularmi ne ordan havalimani olcsk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?