Ya öyle diyorsun da bildiğin senelerdir boyundan bağlı, üçgen bikini giymeyi unuttumBenim totom bi tantanisin varligi,bir senin memitolarin etmedigi icin rahatim. Simdi baksan 0 kisi vardir. Ondan sıkıntı yok
Aa niye.. bence hos durur. Slikonli gibi sis durur.Ya öyle diyorsun da bildiğin senelerdir boyundan bağlı, üçgen bikini giymeyi unuttum
Boyundaki ipler acıtıyor boynunu. Üçgen de taşımıyor. Üçgen taşısa bile boynum mahvoluyor o iplerle. Ben de denizde havuzda efendi gibi takılmıyorum ki, teknenin ikinci katından atlayan, havuzda amuda kalkıp takla atan falan insanım yaniAa niye.. bence hos durur. Slikonli gibi sis durur.
Ama ustten sıkı baglamazsin.ee sirt destegi de var..seninkiler sarkik da degildir. Boynun cok agrimaz ozaman.?Boyundaki ipler acıtıyor boynunu. Üçgen de taşımıyor. Üçgen taşısa bile boynum mahvoluyor o iplerle. Ben de denizde havuzda efendi gibi takılmıyorum ki, teknenin ikinci katından atlayan, havuzda amuda kalkıp takla atan falan insanım yani
Boyundaki ipler acıtıyor boynunu. Üçgen de taşımıyor. Üçgen taşısa bile boynum mahvoluyor o iplerle. Ben de denizde havuzda efendi gibi takılmıyorum ki, teknenin ikinci katından atlayan, havuzda amuda kalkıp takla atan falan insanım yani
Boyundaki ipler acıtıyor boynunu. Üçgen de taşımıyor. Üçgen taşısa bile boynum mahvoluyor o iplerle. Ben de denizde havuzda efendi gibi takılmıyorum ki, teknenin ikinci katından atlayan, havuzda amuda kalkıp takla atan falan insanım yani
Sagol canim cok iyiyiz sen nasilsinAah ah, kimileri varlığından şikayetçi, kimileri yokluğundan.
Vay o giydiğim destekli dolgulu hileli hurdalı bikinilerim...
Onları bile özlüyorum şu an.
Denas14__ , seksi vücutlu bacım nassın?
Sagol canim cok iyiyiz sen nasilsin
Sen kacinci haftadasin sorcam soramadim dogum yakin galiba?Biz de öyle bi şahaneyiz ki sorma
Sen kacinci haftadasin sorcam soramadim dogum yakin galiba?
Good idea,!31 bitmiş, 32nin içindeyim.
Bu arada nikimi değiştirmeyi düşünüyordum ya bi ara, "kayınvalide" yapayım mı?
Kimse nik almamış
Yorum yaparım gelin-kv konularına bol bol
Üstten sıkı bağlamazsam kayar sağa solaAma ustten sıkı baglamazsin.ee sirt destegi de var..seninkiler sarkik da degildir. Boynun cok agrimaz ozaman.?
O buyuk memitolarin nasil o taklalara dayaniyor
Aah ah, kimileri varlığından şikayetçi, kimileri yokluğundan.
Vay o giydiğim destekli dolgulu hileli hurdalı bikinilerim...
Onları bile özlüyorum şu an.
Denas14__ , seksi vücutlu bacım nassın?
He işte. Su da mübarek her an alttan üstten frikik vermeye müsait bir yer.Aynı been.
Memelerde değil de bikini altında çok sorun yaşıyorum ben. Cart diye kayıp gidiyor.
Gelinle damadı piste davet ediyorum der gibi oldu budaKızlar size bir duyurum var.
@Neruda88 arkadaşımız bugün bana özel mesajla bizimle ilgili çok nazik, çok güzel bir yazı yazdı. Kendisine güzel sözlerinden ötürü teşekkür edip aramıza davet ediyorum.
Hadi hoşgeldin diyelim :)
Gelinle damadı piste davet ediyorum der gibi oldu buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?