Merhaba... Nabann gardas:) nasssin eyimin gardas:) emme bende uye olmagi istiyom sideye emme olamiyom gardas .. Netcen diyorlar sitelerde
Bu ne ya dalga geçiyorlar benle.
Yok yok takıldığınızı biliyorum :)
Yok ya benimle normal konuşuyorlar.
HahaYok ya benimle normal konuşuyorlar.
İşte insanlar kiminle konuşacağını biliyor denasım
Yok artık neyimizi karistiriyordunuz?Yok yok takıldığınızı biliyorum :)
Bu arada sizinameaver ile karıştırıyordum hep.
Yok yahu işte bir dün gece konuştum, bir de bugün tantanla beraber açınca birisi geldi o kadar. Kapalı normalde.Haha
Sen surekli konusuyor musun ordan
Duzgun mu yaziyorlar ?Yok yahu işte bir dün gece konuştum, bir de bugün tantanla beraber açınca birisi geldi o kadar. Kapalı normalde.
Evet kimseden bir saçmalık görmedim. 3 kişi oldu konuştuğum.Duzgun mu yaziyorlar ?
SuperEvet kimseden bir saçmalık görmedim. 3 kişi oldu konuştuğum.
Eee şeyy aklımda kalmış diyelim.Siz baya sıkı takipciymissiniz
Teessüf ederimYok yok takıldığınızı biliyorum :)
Bu arada sizinameaver ile karıştırıyordum hep.
Ana geri vermedi mi?Ben sistemi çözemedim konuşamuyorum telefondan dolayı sanırım.
Bilgisayarı eski sevgilisinde kalan genç kadının dramı olarak geçsin bunlar tarihe.
Niye benimle karistirilmak hakaret gibi mi geldi sana?Teessüf ederim
Hayır aslında ben denasım diyesim geldiNiye benimle karistirilmak hakaret gibi mi geldi sana?
Söylediklerinizi karıştırıyordum niye bilmiyorum. :) Yaş muhabbeti olmuştu kim kimden küçük, kim ütücüydü falan. :)Yok artık neyimizi karistiriyordunuz?
Teessüf ederim
Eyvah eyvah ortalığı karıştırana çıkacak adım :))Niye benimle karistirilmak hakaret gibi mi geldi sana?
Kekimi ye beni yeme Name:)Hayır aslında ben denasım diyesim geldi
Yok ben name yi sevdiğimden takilirim.. o neden takilir onu bilemiciğimSöylediklerinizi karıştırıyordum niye bilmiyorum. :) Yaş muhabbeti olmuştu kim kimden küçük, kim ütücüydü falan. :)
Eyvah eyvah ortalığı karıştırana çıkacak adım :))
Yeryüzünün en mıhteşem ot yemeği gülbahar var bugün bizde. Yemeğe davetlisiniz hepiciğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?