Atla minibüse gel güveçte pişmiş yimek var.Kalk bana sosisli kaşarlı tost yap.
A aa hiç duymamıştım. :) Yapması baya zahmetliyse demek.Teşekkür ederiim. Hayır Bayburt. Kara pancar da diyorlar ama bizimkilerde her şeye pancar ve lahana deme özelliği vardır. :))
Toplayıp örüyorlar öyle kurutup kese kese kullanıyorlar. Denk gelirseniz tavsiye ederim güzeldir.
Rica ederim afiyet olsun :))A aa hiç duymamıştım. :) Yapması baya zahmetliyse demek.
Not almıştım zaten. Denemek isterim evet.
Sayenizde yeni birşey öğrendim. Teşekkürler. :)
Bende okuyunca şaşırdım. :)) Ciddi ciddi birine kızdı mesajı tam yazamadan gönderdi sandım. :))Hay ne la küfür mü edeceksin devamına?
Hay ben senin... stayla
Bende okuyunca şaşırdım. :)) Ciddi ciddi birine kızdı mesajı tam yazamadan gönderdi sandım. :))
tantanis küfür nedir bilmez bence. Son derece tatlı bir kız olduğu avatar resminden belli.
Ilk mesajı almış olsaydım hemen severdim.Çaktırmatantanis 'le resmiyiz. Kendimi sevdirmeye çalışıyorum.
Shameless izle öğrenirsin.
Kıskanma kızım insanlar beni seviyor işte.Ilk mesajı almış olsaydım hemen severdim.
Kıskanma kızım insanlar beni seviyor işte.
Bunun geleceğini biliyordum.Ilk mesajı almış olsaydım hemen severdim.
Neden ben dışardan Nemrut biri gibi mi görünüyorum? Olmaz artık çok geç. S shot a karşı güçleri birleştirirsek olur belkim.
Bize yeni gelen olmuyor ki pek
Bak ben geldigim zaman da olmustu buBize yeni gelen olmuyor ki pekBen pek uyumlu bir insan sayılmam ama alışırım zamanla.
Siz beni sevmeyin zaten.Bak ben geldigim zaman da olmustu buS shot mı ben mi seçin tarafınızı modundaydın sen yine. Safımız belli olsun bari S shot u tutuyorum demistim ben de ne güzel kararlar alıyomusum vay bee; hiç de pişman degildi, yine olsa yine yapardı, eltisini seviyordu yine de sen de çok bölünme tantiş seni de seviyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?