Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

A aa hiç duymamıştım. :) Yapması baya zahmetliyse demek.
Not almıştım zaten. Denemek isterim evet.
Sayenizde yeni birşey öğrendim. Teşekkürler. :)

Ilk mesajı almış olsaydım hemen severdim.
Bunun geleceğini biliyordum.
İtiraf edeyim ikiniz arasında kalmıştım.
S shot deli dolu biri. :) Garipsemez diye düşündüm. Sağolsun yaklaşımı çok iyiydi.
Sizin/Senin ne tepki vereceğini kestiremedim sanırım biraz çekindim. :)
Şimdi özelden ilk mesajı atsam olmaz mı cici kız?

Neden ben dışardan Nemrut biri gibi mi görünüyorum? Olmaz artık çok geç. S shot a karşı güçleri birleştirirsek olur belkim.

Neden ben dışardan Nemrut biri gibi mi görünüyorum? Olmaz artık çok geç. S shot a karşı güçleri birleştirirsek olur belkim.

O nasıl kelime? Nemrut ne demek desem desem tatlı derim naif derim.

Bak 3 erkek bile gitmiş S shot ' a doğru düzgün mesaj atmışlar. Diyorum ya var onda bir şeytan tüyü. :)

O da belkim öyle mi? Her yeni gelen arkadaşla bu pazarlığı yapıyor musun yoksa?

Bize yeni gelen olmuyor ki pek Ben pek uyumlu bir insan sayılmam ama alışırım zamanla.

Bize yeni gelen olmuyor ki pek Ben pek uyumlu bir insan sayılmam ama alışırım zamanla.
Bak ben geldigim zaman da olmustu bu S shot mı ben mi seçin tarafınızı modundaydın sen yine. Safımız belli olsun bari S shot u tutuyorum demistim ben de ne güzel kararlar alıyomusum vay bee; hiç de pişman degildi, yine olsa yine yapardı, eltisini seviyordu yine de sen de çok bölünme tantiş seni de seviyordu

Bakın işte sizden çekiniyorlar gelemiyorlar demek.

Bu arada S shot ile atışmalarınıza bayılıyordum. Çok güldürüyordunuz beni sağolun. :)

Bence S shot ile süper bir ikilisiniz diyorum ve aradan çekiliyorum.

Siz beni sevmeyin zaten.

Şaka hepsi elbet. Seviyorum şat kuzumu. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…