Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İlk oraya giderken yaptığım bu idi.. Hatta ablam ile kardeşimin taşıdığı laflar yüzünden telefonda konuşmuştuk ama oraya gidince ve ben kırıgın davranınca başladı mesele.. Çünkü kardeşim oradan kötüler, itekler lafı, o bir ayrı. Ben bunaldım..

Benimde amacım bu idi asında.. Kardeşim doğumunu yapacak, herkes oralarda olacak.. Ben 1-2 gün durup gidecektim maksat o idi.. Tek istediğim ablam ile mesafe idi..

Kocasına iltifatı hayvandır arkasından.. Ama salak gibide kahrını çeker..
Boşanmak istiyorum yeter yıldım bıktım ile başlar hep.. Bazen annemelerde 15 gün kalır.. Sözde kocasına kızgın ama günde 5 kez telefonda kocasının emirlerini dinler..
Kredi istediği gün kızının evindeydik, kocasına kızdı telefonda, (kızmak dediğim ona kuzu kuzu konuşuyor) sonra sözde sinirlendi bağırıp çağırdı, bize ne olur kredi çek demeye başladı, bende az önce boşanmaktan bahsediyordun dedim.. Küçük kız varken boşanamam dedi, yani 5 dak bu ara..
Dengesiz ve kötü niyetli mesele bu.. Mesafe koymak istesende konulmuyor du.. Son ki daha sert kavgaya dönünce bende kopma oldu..

Hoşbuldum. :) Bu dostane karşılama için ben teşekkür ederim sevgili shot.
O kadar yazdıktan sonra silsem mi ki demiştim birde. Bilakis iyi ki yazmışım. :)
Ziyaretçi akınına uğramasına şaşmamalı, bence burası forumun en eğlenceli topiği.

Merhabalar. Hoşbuldum Arkadaşlar. Burda olmak güzel. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…