Hoşgeldin yar yüreğimeHosgeldin sarkisi bulalim
Ena senin gibi bir kizin bunu bilmesine cok sasirdimHoşgeldin yar yüreğime
Boşver be
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiii
Niye ya az mı hoppidi hoppidi oynadık o şarkıda?Ena senin gibi bir kizin bunu bilmesine cok sasirdim
Yok 8 dk once diyor son etkinligine.Enee geldi miii?
Niye ya az mı hoppidi hoppidi oynadık o şarkıda?
Haydi lillililiilililii yar
Niki burda ama kendi yok galbaEnee geldi miii?
Yok 8 dk once diyor son etkinligine.
Belkide işi çıktı
Hemen bi galeyan
Bak ziyaretçi sayımız 3 oldu
Halk kavga istiyor demek ki
İlk oraya giderken yaptığım bu idi.. Hatta ablam ile kardeşimin taşıdığı laflar yüzünden telefonda konuşmuştuk ama oraya gidince ve ben kırıgın davranınca başladı mesele.. Çünkü kardeşim oradan kötüler, itekler lafı, o bir ayrı. Ben bunaldım..Aynı seyi yapıp farklı sonuc elde etmeyi beklememek lazım. Senin yerinde olsam annemle "benim kırgınlıgım baki ama kardeş bu atsam atılmaz satsam satılmaz, yüz cevirecek degilim, özür dilemek isteyen olursa buyursun arasın, gelsin. Telefonum da kapım da acık" tarzı mesafeli ama barısmaya kapısı acık bi konusma yapardım. Yani kendim adım atmaz ama adım atanın da önünü kesmezdim.
Benimde amacım bu idi asında.. Kardeşim doğumunu yapacak, herkes oralarda olacak.. Ben 1-2 gün durup gidecektim maksat o idi.. Tek istediğim ablam ile mesafe idi..Yani yigen mi dogmus, hediyeni alırsın hanimiş de hanimiş yapıp evine dönersin ama o kadar. Dogum yapan kardesin büyük ablasıyla küsmüs barısmak icin senden mi yardım istiyo, "kocaman kadınlar oldunuz ablacım konusun halledin aranızda, araya girmem dogru olmaz, ben ister miyim kardeslerimin küslügünü" deyip uzayacaksın ortamdan. Kim haklı, kim haksız, nasıl barısırlar hiiic girmeyeceksin o toplara. Birbirlerini mi yerler durulup ballı mı olurlar o ikisinin sorunu.
Kocasına iltifatı hayvandır arkasından.. Ama salak gibide kahrını çeker..Kocamla kavga ettim" mi diyo ya da ablan, "hay allah hayırlısı ablacım cok üzüldüm insallah düzelirsiniz" deyip geç bu kadar. Çünkü çırpındıgında eline geçen coktan dagılmıs bi psikolojiden gelen "bizi boşatmaya calısıyo kabullenemedi" lafı olacak. İnsanların cogu degisiklikten ölesiye korkar, "kocam hayvanın teki bilinmeyen haklı" dese "e ne duruyorsun ac davayı boşa" diyecek insanlar. Bosanmaya, hayatını degistirmeye korkan, bu kadar uzun yıllar böyle saglıksız bi evliligi sürdürmüs bi kadın ruh saglıgından geriye kalanlarla bu cümleyi duyacagına kardesini suclamayı tercih eder.
Kızlar size bir duyurum var.
Aysar_ arkadaşımız bugün bana özel mesajla bizimle ilgili çok nazik, çok güzel bir yazı yazdı. Kendisine güzel sözlerinden ötürü teşekkür edip aramıza davet ediyorum.
Hadi hoşgeldin diyelim :)
Merhabalar.Aysar_ Hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?