- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.120
- 1.423
- 60
Gayet guzel bence.. gule gule giy insallah..
Bencede gayet zarif.. yirtmac var mi senin elbisende de ?Teşekkür ederim ne çok sade nede şıkır şıkır tam ortası bencede..
Gerçi kızım daha taşlı tuşlu bişiler istemişti.
Bencede gayet zarif.. yirtmac var mi senin elbisende de ?
Super. Stiletto gider altina gibi geldi ama kizlar soylesin ben hic anlamam topuklu islerindenBende beğenerek aldım,evet yırtmaçlı benimkide aynı model zaten.
Arkada kuyruğu vardı onu kısalttırdım yürürken zorlanırım diye..
Super. Stiletto gider altina gibi geldi ama kizlar soylesin ben hic anlamam topuklu islerinden
bayıldım abla çok güzel güle güle giyinKızlar düğün kıyafetim bunun mürdüm rengi olanı nasıl sizce resimdeki ben değilim ama ona göre modeli bu şekilde.
Ayakkabı alacam daha nasıl bili alayım fikir verin bana ..Eki Görüntüle 1852648
bayıldım abla çok güzel güle güle giyin
Vışş kaynanaya bak maşallah genç kız gibi.Kızlar düğün kıyafetim bunun mürdüm rengi olanı nasıl sizce resimdeki ben değilim ama ona göre modeli bu şekilde.
Ayakkabı alacam daha nasıl bili alayım fikir verin bana ..Eki Görüntüle 1852648
Stiletto öldürür bütün gece ya, hele gelinin annesi, bütün gece ayakta olacak koşturacak.Super. Stiletto gider altina gibi geldi ama kizlar soylesin ben hic anlamam topuklu islerinden
Vışş kaynanaya bak maşallah genç kız gibi.
Stiletto öldürür bütün gece ya, hele gelinin annesi, bütün gece ayakta olacak koşturacak.
Önünde az da olsa platform olan bir ayakkabı daha rahat olur.
Aa evet oda varya.. şişer ayaklar iskence olur..Vışş kaynanaya bak maşallah genç kız gibi.
Stiletto öldürür bütün gece ya, hele gelinin annesi, bütün gece ayakta olacak koşturacak.
Önünde az da olsa platform olan bir ayakkabı daha rahat olur.
"Hangi sektördesin" yazacağıma "hangi sekstördesin" yazdım yaaNeyse ki göndermeden son anda fark ettim.
Valla hep şu başlığa yazmaktan şirazem kaydı
Daha da komiği en yakın arkadaşıma bunu yazarken "hangi sektördesin yazacağıma" derken yine yanlışlıkla sekstör yazdımAhaaaaaaaaa
Daha da komiği en yakın arkadaşıma bunu yazarken "hangi sektördesin yazacağıma" derken yine yanlışlıkla sekstör yazdım
Off rezillik olurdu.
Aaaİşcilere gösteri yaptım sanırım.
Aaaizlediler mi seni?
Bilmiyom yaw.
Yan tarfı bitirdiler, ön tarafta çalışıyorlar diye yanın camlarını sildirdim açıyorum artık. Evde de mini gecelikle dolanıyorum. Bi baktım yandan adam sesi geliyor. Kaçtım içeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?