O zaman hiç sevmek için hiç şansım kalmaz malesef.
Uyusana ooluum. Bırakıp gidemiyon dimi?Gazoz olma tantan, efsane ol
O da bi ihtimal tabii.O ilk özel mesajı sana atacaktım daha ordan kaybettim bence.
Evet efenim bana ayrılan sürenin sonuna geldik.
Hepinize iyi geceler diler, meydanı tantan kişisine bırakırım.
( @nameaver birkaç sayfa önce kalp göndermişsin bana görmedim sanma. En güzel kalpler benden sana gelsin.)
Tek beni niye attin ortaya simdiTantiye çok üzülmeyin o tek basına bi orduya yeterben geldigimde daha 100 sayfa bile yoktu buralar, sabah bulurum üsenmezsem. Denas tantanı tutmuştu galiba, hos kim kimi niye tutuyo o da belli degildi ama ben 6. Hislerimi kullanarak dogru tarafı bulmustum hemen
Ben seni tutuyorum tantimHepsi bir ben tek. Efsaneler bi başına olur çünküsü.
Gunaydin canim. Neden ne oldu hastamiydi beben?Günaydın yarkadaşlarım. Uykusuz bir gecenin daha sonuna geldik.
Yok şükür iyiler canım gece sahur hazırlamaya kalktım eşime ayrıca kız emip duruyor sabaha kadar sabahta 6 buçukta çalar saat gibi ayakta. Beni ayağa dikti kendi biraz oynayıp geri yattı ben kaldım sap gibiGunaydin canim. Neden ne oldu hastamiydi beben?
Seninkide emzik gibi kullaniyor desene...işe baslayinca azalir merak etme.Yok şükür iyiler canım gece sahur hazırlamaya kalktım eşime ayrıca kız emip duruyor sabaha kadar sabahta 6 buçukta çalar saat gibi ayakta. Beni ayağa dikti kendi biraz oynayıp geri yattı ben kaldım sap gibi
Bana opujuk yok mu bir onceki mesajimda seni savunduydum
Gözümden kaçmış. Gözlerimi açamıyorum zaten bu saatte insan mı uyandırılır yaBana opujuk yok mu bir onceki mesajimda seni savunduydum
Neden uyandirdilar?Gözümden kaçmış. Gözlerimi açamıyorum zaten bu saatte insan mı uyandırılır ya
Arkadaşımın mezuniyet töreni var. Aradı tantiii uyandın dimi diye. Hıı dedim kapattım seriye bağladı uyandırana kadarNeden uyandirdilar?
Oğlumda hiç azalmadı hem gece hem gündüz bir yandan işe gidiyorum gece uykusu yokSeninkide emzik gibi kullaniyor desene...işe baslayinca azalir merak etme.
Bu saatte mi la mezuniyet :/Arkadaşımın mezuniyet töreni var. Aradı tantiii uyandın dimi diye. Hıı dedim kapattım seriye bağladı uyandırana kadar
Yerin seni denasım.Tek beni niye attin ortaya simdi
Kizin cok ustune gidiliyordu, uzuluyordu kadin, suzuluyordu, yanlizdi.., oyle mi kalsindi ? Tek basina bir care mi biraksindi onu arkadasi? Dayanamazdi yuregi .
Nasil ya oglun buyuktu kesmedin mi? İkisini bir mi emziriyorsun? Ne dicem hamileyken naptin?Oğlumda hiç azalmadı hem gece hem gündüz bir yandan işe gidiyorum gece uykusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?