Davutpaşa diye bi dağ başında. Normalde saat 1deymiş ama erken gidecekmişiz bi de çok uzak.Bu saatte mi la mezuniyet :/
Daha kuafor falan var heralde.Davutpaşa diye bi dağ başında. Normalde saat 1deymiş ama erken gidecekmişiz bi de çok uzak.
Fotoğraf çekecekmişiz. Işın kötüsü fotoğraf makinesi bozuldu hafızaya atmıyor çektiklerimi nasıl olacak bilmiyorum.Daha kuafor falan var heralde.
Hhahaha senin devreler yandı demi. Oğlan 4 yaşında kız onu kestikten sonra hamile kaldim 2.5 yaşında kestim onu. Oğlum 4 aylıkken işe dönmüştüm ben o zamanı diyorumNasil ya oglun buyuktu kesmedin mi? İkisini bir mi emziriyorsun? Ne dicem hamileyken naptin?
Direk fotografciya verir bastirirsiniz?Fotoğraf çekecekmişiz. Işın kötüsü fotoğraf makinesi bozuldu hafızaya atmıyor çektiklerimi nasıl olacak bilmiyorum.
Yuru git len. Kafami karistirdinHhahaha senin devreler yandı demi. Oğlan 4 yaşında kız onu kestikten sonra hamile kaldim 2.5 yaşında kestim onu. Oğlum 4 aylıkken işe dönmüştüm ben o zamanı diyorum
Tek beni niye attin ortaya simdi
Kizin cok ustune gidiliyordu, uzuluyordu kadin, suzuluyordu, yanlizdi.., oyle mi kalsindi ? Tek basina bir care mi biraksindi onu arkadasi? Dayanamazdi yuregi .
Denas yaptı. Biz dedik denas neden böyle yapıyorsun angelayi da çağır diye ama dinlemedi.
Niye satışı yiyen benim. Hoşuna gitmeliydi.
Yok profesyonel makine ya hafıza kartına kaydedemiyorum fotoğrafları. Kaydediyor 5 6 pozdan sonra siliyor anlamadım.Direk fotografciya verir bastirirsiniz?
Geldi gene..Şunları hatırlatmama gerek var mı denascım?
Saf olduğumu bir kez daha senin araciliginla belirtmek isterim.Şunları hatırlatmama gerek var mı denascım?
Yahu niye son güne biraktin. Onceden hal caresine bakaydin ya baska birinden odunc alirdin.Yok profesyonel makine ya hafıza kartına kaydedemiyorum fotoğrafları. Kaydediyor 5 6 pozdan sonra siliyor anlamadım.
Denasım gelme sen o kadının gazınz.Saf olduğumu bir kez daha senin araciliginla belirtmek isterim.
Kardeşim ben bakar düzeltirim dedi inandım. Hala düzelmedi.Yahu niye son güne biraktin. Onceden hal caresine bakaydin ya baska birinden odunc alirdin.
Sende cekiyor gibi yap boşver ne takıyorsun kafanaYok profesyonel makine ya hafıza kartına kaydedemiyorum fotoğrafları. Kaydediyor 5 6 pozdan sonra siliyor anlamadım.
Gunaydin hanim abla:)Günaydınlar hanımlar
Gunaydin hanim abla:)
Gayet guzel bence.. gule gule giy insallah..Kızlar düğün kıyafetim bunun mürdüm rengi olanı nasıl sizce resimdeki ben değilim ama ona göre modeli bu şekilde.
Ayakkabı alacam daha nasıl bili alayım fikir verin bana ..Eki Görüntüle 1852648
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?