Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ver gitsin doluca hediye almissin zaten. Onuda ozel davetlerde falan takar.

Boşayayım mı shotum.
Kaç ayımı verdim.
Görüyorum ama sineye çekiyorum.
Sen anlayamazsın.
Canım ama nereye kadar gider ki böyle?
Yani sen bilirsin tabii ama hiç onunla konuşmayı denedin mi?

En kötü ileride sıkışırsa satar be sep. Bulunsun elinin altında boşver. Hem ilelebet bu yaşta kalmayacak, ileride gerekebilir de.

Yaralar tamamen gecti mi iz kalmadi degil mi?
Büyük çoğunluğu geçti, bazıları hala duruyor ama geçecekler inanıyorum :)
Bazıları şu an morluk izi gibi duruyor.

Morluğa cevirdiyse iyilesiyordur . Ay bu sicakta etek metek giyemiyor musun simdi:/

Ay onda 2 gunde bir diken diken cikiyor. Tuh ya..
Evet sinir oluyorum ama bir hafta idare edeceğim artık.

Hayatımda güneş kremi kullanmadım ya Öff.

Evet sinir oluyorum ama bir hafta idare edeceğim artık.

Hayatımda güneş kremi kullanmadım ya Öff.

Shot benim de cilt alerjik, hangi güneş kremini denedimse mutlaka bi sivilce bi şey çıkarır.
Eğer krem kullanamam dersen ki ben de pek kullanmam; güneş kırılmadan kesinlikle balkon gölgesine bile çıkma.
Yanmadım zannedersin ama yanarsın beyaz tenlisin çünkü.

ladyamore un dediği gibi, her türlü izi sabitler güneş ışığı.
Lekeli gömleğe ütü yapmak gibi düşün. Salaş, şifon pantolon etek gibi bi şeyler filan varsa, bu dönemi atlatana kadar,
biraz onlarla idare etmeye çalış.

Benim cildim hiç alerjik değil normalde angela. Hiç sivilce sorunu yaşamadım ergenlikte bile. Kendimi bildim bileli güneş kremi veya güneş yağı kullanmadım. Her sene yazın Bodrum'dayım, teknede öğlen güneşinin altında bile yatsam burnum ve yanaklarım ilk gün kızarır başka hiçbir yerim kızarmadan hemen yanar.

Güneş kırılmadan çıkmamam mümkün değil çünkü öğlen vakti çıkıp denize gidiyorum. 1 haftalık tatilde kös kös evde oturamam

Bakalım artık en azından iz olan yerlere krem sürerim herhalde, yapacak bir şey yok

Bazı kremler vardı, pigmentasyonu kontrol eden, expigment fayda sağlar mı mesela bi sorabilirsin doktora, bol c vitamini tüketmek de önemli illa güneşe çıkacaksan. Öğlen değil de biraz daha ikindiyi beklesen aslında... Yine sen anlarsın cildinin dilinden. Öğle güneşinde yarım saatten az bile kalsam kırmızıdan bordoya dönmeye başlarım, su toplar tenim. Bi kere öyle bi durum atlattım, ölüyordum, uyuyakalmışım şezlongda. Abbauv... Bepanthenlerle yıkandım resmen haftalarca, sünnet çocuğu gibi 3 beden büyük geceliklerle geziyordum evde. Ne yanmıştım ya...

Hayatımda hiç su toplamadım ki şezlongta uyuma maceram var benim de. Şemsiyenin altında gölgede uyumuşum, o güneş dönmüş ben güneşin altında kalmışım. Yüzüstü yattığım için de fark etmedim Vücudumun önüyle arkası arasında ton farkı vardı resmen O zaman bile su toplamadım.

Ya benim uyanmam zaten 12yi buluyor. Kahvaltı falan 1. Ondan sonra evde saatlerce beklemek sıkıyor çünkü kısıtlı zamanım var. Hele gece de çıkacaksam 7-8 gibi evde olmak lazım ki duş al, yemek ye, akşama hazırlan çık anca oluyor. O yüzden ben genelde öğlen 2 gibi o deli sıcakta deniz yoluna koyuluyorum

Ama güneşi ve güneşlenmeyi hiç sevmem direkt gölgede kıvrılırım bir yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…