Ver gitsin doluca hediye almissin zaten. Onuda ozel davetlerde falan takar.Görmedim kuzum yaw.
Dün dışardaydık ya, ara ara bakıp çıktım araya kaynamış.
Şapşik kızımız dün akşam ekti bizi, hocası ve arkadaşları yemek ayarlamış sonradan haberi olmuş.
İyi de oldu bizim de istanbuldan arkadaşlarımız gelmiş onlarla buluştuk.
Hediye bakmadım yani.
Evde bi atasay kolye var, kutulu belgeli falan. Hediye gelmişti ben kullanmadım. Eşim onu verelim dedi ama hiç tarzı değil, bilemedim.
Ver gitsin doluca hediye almissin zaten. Onuda ozel davetlerde falan takar.
Sakin kafayla tekrar dusun benceBoşanmıyayım di mi?
Amaann sep. Begenmezse oda hediye eder. Zincir olusur belki bir gun sana hediye eden kisiye giderDiyorsun. Ben bile beğenmedim kullanmadım la. 22 yaşında bebe de beğenmez. Ama benanah.
Canım ama nereye kadar gider ki böyle?Boşayayım mı shotum.
Kaç ayımı verdim.
Görüyorum ama sineye çekiyorum.
Sen anlayamazsın.
En kötü ileride sıkışırsa satar be sep. Bulunsun elinin altında boşver. Hem ilelebet bu yaşta kalmayacak, ileride gerekebilir de.Görmedim kuzum yaw.
Dün dışardaydık ya, ara ara bakıp çıktım araya kaynamış.
Şapşik kızımız dün akşam ekti bizi, hocası ve arkadaşları yemek ayarlamış sonradan haberi olmuş.
İyi de oldu bizim de istanbuldan arkadaşlarımız gelmiş onlarla buluştuk.
Hediye bakmadım yani.
Evde bi atasay kolye var, kutulu belgeli falan. Hediye gelmişti ben kullanmadım. Eşim onu verelim dedi ama hiç tarzı değil, bilemedim.
Büyük çoğunluğu geçti, bazıları hala duruyor ama geçecekler inanıyorum :)Yaralar tamamen gecti mi iz kalmadi degil mi?
Morluğa cevirdiyse iyilesiyordur . Ay bu sicakta etek metek giyemiyor musun simdi:/Canım ama nereye kadar gider ki böyle?
Yani sen bilirsin tabii ama hiç onunla konuşmayı denedin mi?
En kötü ileride sıkışırsa satar be sep. Bulunsun elinin altında boşver. Hem ilelebet bu yaşta kalmayacak, ileride gerekebilir de.
Büyük çoğunluğu geçti, bazıları hala duruyor ama geçecekler inanıyorum :)
Bazıları şu an morluk izi gibi duruyor.
Yok etek giyemiyorum. Yani morluklar falan pek umrumda olmazdı ama deri hassas olduğu için ağda yapamıyorumMorluğa cevirdiyse iyilesiyordur . Ay bu sicakta etek metek giyemiyor musun simdi:/
Dogru daha kotu olur. Gecene kadar bekle gulum dicem de haftasonu tatile gidiyorsun nasil olacak?Yok etek giyemiyorum. Yani morluklar falan pek umrumda olmazdı ama deri hassas olduğu için ağda yapamıyorum
Atalarımızdan yadigar jilet yöntemini kullanacağımDogru daha kotu olur. Gecene kadar bekle gulum dicem de haftasonu tatile gidiyorsun nasil olacak?
Ay onda 2 gunde bir diken diken cikiyor. Tuh ya..Atalarımızdan yadigar jilet yöntemini kullanacağım
İzlerin yerlerine dikkat et eltisim, tahris etmeden sakin sakin yap.Atalarımızdan yadigar jilet yöntemini kullanacağım
Evet sinir oluyorum ama bir hafta idare edeceğim artık.Ay onda 2 gunde bir diken diken cikiyor. Tuh ya..
Hayatımda güneş kremi kullanmadım yaİzlerin yerlerine dikkat et eltisim, tahris etmeden sakin sakin yap.
Tatilde de günes koruyucuyu bol kullan yüksek korumalısından. Günes her türlü sivilce, yara vs. izinin geçmesini zorlaştıran bi faktör diye biliyorum.
Evet sinir oluyorum ama bir hafta idare edeceğim artık.
Hayatımda güneş kremi kullanmadım yaÖff.
Kıyamam sanaEvet sinir oluyorum ama bir hafta idare edeceğim artık.
Hayatımda güneş kremi kullanmadım yaÖff.
Benim cildim hiç alerjik değil normalde angela. Hiç sivilce sorunu yaşamadım ergenlikte bile. Kendimi bildim bileli güneş kremi veya güneş yağı kullanmadım. Her sene yazın Bodrum'dayım, teknede öğlen güneşinin altında bile yatsam burnum ve yanaklarım ilk gün kızarır başka hiçbir yerim kızarmadan hemen yanar.Shot benim de cilt alerjik, hangi güneş kremini denedimse mutlaka bi sivilce bi şey çıkarır.
Eğer krem kullanamam dersen ki ben de pek kullanmam; güneş kırılmadan kesinlikle balkon gölgesine bile çıkma.
Yanmadım zannedersin ama yanarsın beyaz tenlisin çünkü.
ladyamore un dediği gibi, her türlü izi sabitler güneş ışığı.
Lekeli gömleğe ütü yapmak gibi düşün. Salaş, şifon pantolon etek gibi bi şeyler filan varsa, bu dönemi atlatana kadar,
biraz onlarla idare etmeye çalış.
Benim cildim hiç alerjik değil normalde angela. Hiç sivilce sorunu yaşamadım ergenlikte bile. Kendimi bildim bileli güneş kremi veya güneş yağı kullanmadım. Her sene yazın Bodrum'dayım, teknede öğlen güneşinin altında bile yatsam burnum ve yanaklarım ilk gün kızarır başka hiçbir yerim kızarmadan hemen yanar.
Güneş kırılmadan çıkmamam mümkün değil çünkü öğlen vakti çıkıp denize gidiyorum. 1 haftalık tatilde kös kös evde oturamam
Bakalım artık en azından iz olan yerlere krem sürerim herhalde, yapacak bir şey yok
Hayatımda hiç su toplamadımBazı kremler vardı, pigmentasyonu kontrol eden, expigment fayda sağlar mı mesela bi sorabilirsin doktora, bol c vitamini tüketmek de önemli illa güneşe çıkacaksan. Öğlen değil de biraz daha ikindiyi beklesen aslında... Yine sen anlarsın cildinin dilinden. Öğle güneşinde yarım saatten az bile kalsam kırmızıdan bordoya dönmeye başlarım, su toplar tenim. Bi kere öyle bi durum atlattım, ölüyordum, uyuyakalmışım şezlongda. Abbauv... Bepanthenlerle yıkandım resmen haftalarca, sünnet çocuğu gibi 3 beden büyük geceliklerle geziyordum evde. Ne yanmıştım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?