Shotcum, venüs breeze ile al, o kendinden sıvılı olan jiletle, hem geç çıkarıyor hemde kesinlikle kesik olmuyor.. Bilgine arz edilirAtalarımızdan yadigar jilet yöntemini kullanacağım
Not aldım kuzum sağol.Shotcum, venüs breeze ile al, o kendinden sıvılı olan jiletle, hem geç çıkarıyor hemde kesinlikle kesik olmuyor.. Bilgine arz edilir
Edit: Güneş kremi olarak Roc tavsiye ederim, benim eşim çok beyazdır ve güneşte pembe olur :)) Çok marka denedik seba med falan derler.. Ama işe yaradı..
Sakin kafayla tekrar dusun bence
Ay bana ağda daha kolay geliyor valla, uyuklaya uyuklaya bitiyor uzun süre de gidiyor.
Öff hiç benlik işler değil bunlar.
Hoş geldin hemşiremSelammmm
İyi sizi masraftan kurtarmışımHoş geldin hemşirem
Artık kayıp ilanı verecektim senin için
Ay bana ağda daha kolay geliyor valla, uyuklaya uyuklaya bitiyor uzun süre de gidiyor.
Öff hiç benlik işler değil bunlar.
Selam hanımlar
Hoş geldin Hanım hanım ablaSelam hanımlar
Hehe :)) İlber Hocamızı çok severim.
in vino veritas dun hediye bulabildin mi diye sordum etiketledim.
Niye sallamiyorsun len beni zalim kadin?
Takılıyoruz canım.
Ben pek aranızda olamam bu akşam ama bi cv alalım senden. Kimsin nesin necisin.
Tabi ki :)
28 yaşındayım. Mesleğe gelirsek orası biraz karışık onu es geçelim lütfen. :) Eskişehir'de yaşıyorum. Bekarım. Bu arada hiç Eskişehir'e gelmediğini okumuştum. Seveceğini tahmin ediyorum mutlaka gezip görmelisin.
Siz baya sıkı takipciymissiniz
Eee şeyy aklımda kalmış diyelim.in vino veritas forumda en sevdiğim arkadaşlardan. O buraya yazınca haliyle okuyordum ara sıra.
İşleri vardi gelir birazdanYalnız değilsiniz.Ben böyle diyemem tabi ama banada cevap vermemiş.
Şuraya iliştirivereyim barii
in vino veritas
Yalnız değilsiniz.Ben böyle diyemem tabi ama banada cevap vermemiş.
Şuraya iliştirivereyim barii
in vino veritas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?