Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Atalarımızdan yadigar jilet yöntemini kullanacağım
Shotcum, venüs breeze ile al, o kendinden sıvılı olan jiletle, hem geç çıkarıyor hemde kesinlikle kesik olmuyor.. Bilgine arz edilir
Edit: Güneş kremi olarak Roc tavsiye ederim, benim eşim çok beyazdır ve güneşte pembe olur :)) Çok marka denedik seba med falan derler.. Ama işe yaradı..

Not aldım kuzum sağol.

Ya S shot um güzel kuzum ben de jiletle alıyorum hiçç öyle diken gibi de çıkmıyor yani.
Koltukaltıma başka hiçbir şey sürmem mesela.

S shot Hangi güneş kremini kullanırsan, kullanmadan önce avucuna az silverdin, az bepanthen krem sık ve üzerinede güneş koruyucu ile karıştırıp kullan.. Kabarcık yada alerji için iyi bir yöntemdir o da..

Ya S shot um güzel kuzum ben de jiletle alıyorum hiçç öyle diken gibi de çıkmıyor yani.
Koltukaltıma başka hiçbir şey sürmem mesela.
Ay bana ağda daha kolay geliyor valla, uyuklaya uyuklaya bitiyor uzun süre de gidiyor.

Öff hiç benlik işler değil bunlar.

Ay bana ağda daha kolay geliyor valla, uyuklaya uyuklaya bitiyor uzun süre de gidiyor.

Öff hiç benlik işler değil bunlar.

Ya malum bölge harici her yere jilet vurarım.
Koltuklatında süper oluyor.
Kararma olmuyor en azından.
Bir de benim tüyler döküldü baya.
EE yaşlandık artık

in vino veritas dun hediye bulabildin mi diye sordum etiketledim.
Niye sallamiyorsun len beni zalim kadin?

Yalnız değilsiniz. Ben böyle diyemem tabi ama banada cevap vermemiş.

Şuraya iliştirivereyim barii

Takılıyoruz canım.
Ben pek aranızda olamam bu akşam ama bi cv alalım senden. Kimsin nesin necisin.

Siz baya sıkı takipciymissiniz

Eee şeyy aklımda kalmış diyelim. in vino veritas forumda en sevdiğim arkadaşlardan. O buraya yazınca haliyle okuyordum ara sıra.

in vino veritas

Yalnız değilsiniz. Ben böyle diyemem tabi ama banada cevap vermemiş.

Şuraya iliştirivereyim barii

in vino veritas

Neruda dedim ya dışardayım, pek giremem diye. Gördüm ama cevaplayamadım. Unuttum sonra da

Eskişehir malesef henüz görme fırsatımın olmadığı ama istediğim şehirlerden biri. Bir gün yolumuz düşer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…