Çok hoşmuş gerçekten :))Al bunu dinle.
Bayılıyorum bu adamlara.
Modern Jukebox diye bak çok hoş yorumları var.Çok hoşmuş gerçekten :))
Ilk fırsatta bakarım. Şuan ortam müzik açmak için pek uygun değil :))Modern Jukebox diye bak çok hoş yorumları var.
Talk Dirty dışında Umbrella, Bad Romance, All About That Bass falan da güzel.
Yaa biliyorum bunları cidden çok güzeller dinlemeye doyma. Tatlı şeyler.Tamam kızlar kızmayın valla son bunlar
Bilmeyen varsa öğrensin bu çocukları ama çok da öğrenmesin bize kalsın
Tataaam.
İkiye On Kala.
Çok minnoş sözlere sahip çok minnoş bir grup.
Hangi şarkılarını koyacağımı şaşırdım hepsini pek seviyormuşum.
Bu youtube kanalları.
https://www.youtube.com/channel/UCecXkDBTuS4ujpxYbh19iWQ
Yazmaktan Yorulmadım Ama Bir Satır da Haberin Olsaydı, Bakkala Diye Çıkıp Sana Gelesim Var, Bunca Zaman Sonra Nasılsın, Bir Bilene Mi Sorsak gibi cici şarkıları var
Zevksiz sen de. AM sevilmez mi?Doğru tahmin. Dinlerken pek eğleneceğim bir insan grubu değil bu gencolar.
Az da olsa zevkin varmış bak hakkını teslim edeyim.Yaa biliyorum bunları cidden çok güzeller dinlemeye doyma. Tatlı şeyler.
Kısaltmanı yesinler.Zevksiz sen de. AM sevilmez mi?
Az da olsa zevkin varmış bak hakkını teslim edeyim.
Adamların albümlerinin adı bile AM ben napayım. Ama güzel gruptur, severek dinleriz kendilerini.Kısaltmanı yesinler.
Ben yaşlı teyze modundayım bu ara. Sen dinle.Adamların albümlerinin adı bile AM ben napayım. Ama güzel gruptur, severek dinleriz kendilerini.
EeAysar_ bir cee yapıp kayboluyorsun nerelerdesin neler yapıyorsun meslek danışman diyor danışman mısın sevgilin var mı bekar adaylarımız mevcut ama ben pinoliyi aldım
Amma çok soru sordum demi
Beni etiketleyip düzenlemişsin. Ne yazdığını merak ettim.Burayı okurken siz ve kırmızı giymiş arkadaşlarınız beni görüyorsunuz değil mi? :))
Neler konuşuldu vs pek takip etmedim bu ara. Genelde baktım çıktım.
Zaten ziyaretçi olarak okumam artık.
Kulağım rahatsızlanmıştı o geçti başka kontrollerim vardı hastanelere taşındım bu ara.
Danışman değilim, orayı rastgele seçmiştim. :) Sevgilim şu an yok.
Bekar adaylarınız mı mevcut.Liste çıkartmıştınız bir ara değil mi?
Ara ara güncellenmiş versiyonunu paylaşıyor musunuz? :))
EeAysar_ bir cee yapıp kayboluyorsun nerelerdesin neler yapıyorsun meslek danışman diyor danışman mısın sevgilin var mı bekar adaylarımız mevcut ama ben pinoliyi aldım
Amma çok soru sordum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?