Beni etiketleyip düzenlemişsin. Ne yazdığını merak ettim.
Ziyaretçi olarak okununca da mı yazıyor altta? Benim bildiğim üyeler ziyaretçi olmuyor ki. Ay saat geçtikçe benim devreler yandı galiba anlamadım.
Ben o kadar kötü mü görünüyorum gerçekten?Tüh yakalanmışım. :))
Tam olarak şunu yazmıştım. (son cümleydi) '' Bu mevzuya bende dahil olmak isterim ama tantanis'den çekiniyorum.''
Bende çorba etmiş olabilirim. :))
Şöyle ki; burayı hep ziyaretçi olarak okumuştum. Sonra shot'a mesaj atıp kendimi burda gösterince artık üyelik hesabıyla girip okuduğumu ve ziyaretçi olarak okumadığımı söyledim. :)
Ben o kadar kötü mü görünüyorum gerçekten?Çekinecek bir şey yok. Uzuun listenin sonlarında yer var olmalı :)) başta mar şat ve ben varız. Gerisine karışmıyorum.
Benim uyku saatim gelmiş belli. Iki satır şeyi anlamamışım. :))
Mazlum pinoşu gelin aldı. Bizi beğenmemiş.Tabiki hayır :) Mahsus söylemiştim sonra vazgeçtim işte. :)
İyi bakalım, bende listede kıyıda köşede bir yer bulayım kendime. :))
Benim şansım yaver gitse listeye gerek kalmayacak da. :)
Bu aradaMazlumuGetirinBana pinoli'yi aldım dedi orayı anlamadım. :)
Normal ama saat hayli geç olmuş. Bende haftasonu diye ayaktaydım bu saate kadar.
Öyle miii ben orayı kaçırmışım. :))Mazlum pinoşu gelin aldı. Bizi beğenmemiş.
Bir aday var yani? Biz yeni ilişki durumları dinlemeyi severiz. Değil mi leydim?ladyamore
Evet leydimiz aşk böceği olarak geziyor son zamanlarda. Biz de onunla birlikte heyecanlanıyoruz.Öyle miii ben orayı kaçırmışım. :))
Bir aday vardı artık yok. :))
Benim tahammül edemeyeceğim, çekemeyeceğim şeyler vardır. Onlar olunca hiç başlamasın daha iyi diyorsun. :)
Öyle uzun uzadıya anlatılacak alengirli birşey yok yani. :)
ladyamore aşk böcüğü arkadaş değil mi? :)) Çok tatlıydı o birkaç mesajını okumuştum. :)
Evet leydimiz aşk böceği olarak geziyor son zamanlarda. Biz de onunla birlikte heyecanlanıyoruz.
Elbet öyle. Karakterler ve düşünceler uyuşmuyorsa uzatıp yük edinmenin anlamı yok. Bunlar fark edildiği anda uzaklaşmak en makul yol.
Bir şey olursa biz dinleriz. Heyecanlı oluyor. :))
Sevgili anlamında yalnızlık mı? Yaklaşık 4 buçuk aydır sevgilim yok. Onu özlüyorum elbette ama başkası olsun gibi bir çabam da yok her ne kadar burada öyle görünmese de. :))Evet ben bile dışardan okurken heyecanlanıyordum. :)
Aynen özeti o aslında. Birde zaman kaybettiğinle kalacaksın vs.
Tamam bir durum olursa anlatırım. :)) Bdv'ye konu açmam mesela ama buraya yazarım. :)
Senin yalnızlıkla aran nasıl? Ben seviyorum yalnız olmayı. Zaman zaman bir sevgilim olsa hiç fena olmaz diyorum o ayrı. :))
Evet özel hayat anlamında. :) Daha çok geçmemiş üzerinden. O özlem duygusu su birikintisi gibi azalarak kaybolur gider. Bende öyle olmuştur hep. Kendini nadasa bırakmak iyi gelir tabi. Benim yaptığım gibi 1 senede olmasın ama öyle olunca alışıyorsun. Pek alışmamak lazım sanki ortasını bulmalı. :)Sevgili anlamında yalnızlık mı? Yaklaşık 4 buçuk aydır sevgilim yok. Onu özlüyorum elbette ama başkası olsun gibi bir çabam da yok her ne kadar burada öyle görünmese de. :))
Yalnızlık güzel şey. İlişki de güzel elbette ama hazır hissetmek gerek. Şuan olsa daralırım. Böyle keyfime göre hareket etmek daha hoş.
Sanırım alıştım bile. :)Evet özel hayat anlamında. :) Daha çok geçmemiş üzerinden. O özlem duygusu su birikintisi gibi azalarak kaybolur gider. Bende öyle olmuştur hep. Kendini nadasa bırakmak iyi gelir tabi. Benim yaptığım gibi 1 senede olmasın ama öyle olunca alışıyorsun. Pek alışmamak lazım sanki ortasını bulmalı. :)
Hem hazır hissedeceksin hemde içine sinecek. Özgürlüğün tadını çıkarmaya devam o zaman.
:)Sanırım alıştım bile. :)
Ben yatıyorum. Iyi geceler.
Kitapları gezmeyeli çok oldu bayramda gidersek almayı düşünüyorum birkaç kitap. Muazzam muazzez ismi çok güzelmiş+
Yoo çok sormamışsınız. :) Hatırladığınız için teşekkür ederim hatta. :)
Neler yapıyorum deyince bu akşam Espark'a gittim.
Bir süredir alışveriş merkezlerinden ve kozmetik bakım marketlerinden uzak duruyordum.
Gratis'de bayram indirimi varmış. İhtiyaç alışverişi yaptım iyi oldu.
D&r 'da bol bol kitap baktım. Keşif yaptım biraz yeni neler çıkmış vs.
Sonra aşağıdaki kitaba rastladım. Biraz okudum, hoşuma gitti. İnternetten sipariş vereceğim.
Eki Görüntüle 1854731
GunaydinGünaydın kızlar
Görümcesi oldum pinolinin ben gelin aldım onu vurucam kırbacı vurucam kırbacıTabiki hayır :) Mahsus söylemiştim sonra vazgeçtim işte. :)
İyi bakalım, bende listede kıyıda köşede bir yer bulayım kendime. :))
Benim şansım yaver gitse listeye gerek kalmayacak da. :)
Bu aradaMazlumuGetirinBana pinoli'yi aldım dedi orayı anlamadım. :)
Normal ama saat hayli geç olmuş. Bende haftasonu diye ayaktaydım bu saate kadar.
Sen annenle kadın kadına yaşa boğazın hiç durmuyor sürekli canının çektiğini mi yapacam sanaMazlum pinoşu gelin aldı. Bizi beğenmemiş.
Bir aday var yani? Biz yeni ilişki durumları dinlemeyi severiz. Değil mi leydim?ladyamore
Düz duvara bekar tantiSevgili anlamında yalnızlık mı? Yaklaşık 4 buçuk aydır sevgilim yok. Onu özlüyorum elbette ama başkası olsun gibi bir çabam da yok her ne kadar burada öyle görünmese de. :))
Yalnızlık güzel şey. İlişki de güzel elbette ama hazır hissetmek gerek. Şuan olsa daralırım. Böyle keyfime göre hareket etmek daha hoş.
Evet?Sen annenle kadın kadına yaşa boğazın hiç durmuyor sürekli canının çektiğini mi yapacam sana
Düz duvara bekar tanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?