Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Günaaaaydııın

Siyasetimle, bdv deki yorumlarımla, sanatımla gündemde olmak istiyorum ben arkadaşlar. Lütfen beni özel hayatımla gündeme taşımayın çok rica ediyorum

Desem de siz inanmayın dogrudur efenim, bi sevgi kelebegi, bi aşk böcügü olarak dolanıyorum bi süredir ortalıkta
Herkes bu kadar tatlı bu kadar samimi olunca anlatması da zevkli oluyo ne yapayım

tantanis de mutlu bekarlar piyasasından cekildim diye di mi kuzucum

Aklın yolu bir demek ki
Kalp kırılsa da seveeerr

Evet kuzum.. yani şey Hayır canım ben sadece sen mutlusun diye mutluyum

Çok uzun sürecek mi?

Gel bize takıl yol boyu, gerginliğin gider. :))
İzmir den Ankara toplam 5 gün kalıcaz da, ben bayram falan sıkıştırmasına gelemiyorum..
Giderken bir sürü hazırlık ve yorgunluk, orada yorgunluk, dönerken yorgunluk..
Hani bayram değil keyfi zamanlarda kalk gidelim olsa, o yormaz..

Doğru bayramın misafiri hazırlığı ziyareti derken evde bile haşatı çıkıyor insanın. Bir de başkasının evinde çok daha zordur.

Ben tatile bile gittiğimde kaldığım otele alışmam 2 gün sürüyor..
Ay kıyamam ben de nasıl bi insansam artık ister kanepeye at ister halının üstünde uyurum hic yadırgamadan, ilk ögrenci işi tatilimi yaptıgım oda mesela gezmeye daha cok paramız kalsın diye nasıl ucuzculuk yaptıysak daha geniş çift kapılı buzdolapları görmüssündür yani, yatakların arasında pacman gibi dolanıyoduk daracık yerde ama oraya da 5 dakikada uyum saglayıp sevmistim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…