Daha yeni uyandım name espiri algılarım kapalı.
Gıcıkmısın kızım senDaha yeni uyandım name espiri algılarım kapalı.
HahahaGıcıkmısın kızım sen
Aklın yolu bir demek kiHahaha
Bu soru aynı biçimde çok sık geliyor bana. Genelde erkekler söylerdi artık hemcinslerim de mi başlamış
GünaaaaydııınÖyle miii ben orayı kaçırmışım. :))
Bir aday vardı artık yok. :))
Benim tahammül edemeyeceğim, çekemeyeceğim şeyler vardır. Onlar olunca hiç başlamasın daha iyi diyorsun. :)
Öyle uzun uzadıya anlatılacak alengirli birşey yok yani. :)
ladyamore aşk böcüğü arkadaş değil mi? :)) Çok tatlıydı o birkaç mesajını okumuştum. :)
Kalp kırılsa da seveeerrAklın yolu bir demek ki
Evet kuzum.. yani şey Hayır canım ben sadece sen mutlusun diye mutluyumGünaaaaydııın
Siyasetimle, bdv deki yorumlarımla, sanatımla gündemde olmak istiyorum ben arkadaşlar. Lütfen beni özel hayatımla gündeme taşımayın çok rica ediyorum
Desem de siz inanmayın dogrudur efenim, bi sevgi kelebegi, bi aşk böcügü olarak dolanıyorum bi süredir ortalıkta
Herkes bu kadar tatlı bu kadar samimi olunca anlatması da zevkli oluyo ne yapayım
tantanis de mutlu bekarlar piyasasından cekildim diye di mi kuzucum
Günaydın. Keyifsiz geldin sanki?Günaydın..
Yolculuk sevmiyorum Tanticiğim :/Günaydın. Keyifsiz geldin sanki?
Çok uzun sürecek mi?Yolculuk sevmiyorum Tanticiğim :/
Gitmek te dönmekte gerer beni :/
Allah herkese tantan gibi düsman öhöm dost versin, eşek sıpası yaKalp kırılsa da seveeerr
Evet kuzum.. yani şey Hayır canım ben sadece sen mutlusun diye mutluyum
İzmir den Ankara toplam 5 gün kalıcaz da, ben bayram falan sıkıştırmasına gelemiyorum..Çok uzun sürecek mi?
Gel bize takıl yol boyu, gerginliğin gider. :))
Düşman mıAllah herkese tantan gibi düsman öhöm dost versin, eşek sıpası ya
Doğru bayramın misafiri hazırlığı ziyareti derken evde bile haşatı çıkıyor insanın. Bir de başkasının evinde çok daha zordur.İzmir den Ankara toplam 5 gün kalıcaz da, ben bayram falan sıkıştırmasına gelemiyorum..
Giderken bir sürü hazırlık ve yorgunluk, orada yorgunluk, dönerken yorgunluk..
Hani bayram değil keyfi zamanlarda kalk gidelim olsa, o yormaz..
Ben tatile bile gittiğimde kaldığım otele alışmam 2 gün sürüyor..Doğru bayramın misafiri hazırlığı ziyareti derken evde bile haşatı çıkıyor insanın. Bir de başkasının evinde çok daha zordur.
Oo sen yerini de yadırgıyorsun. Çok zor işin.Ben tatile bile gittiğimde kaldığım otele alışmam 2 gün sürüyor..
Minnacık olabiliryok annem yok düsman falan bi eşeklik var ama
Ay kıyamamBen tatile bile gittiğimde kaldığım otele alışmam 2 gün sürüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?