Gençken bizde öyleydikAy kıyamamben de nasıl bi insansam artık ister kanepeye at ister halının üstünde uyurum hic yadırgamadan, ilk ögrenci işi tatilimi yaptıgım oda mesela gezmeye daha cok paramız kalsın diye nasıl ucuzculuk yaptıysak daha geniş çift kapılı buzdolapları görmüssündür yani, yatakların arasında pacman gibi dolanıyoduk ama oraya da 5 dakikada uyum saglayıp sevmistim ben
E sen ev hanımlarının birincisi ve en minnosu oldugun için senin sarayın rahatlıgını dısarda bulmak zorGençken bizde öyleydik
Benimki artık belli bir düzene alışmışlık sanırım..
E sen ev hanımlarının birincisi ve en minnosu oldugun için senin sarayın rahatlıgını dısarda bulmak zor
Kolay gelsin hemsirecik
Şimdi yine ütü moduna geçtim, süper sarayımda
Günaaaaydııın
Siyasetimle, bdv deki yorumlarımla, sanatımla gündemde olmak istiyorum ben arkadaşlar. Lütfen beni özel hayatımla gündeme taşımayın çok rica ediyorum
Desem de siz inanmayın dogrudur efenim, bi sevgi kelebegi, bi aşk böcügü olarak dolanıyorum bi süredir ortalıkta
Herkes bu kadar tatlı bu kadar samimi olunca anlatması da zevkli oluyo ne yapayım
tantanis de mutlu bekarlar piyasasından cekildim diye di mi kuzucum
Kolaysa başına gelsin DenoşumKolay gelsin hemsirecik
Yok ben almiyim intihar gibi bu havadaKolaysa başına gelsin Denoşum
Sıcakta erimekle erimemek arasında kaldım, fena sauna
2 beden inceldim bileYok ben almiyim intihar gibi bu havada
Şimdi yine ütü moduna geçtim, süper sarayımda
Çok teşekkür ederiiim, daha mutlusu senin olsuunTünaydın Arkadaşlar.
Tünaydın. :) Senin enerjinden bende istiyorum. :))
Hehe tanım için kusura bakma nickini görünce aşk dolu mesajların aklıma geliyor. :))
Bana hiç yabancı gelmiyordun herhalde aynı nickte biri daha vardı demiştim.Bdv'den dolayı o zaman. Takip listemde olmalısın hatta.
Evet ortam güzel olunca sende kendini kaptırdığını farketmiştim. :))
Heyecanın okuyana bile geçiyor. :) Mutlululuğun daim olsun lady.
Sağol hemşirem ❤
Evet ütüyü seven arkadaş benimBenimde temizlik yapmam lazım ama o moda giremiyorum.
Şevkinizden bende istiyorum. :)
Bu arada ütüyü çok seven arkadaş siz miydiniz?
Aslında çok şey istemiyorsun hemşiremSağol hemşirem ❤
Kutuplara taşınmak istiyorum
Başımı sokacak kadar bi iglom olsun
Bahçesinde penguenlerim olsun
Çok mu şey istiyorum
Onlar gelirse dağınıklıklarıyla birlikte gelir hemşire kalsınAslında çok şey istemiyorsun hemşirem
Beyini ve kızını ikna edersen olur bence..
Oh mis gibi hava, her sabah kahvaltıda haşlanmış penguen yumurtası, penguen omleti
Hemşire bende sana takılıp gelirdimde çok soğuk sevmiyorum cildimi bozuyor, en azından yardımım dokunurduOnlar gelirse dağınıklıklarıyla birlikte gelir hemşire kalsın
Ben tek başıma gayet yaşarım
Evet ütüyü seven arkadaş benim
Şevk ile alakası olayın, söyle detaylıca bakınca tozları görünce ve o tozları nefes yoluyla aldığımızı düşününce dehşetle bir şevk geliyor
Yani içinize bir temizlikçi ve ütücü ruhu giriyor
Çok teşekkür ederiiim, daha mutlusu senin olsuun
Benimle benzer nickte biri daha mı var, onu hic bilmiyorum bak. Yoksa tarzımı mı benzetiyodun? Dur bi yazayım aramaya, buraların tek Lady si ben degil miyim yoksa
Denizden ciktim sezlongumda birami yudumluyorum
Zalım.Denizden ciktim sezlongumda birami yudumluyorum
Birbucuk saat rotarli kalktik. Ama sorunsuzdu onun disinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?