Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Gençken bizde öyleydik
Benimki artık belli bir düzene alışmışlık sanırım..

Tünaydın Arkadaşlar.

Tünaydın. :) Senin enerjinden bende istiyorum. :))

Hehe tanım için kusura bakma nickini görünce aşk dolu mesajların aklıma geliyor. :))

Bana hiç yabancı gelmiyordun herhalde aynı nickte biri daha vardı demiştim. Bdv'den dolayı o zaman. Takip listemde olmalısın hatta.

Evet ortam güzel olunca sende kendini kaptırdığını farketmiştim. :))

Heyecanın okuyana bile geçiyor. :) Mutlululuğun daim olsun lady.

Çok teşekkür ederiiim, daha mutlusu senin olsuun

Benimle benzer nickte biri daha mı var, onu hic bilmiyorum bak. Yoksa tarzımı mı benzetiyodun? Dur bi yazayım aramaya, buraların tek Lady si ben degil miyim yoksa

Benimde temizlik yapmam lazım ama o moda giremiyorum.
Şevkinizden bende istiyorum. :)
Bu arada ütüyü çok seven arkadaş siz miydiniz?
Evet ütüyü seven arkadaş benim
Şevk ile alakası olayın, söyle detaylıca bakınca tozları görünce ve o tozları nefes yoluyla aldığımızı düşününce dehşetle bir şevk geliyor
Yani içinize bir temizlikçi ve ütücü ruhu giriyor

Sağol hemşirem ❤
Kutuplara taşınmak istiyorum
Başımı sokacak kadar bi iglom olsun
Bahçesinde penguenlerim olsun
Çok mu şey istiyorum
Aslında çok şey istemiyorsun hemşirem
Beyini ve kızını ikna edersen olur bence..
Oh mis gibi hava, her sabah kahvaltıda haşlanmış penguen yumurtası, penguen omleti

Bir ütü muhabbeti hatırlıyorum ama kimdi diyordum nickinizi unutmuşum. :)
Ev işlerinde tek zayıf olduğum yer ütü. Hayır yapabilsem seveceğim belki ama beceremiyorum.

Son sözlerinizi okuyunca ben; Normalde temizliği severim ama bugün kendimi bitkin hissediyorum belki ondandır. Mesaj alınmıştır. Hemen kalkıyorum. Teşekkür ederim. :))

Çok teşekkür ederiiim, daha mutlusu senin olsuun

Benimle benzer nickte biri daha mı var, onu hic bilmiyorum bak. Yoksa tarzımı mı benzetiyodun? Dur bi yazayım aramaya, buraların tek Lady si ben degil miyim yoksa

Ben teşekkür ederim. Yok yok muhtemelen ben karıştırdım.
İki Lady'de aynı kişi. :) Hadi nick neyse ama avatar resmi bile aynı burayı atlamışım az önce. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…