O aç karnına olan çok çok zararlı.. O alışkanlıklarımı bıraktım..12 filansa gayet iyi,bazen çok gerginsem 1,5 paket oluyor resmen yiyorum o zaman..
Sabah aç karnına içiyorum üstelik iyi değil aslında ama bırakma gibi derdimde yok gibi keyif alıyorum içerken bende..
O aç karnına olan çok çok zararlı.. O alışkanlıklarımı bıraktım..
Birde azaltmak için yöntem azcık diş macununu fırçaya sıkıp, akla gelidğinde diş fırçalamaktır :)
Bırakmasakta azaltmakta fayda var
Nasıl geçti ilk gün ?Ve mazlum bugün işe döner. Ben kızımdan beklerken oğlum ağladı beni de götür diye. 9 aydır çalışmıyorum stajyer öğrenci gibi hissettim kendimi
Kız ağlamamış gelince hemen emdi saldırdı resmen. Çok özlemiş ama akşama kadar emdi karnı doysa da bırakmadı. Yarın da mı gideceksin diye ağladı oğlum. Süt sağamadım çok yoğundu o zorladı biraz açıkçasıNasıl geçti ilk gün ?
Kızın napmış ?
Ayy kıyamamKız ağlamamış gelince hemen emdi saldırdı resmen. Çok özlemiş ama akşama kadar emdi karnı doysa da bırakmadı. Yarın da mı gideceksin diye ağladı oğlum. Süt sağamadım çok yoğundu o zorladı biraz açıkçası
Oğlanın ağlaması bir nebze daha iyi bence ya, en azından oyalanır birkaç gün sonra bir şeylerle. Kıza laf da anlatamazsın.Kız ağlamamış gelince hemen emdi saldırdı resmen. Çok özlemiş ama akşama kadar emdi karnı doysa da bırakmadı. Yarın da mı gideceksin diye ağladı oğlum. Süt sağamadım çok yoğundu o zorladı biraz açıkçası
Şimdide Felekten bir gece başlıyorAyy Harry Potter ve Ölüm Yadigarları var Kanal D'de.
Yine duygulandım.
O**pu Bellatrix. Sinirimi bozdu yine geberesice.
Çok sansürlerler onu.Şimdide Felekten bir gece başlıyor
Vay be
Bunu unutmayacağım PinnoşTopikteki en yakın arkadaşımnameaver artık
Hem benim bayramda popomdan ter akıyordu seni görecek halim yoktu.
Cuma da arkadaşlarımı alıp sahile kaçtım.
Bakayım günlerce girmezsem ne yapacaksın diye.
Maşallah gördüm yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?