Ben hep çulsuz olduğumdan hiç yanmıyorum nasıl da şanslıyımAy aliexpress'te kendimden geçtim.
Allah'tan çulsuz olduğum dönemdeyim. Paralı dönemime denk gelse yanmıştım
Biz gidek bari.
Direkt evcil hayvan bölümüne daldımBen hep çulsuz olduğumdan hiç yanmıyorum nasıl da şanslıyım
Ne ciciler aldın
Ay aliexpress'te kendimden geçtim.
Allah'tan çulsuz olduğum dönemdeyim. Paralı dönemime denk gelse yanmıştım
Kuzuuummm.
Yemin ederim tam yazıyordum sen yazdın.
Diyecektim ki en çok kaprisimi çeken angela'm var o kıskançlık yapmıyor size ne oluyor diyecektim sen yazdın.
Kalplerimiz birmiş kuzumm
Senin evcil hayvan anlayışın normal değil arkadaşım. Sorumu geri aldım merak etmiyorum ne aldığınıDirekt evcil hayvan bölümüne daldım
15-27 gün veriyor. Acelem yok zaten. 2 liraya silikon frizbi, 2,5 liraya kauçuk oyuncak almışım beklerimBenim arkadaşım oradan bir şeyler almıştı 2 hafta sonra geldi.
Ama 2-3 sene oluyor alalı.
Ahaha frizbi, lazer, kauçuk oyuncaklar peşindeyim şu anSenin evcil hayvan anlayışın normal değil arkadaşım. Sorumu geri aldım merak etmiyorum ne aldığını
^_^ Ehehe hemen yelkenleri suya indirip geliyorum
Senin evcil hayvan anlayışın normal değil arkadaşım. Sorumu geri aldım merak etmiyorum ne aldığını
Kızım var benim beNe shot oğluşuna şişme köpek mi almış?
Beni beni name'inisorma kendimi zilliler gibi hissettim.
Ben bile en çok kimi sevdiğimi unuttum.
Beni beni name'ini
2 haftan var topiğin kaprsilisi olmak için.
2 hafta sonra sıra yine ben de bak haberin ola.
Tadını çıkar.
Zaten 2 gündür full aksesuar baştan aşağı kapris olarak geziyorum evde, topikte yapmayayım bari, illallah edersiniz :)
Sen kullanabilirsin buradaki hakkımı
Benim kızım bakire! Patisine erkek köpek patisi değmedi. Hiç çiftleşmedi yavrum.Neeee vibratör mü aldın kızına?
Benim kızım bakire! Patisine erkek köpek patisi değmedi. Hiç çiftleşmedi yavrum.
Yalandır o iş. Sahibi ne ki köpeği ne olsun.Benim kızım bakire! Patisine erkek köpek patisi değmedi. Hiç çiftleşmedi yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?