Yesinler cınımmm.
Bu devirde öyle dişi köpek mi kaldı?
eyyyy shot sen kimi kandırıyorsun?
Bir daha topiğe gelmem bak.
Köpeğini de al git.
Yalandır o iş. Sahibi ne ki köpeği ne olsun.
yapma böyle kuzum
Yalandır o iş. Sahibi ne ki köpeği ne olsun.
Bana bakın kızımın namusuna laf ettirmem.
Hiç çiftleşmedi, hiçbir erkek köpekle münasebeti olmadı çocuğumun.
Bana bakın kızımın namusuna laf ettirmem.
Hiç çiftleşmedi, hiçbir erkek köpekle münasebeti olmadı çocuğumun.
Topikteki en yakın arkadaşımnameaver artık
Hem benim bayramda popomdan ter akıyordu seni görecek halim yoktu.
Cuma da arkadaşlarımı alıp sahile kaçtım.
Bakayım günlerce girmezsem ne yapacaksın diye.
Maşallah gördüm yani.
Şu lafı ben yazsaydım sana, Aman Allah esirgesin, tribinden geçilmezdi Pinnoş hanım
Şu lafı ben yazsaydım sana, Aman Allah esirgesin, tribinden geçilmezdi Pinnoş hanım
Çok pis alındım ya, neyse..
Hepsini okuyayım da öyle trip atarım dediydim ki beni sormuşsun gelin hanım. İşe başladım dün depresyondayım. Sen nasılsın bohçana fantezi gecelik aldımYavrummm en sevdiğim arkadaşım canım görümcişş neredesin?MazlumuGetirinBana
Bugün neler olacak bakalım. Başhemşire de izindeymiş tampon gibi nere yoğunsa oraya gönderiyorlar. Bugün solunum testindeyim millet üflerken yanlış birşey yapmasa bariOğlanın ağlaması bir nebze daha iyi bence ya, en azından oyalanır birkaç gün sonra bir şeylerle. Kıza laf da anlatamazsın.
Ay o berbat birsey yaBugün neler olacak bakalım. Başhemşire de izindeymiş tampon gibi nere yoğunsa oraya gönderiyorlar. Bugün solunum testindeyim millet üflerken yanlış birşey yapmasa bari
Gunaydin hamisGünaydın kızlar
Grubun diğer kadınlarını isyana teşvik ediyorsun
Ay aliexpress'te kendimden geçtim.
Allah'tan çulsuz olduğum dönemdeyim. Paralı dönemime denk gelse yanmıştım
İşyerindeki yasak aşkHayatımın şokunu yaşıyorum şu an. Gerçi tahmin ettiğim/kısmen bildiğim ama yine de şok olduğum şeyler
Detay sormayın lütfen gerçekten veremem ama anaamm yazmadan duramadımben şok ben vefat.
Hayatımın şokunu yaşıyorum şu an. Gerçi tahmin ettiğim/kısmen bildiğim ama yine de şok olduğum şeyler
Detay sormayın lütfen gerçekten veremem ama anaamm yazmadan duramadımben şok ben vefat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?