Su cildi cok guzel yapiyor. Ben 3 ltre falan iciyorum bebegin suyu azmis. Yuzum pambik gibi bi tane sivilce yokSürekli bol su tüketmekten bahsediyorum..
Kendim eskiden pek içmezdim ama şimdi günde ortalama 2,5 lt içmeye alıştım..
Cildim bile parladı.. Şu alışkanlığı zor edindim ama cidden faydasını görmeye başladım.
Alkali su olayını ramazandan önce başlamıştım ama ramazanda devam edemedim.
Bakalım onu dabir kaç gün deneyeyim size buradan yazacağım..
Zariflik filan kalmadı, yürürken yer sallanıyor Pinoli... Neyse, geçecek bi şekilde, sabır, höf püf.
Öğlenki halime göre daha sakin ve iyiyim en azından.
Ya balim beterin beteri var.daha dogum kilomu veremeden geri hamile kaldim. Simdi 90-100 ile dogururum dogurabilirsem. yaklasik 2 yildir emziriyorum. Onumuzde ki 2 yili da hesap edersek etti 4 yil.
Dogumdan sonra hepsi hallolur sikma canini. Lohusaligin ciksin. Gider kuafore bakimlar,boyalar falan:)
1.85 im beDedi 190'lık insan
@_angela_ okudum da tek bundan ibaret degilmis. Cok darlamislar seni. Ya gulum bu son zamanlarin ne kadar az stressiz gecirirsen dogum inan okadar kolay oluyor..
Sakin onlara kizip da kendini mahrum etme.. guzelce yaptir sacini basini cektir fotografini ilerde ani kalir ben cok pismanim kizima hamileyken bi tane resmim yok..
Hem sacini boyat bakma onlara biraz pahali ama gercek organik boyalar var yengem 2 hamileliginde de boyatti susunden odun vermezdi hicbir sikinti da olmadi.
Haklisin cinım
3'ün 5'in hesabını yapma bana1.85 im be
Bu boya kac kilo olmam lazim hanim?3'ün 5'in hesabını yapma bana
Bu boya kac kilo olmam lazim hanim?
75 idela bence .
Ama sen hamilesin cınım.
Çok dondurma yeme cırcır olursun den.
79 um75 idela bence .
Ama sen hamilesin cınım.
3'ün 5'in hesabını yapma bağa didim sağa.piki pi.
79 um
piki pi.
79 um
Totomla guldum la cok yaşa3'ün 5'in hesabını yapma bağa didim sağa.
Yirim ne kadar yardimsever bir arkadasBu gün Türk kahvesi ile ilgili tariflere bakıyordum,
Normal Türk kahvesi yapıp içine 7-8 damla limon sıkıp içince migren atağına iyi geliyormuş..
Bende migren yok ama olanlar bilmeyenler deneyebilir bence.. Yorumunda hamilelerde de migreni olanlar için uygun diyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?