Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

@_angela_ okudum da tek bundan ibaret degilmis. Cok darlamislar seni. Ya gulum bu son zamanlarin ne kadar az stressiz gecirirsen dogum inan okadar kolay oluyor..

Sakin onlara kizip da kendini mahrum etme.. guzelce yaptir sacini basini cektir fotografini ilerde ani kalir ben cok pismanim kizima hamileyken bi tane resmim yok..

Hem sacini boyat bakma onlara biraz pahali ama gercek organik boyalar var yengem 2 hamileliginde de boyatti susunden odun vermezdi hicbir sikinti da olmadi.

Sürekli bol su tüketmekten bahsediyorum..
Kendim eskiden pek içmezdim ama şimdi günde ortalama 2,5 lt içmeye alıştım..
Cildim bile parladı.. Şu alışkanlığı zor edindim ama cidden faydasını görmeye başladım.
Alkali su olayını ramazandan önce başlamıştım ama ramazanda devam edemedim.
Bakalım onu dabir kaç gün deneyeyim size buradan yazacağım..

Su cildi cok guzel yapiyor. Ben 3 ltre falan iciyorum bebegin suyu azmis. Yuzum pambik gibi bi tane sivilce yok tu şu hormon ilac ignelerinden azcik cikti:-/

Zariflik filan kalmadı, yürürken yer sallanıyor Pinoli... Neyse, geçecek bi şekilde, sabır, höf püf.
Öğlenki halime göre daha sakin ve iyiyim en azından.

Asfalt ağladı bee angel'ım
Melisa çayı iç gülüm.

Dedi 190'lık insan

Ben de diyorum ama benim lafımı dinleyen yok hiç.
Haksız mıyım den?
Git çektir şu fotoyu @_angela_

pinoli

Evlendiğimde 58-59 kilo filandım.
Sonra 63-64 kiloda sabitlendim.
65 kiloya çıktığımda hamile olduğumu öğrendik.
İlk aylarda sigarayı da bırakınca 75i filan gördüm sanırım.
Geçen ay 85 miydim neydim tam hatırlayamıyorum yalan olmasın.
Şu an 90 olmuşumdur. 175 boyda...

Bu halde fotoğraf çektirmem. Geçen ay ya da bir önceki ay çektirecektik işte, geç kaldılar.

Yirim ne kadar yardimsever bir arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…