Denoş geçen gün bi çikolatalı kahve muhabbeti ettiydik ya, o tarifi denedim bu sabah, çok kolay ve tadı süper oldu, miden falan bulanmıyor tatlımsı şeyleri seviyorsan dene derimYirim ne kadar yardimsever bir arkadas
Goruntusu guzeldi canim ama ben sevmem ya. Sen yaparsan icerim ama..Denoş geçen gün bi çikolatalı kahve muhabbeti ettiydik ya, o tarifi denedim bu sabah, çok kolay ve tadı süper oldu, miden falan bulanmıyor tatlımsı şeyleri seviyorsan dene derim
Erimeme ramak kaldı
Kolay gelsin hemşireErimeme ramak kaldı
Yemek yapıyorum hemşirem
Kolaysa başına hemşiremKolay gelsin hemşire
Kolaysa başına hemşirem
Seninde mi yemek yapasın var
Yaptim ben coktaaaan. Senin gibi tembel miyim. Davık hasladim firina surdum hih :)Seninde mi yemek yapasın var
Tembelsin işte tavuğu haşlamış fırına vermiş pehhYaptim ben coktaaaan. Senin gibi tembel miyim. Davık hasladim firina surdum hih :)
Yanina pilav salata tamam isteTembelsin işte tavuğu haşlamış fırına vermiş pehh
Kafam güzel,dünya güzel,sen güzelsinYanina pilav salata tamam isteValla bunu yapabildiğime şükür
Ayakta sallaniyorum ilaclar cok kafa yapiyor
Yemekte ne vaa heşşmiremKolaysa başına hemşirem
Yoğurt çorbasıYemekte ne vaa heşşmirem
İnanki omru hayatimda bu kadar berbat ilac gormedim. Leylaaaaaaa yim laaa diye bagirasim var..Hap yetmezmis gibi birde igne yiyorum. Guzel totom delik desik morKafam güzel,dünya güzel,sen güzelsin
Tam totoş götömeş oldun deseneİnanki omru hayatimda bu kadar berbat ilac gormedim. Leylaaaaaaa yim laaa diye bagirasim var..Hap yetmezmis gibi birde igne yiyorum. Guzel totom delik desik moragriyor uf oldu
Ellerine kollarına sağlık hemşirem, afiyetle yiyinYoğurt çorbası
Karışık dolma
Erişte
Allah kolaylık versin hanım ablaPazara gittim geldim nasıl kalabalıktı havada aşırı sıcak,yarın sabahta doktora gideceğim kontrole..
Yarın burada olamam herhalde eşimde evde olacak.valiz hazırlanacak daha şimdiden yazayım dedim..
Biraz daha buradayım sonra işe devam yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?