- Konu Sahibi castleinthesnow
-
HahahahaBurada bir konu açılmıştı çocuk kıza sevgisinin büyüklüğünü göstermek icin seni destekledigim partiden bile çok seviyorum demişti :))
yani senin karşındaki henüz bu şekilde akıl tutulması yaşamıyorsa oluru var bence
Mesela bir CHP'li ile AKP'li ya da bir MHP'li ile HDP'li asla yapamaz.
Bu derece zit ise görüşler yollarınız ayrilsin derim.
Cunku Türkiye'de henüz her seyi olgunlukla karsilayacak erdem insan konumunda kimse yok.
Aynen bir de ben de çok koyu değilimdir ama siyaset konuşmayı tartışmayı severim,ki ailem de öyle annem babam kendi aralarında da sürekli konuşur. Şu ana kadar konu açılmadı ciddi anlamda zaten ciddi birşey yok aramızda ama ilerde olursa nasıl olur diye düşündüm de..Benim de eşimle siyasi görüşüm farklı,ara ara tartışmalarımız oluyor ve en kötüsü dündü mesela,seçim yaklaştı diye...çocuğumuz var,ve hangi görüşü savunacaksınki çocuğuna,iki zıt grup...çocuk elbet ilerde kendi seçimini yapar ama aynı görüşten olmasını çok isterdim eşimin veya ben onun...evde haber dinleyemiyoruz,direk farklı yarumlar vs
Aynen öyleSanirim gorusler taban tabana zit ki konu sahibi konu acma geregi duymus.
Haklısınız,zaten uzak bir akrabamız da kendisiyle zıt görüşte bir kadınla evlenmişti kadının ailesi aşırı koyuymuş kendi görüşünde aileler arasında problem çıktı kadının ailesi ya o ya biz diyince boşanmak durumunda kalmışlarBu sorunun cevabi ne kadar politik oldugunuzla alakali demek isterdim ama gercek su ki ne kadar politik/apolitik olursaniz olun hayata bakis aciniz yasam tarziniza, giyiminize, kullandiginiz kelimelere, olaylara gostereceginiz tepkilere, yarin bir gun evlendiginizde sahip olacaginiz cocugunuzun yetistirilme bicimine bile muhakkak yansiyacaktir.
Haklısınız,zaten uzak bir akrabamız da kendisiyle zıt görüşte bir kadınla evlenmişti kadının ailesi aşırı koyuymuş kendi görüşünde aileler arasında problem çıktı kadının ailesi ya o ya biz diyince boşanmak durumunda kalmışlartabi ben okadar koyu degilim ailem de aynı şekilde ama yine de soru işareti oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?