bi kere daha izlemiştim bir problem yoktu benim yanımda nasıl davranıyosa öyleydi ama yapma dediğim şeyi yaptı.bende beni çok takmadigini bildigini okudugunu düşündüm ama yinede içim rahat etmişti.Hic izlediniz mi bisey gordunuz mu. Benim kv cocuk bakiyor bazi odalarda kamera var o da biliyor ve her seferinde kamera olmasi benim icin cok iyi evde bisey kaybolur cocuk bisey yapar acsin izlesinler diyor. Esimin is arkadasi da taktirmis kamera o kadinda biliyormus. Bence kamera artik olmali sizin bakici niye bu kdr sert tepki gostermis anlamadim
gizli kamera suç mu ? bu kadar bebek çocuk istismarı, eziyeti gizli kameralar sayesinde tespit edildi, ayıp falan değil bence, kimsenin alınıp darılması benim çocuğumdan da kıymetli değil. ağızları var, dilleri yok, nasıl anlatıcaklar dertlerini, kadın beni itip kakıyo deme şansı da yok, onları korumak bizim görevimiz, ayıp neymiş yani böyle bi konuda, siz hiç bqkıcı dehşeti diye bişey duydunuz mu, belki evde kamera var diye baştan söylesem, onq göre davranıcak, ya da kameranın görmediği yerde yapıcqk napıcqksa, insanın çocuğu varsa, herşeyi düşünmeliYaptığınız bence çok ayıp. Gizli kamera hiç hoş değil. Şüpheleriniz olsa neyse de.
Bu durumda devam etmek istememesi çok normal. Ki yanlış bilmiyorsam gizli kamera, ses kaydı suç.
En başta anlaşırken kamerayla izlenme şartını konuşmalıydınız. En azından bundan sonra gizlice izlemek yerine açık açık Söyler öyle işe alırsınız.
yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım kamera dedim ama duvari görüyo sadece aslinda ses için.yinede yanlış tamam.benim merak ettiğim siz olsanız çocuğunuza nasıl davrandığını merak etmez misiniz?Yaptığınız bence çok ayıp. Gizli kamera hiç hoş değil. Şüpheleriniz olsa neyse de.
Bu durumda devam etmek istememesi çok normal. Ki yanlış bilmiyorsam gizli kamera, ses kaydı suç.
En başta anlaşırken kamerayla izlenme şartını konuşmalıydınız. En azından bundan sonra gizlice izlemek yerine açık açık Söyler öyle işe alırsınız.
Kişiye bilgi verilmeden kamera yerleştirilmez. Hem etik değil hem de suç. Ayrıca bilirse ona göre davranır derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bilirse iyi davranır demek istediniz sanırım. Bunun ne sakıncası var ki?gizli kamera suç mu ? bu kadar bebek çocuk istismarı, eziyeti gizli kameralar sayesinde tespit edildi, ayıp falan değil bence, kimsenin alınıp darılması benim çocuğumdan da kıymetli değil. ağızları var, dilleri yok, nasıl anlatıcaklar dertlerini, kadın beni itip kakıyo deme şansı da yok, onları korumak bizim görevimiz, ayıp neymiş yani böyle bi konuda, siz hiç bqkıcı dehşeti diye bişey duydunuz mu, belki evde kamera var diye baştan söylesem, onq göre davranıcak, ya da kameranın görmediği yerde yapıcqk napıcqksa, insanın çocuğu varsa, herşeyi düşünmeli
Görüp de görmemiş gibi yapmasını nasıl düşünebilirsiniz. Resmen dikizlenmiş kadın. Bu şartlarda kimse çalışmak istemez.bi kere daha izlemiştim bir problem yoktu benim yanımda nasıl davranıyosa öyleydi ama yapma dediğim şeyi yaptı.bende beni çok takmadigini bildigini okudugunu düşündüm ama yinede içim rahat etmişti.
şüphelenmem gereken bi durum yok gerçekten bebeğim mutlu ve iyi sağlıklı ama yinede ben rahat olamıyorum napabilirim çok savunmasız ve saf hiç koşulsuz emanet edilebilir mi.normal olan kamerayı görsede görmemiş gibi yapması bence
bu kaysride ki üvey anne olayında, (gerçi ben seyretmedim, ruhum daralıyo bakamıyorum o tarz videolara)o üvey annenin haberi var mıydı ? yoktu ki bu kadar rahat eziyet etmiş, o psikopatlıkta ki kadın, o çocuğu kamera görmesin diye sokar banyoda döver, mutfakta döver, manyak çünkü, ruh hastası, haberi olsa ona göre davranırdan kastım bu, ayrıca sadece "madem izlenşyorum, bari iyi davranayım çocuğa" kafasında insanlar yok mudur sizce? o kadın çocuğu parka çıkarır, yapıcaksa kötü muamele orda alır hıncını çocuktan, mantık olarak gizli kameranın takılması ve haber verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca üvey anne olayında baba gizli kamera için ceza aldı mı, suçlandı mı merak ettim şimdi? eşyanın tabiatına aykırı çünkü babayı, bu olayı ortaya çıkardığı için kullandığı yöntemden dolayı suçlamak,Kişiye bilgi verilmeden kamera yerleştirilmez. Hem etik değil hem de suç. Ayrıca bilirse ona göre davranır derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bilirse iyi davranır demek istediniz sanırım. Bunun ne sakıncası var ki?
Sizi gizli gizli sabahtan Akşama kadar hem de evde izleseler hoşunuza mı gider?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?