siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

menser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
104
39
98
Düzce
yaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum

Hic izlediniz mi bisey gordunuz mu. Benim kv cocuk bakiyor bazi odalarda kamera var o da biliyor ve her seferinde kamera olmasi benim icin cok iyi evde bisey kaybolur cocuk bisey yapar acsin izlesinler diyor. Esimin is arkadasi da taktirmis kamera o kadinda biliyormus. Bence kamera artik olmali sizin bakici niye bu kdr sert tepki gostermis anlamadim

Yaptığınız bence çok ayıp. Gizli kamera hiç hoş değil. Şüpheleriniz olsa neyse de.
Bu durumda devam etmek istememesi çok normal. Ki yanlış bilmiyorsam gizli kamera, ses kaydı suç.
En başta anlaşırken kamerayla izlenme şartını konuşmalıydınız. En azından bundan sonra gizlice izlemek yerine açık açık Söyler öyle işe alırsınız.

bi kere daha izlemiştim bir problem yoktu benim yanımda nasıl davranıyosa öyleydi ama yapma dediğim şeyi yaptı.bende beni çok takmadigini bildigini okudugunu düşündüm ama yinede içim rahat etmişti.
şüphelenmem gereken bi durum yok gerçekten bebeğim mutlu ve iyi sağlıklı ama yinede ben rahat olamıyorum napabilirim çok savunmasız ve saf hiç koşulsuz emanet edilebilir mi.normal olan kamerayı görsede görmemiş gibi yapması bence

gizli kamera suç mu ? bu kadar bebek çocuk istismarı, eziyeti gizli kameralar sayesinde tespit edildi, ayıp falan değil bence, kimsenin alınıp darılması benim çocuğumdan da kıymetli değil. ağızları var, dilleri yok, nasıl anlatıcaklar dertlerini, kadın beni itip kakıyo deme şansı da yok, onları korumak bizim görevimiz, ayıp neymiş yani böyle bi konuda, siz hiç bqkıcı dehşeti diye bişey duydunuz mu, belki evde kamera var diye baştan söylesem, onq göre davranıcak, ya da kameranın görmediği yerde yapıcqk napıcqksa, insanın çocuğu varsa, herşeyi düşünmeli

Çocuğunuz için tedirgin olmakta haklısınız ama gizlice izlemek hiç ahlaki değil. En başta bakan kişi için çok rahatsız edici. Insan yalnızken kendine çok çekidüzen vermeyebilir, özel konuşmalarına şahit olabilirsiniz vs vs. Kesinlikle söylemek lazım. Aslında kamera hem aile hem de bakıcı için en güveniliri. Çocuk kendi düşer çarpar, çocuktur olur demezsiniz, bakıcının üstüne kalır.

yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım kamera dedim ama duvari görüyo sadece aslinda ses için.yinede yanlış tamam.benim merak ettiğim siz olsanız çocuğunuza nasıl davrandığını merak etmez misiniz?

Anlamadım ben bir kere izlediniz yapma dedignizi yaptı ve kamerayı görüp gormemis gibi davrandı? Ne yapma dediniz de yaptı ve kac gün izleyebildiniz?

Kamera ile izlemek suç gerçi.

Neden görse de görmemiş gibi yapsın.

Kamerayi koyabilirsin bunda birsey yok
Ama kamera ile izlendigi bilgisini vermek zorundasin.

Bu kadın sadece çocuğuna bakmıyor.

Kendisi de o evde vakit geçiriyor.
Haberi olmadan naklen izlenmek kimsenin hoşuna gitmez.

Kişiye bilgi verilmeden kamera yerleştirilmez. Hem etik değil hem de suç. Ayrıca bilirse ona göre davranır derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bilirse iyi davranır demek istediniz sanırım. Bunun ne sakıncası var ki?
Sizi gizli gizli sabahtan Akşama kadar hem de evde izleseler hoşunuza mı gider?

Patronunuz da sizi gizli kamerayla izleseydi ne hissederdiniz? Üstelik bu ev hali, kadının her türlü hali olabilir, nasıl olsa yalnızım diye rahat hareket etmek ister ve böyle bir durumda izlendiğini bilmek kimin hoşuna gider? Çocuğunuza bakıyor diye heykel gibi dikilecek hali yok ya. Kamera yerleştirdiğiniz odaları söyleyin ve özel işleri haricinde o odalarda vakit geçirmesini, kontrol amaçlı izleyeceğinizi belirtin, en azından haberi olsun izlendiğinin diy mi?

Haberi olmadan koymuşsunuz hala daha görmemiş gibi yapmalıydı bence diyorsunuz. Pes. Yaptığınız ahlaki davranışın yanında geçmiyor ama kadının artık çalışamam demesi çok çok yakın ahlaki davranışa. Üç kuruşa çalıştırıp bir de gizliden izliyorsunuz. Sorarsanız ya da söylerseniz kabul eder izlersiniz. Burda da kayınvalidesini bile izleyen varmış. Eşini yetiştiren kadına güven bu kadar demek. Şimdi ne yapacaksınız bakalım bu kadar Güvendiğiniz birini bulabilecek misiniz? Allah biraz da başkalarının hakkını düşünme yetisi versin ne diyeyim

Görüp de görmemiş gibi yapmasını nasıl düşünebilirsiniz. Resmen dikizlenmiş kadın. Bu şartlarda kimse çalışmak istemez.
Bakıcıya çocuk bırakılıyorsa ; kamera Şart. Ama böyle gizli değil. Şeffaf olmalısınız. Kamerayla izlendiğini bilmeli.
Güvenmek istiyorsanız , güven vermelisiniz.

bu kaysride ki üvey anne olayında, (gerçi ben seyretmedim, ruhum daralıyo bakamıyorum o tarz videolara)o üvey annenin haberi var mıydı ? yoktu ki bu kadar rahat eziyet etmiş, o psikopatlıkta ki kadın, o çocuğu kamera görmesin diye sokar banyoda döver, mutfakta döver, manyak çünkü, ruh hastası, haberi olsa ona göre davranırdan kastım bu, ayrıca sadece "madem izlenşyorum, bari iyi davranayım çocuğa" kafasında insanlar yok mudur sizce? o kadın çocuğu parka çıkarır, yapıcaksa kötü muamele orda alır hıncını çocuktan, mantık olarak gizli kameranın takılması ve haber verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca üvey anne olayında baba gizli kamera için ceza aldı mı, suçlandı mı merak ettim şimdi? eşyanın tabiatına aykırı çünkü babayı, bu olayı ortaya çıkardığı için kullandığı yöntemden dolayı suçlamak,

Tamam anladık olayı anneyiz ya her şeye burnumuzu sokup gizlice bile izleyebilirmişiz. Öyle demiş mükemmel anneler. Yalnız kendi başlarına gelse koşa koşa gelip konu açarlar ram tersi düşünce ile o ayrı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…