bunu anlamanız için karşınıza alıp konuşmanız yetmez çünkü psikopatlar başta hep normal davranır.anlayabilmeniz için izlemeniz şart.bu konuda bakıcım haklı tabiki kendimi savunmuyorumBen olsam size dava açardım. Her bakıcı da psikopat değil sonuçta.
ben de bunu merak edıyorum demek aranıyormuşyahu kamerayi nasil bulmus araniyormuymuş.
eski telefonu çiçeğin içine sakladımda sesi açık kalmış heralde.batarya zayıf uyarısı vermeye başlamış kayıt yaparken.o şekilde bulmuşyahu kamerayi nasil bulmus araniyormuymuş.
eski telefonu çiçeğin içine sakladımda sesi açık kalmış heralde.batarya zayıf uyarısı vermeye başlamış kayıt yaparken.o şekilde bulmuş
özür diledim durumu anlattım.dedim güvenmesem bişey yapıcanı düşünsem asla 1dk bırakmam.ben merak ettim sadece.inanın babasınada bırakmam gerektiğinde içimiçimi yiyo.bir sürü felaket senaryosu geliyo aklıma.kaynanam o kadar seviyo ama ona bile veresim gelmiyo.güvenmemekle alakası yok. sen izle nasıl baktığımı gör için rahat etsin demen gerek dedim.Fena yakalanmışsın, normal kamera bile değil... o gitsin madem eve kocaman kameralar yerleştir yeni bakıcıya soyle kabul edıyorsa baksın bebeye, nasılsa gıttı bu değil mı _?
özür diledim durumu anlattım.dedim güvenmesem bişey yapıcanı düşünsem asla 1dk bırakmam.ben merak ettim sadece.inanın babasınada bırakmam gerektiğinde içimiçimi yiyo.bir sürü felaket senaryosu geliyo aklıma.kaynanam o kadar seviyo ama ona bile veresim gelmiyo.güvenmemekle alakası yok. sen izle nasıl baktığımı gör için rahat etsin demen gerek dedim.
özür diledim durumu anlattım.dedim güvenmesem bişey yapıcanı düşünsem asla 1dk bırakmam.ben merak ettim sadece.inanın babasınada bırakmam gerektiğinde içimiçimi yiyo.bir sürü felaket senaryosu geliyo aklıma.kaynanam o kadar seviyo ama ona bile veresim gelmiyo.güvenmemekle alakası yok. sen izle nasıl baktığımı gör için rahat etsin demen gerek dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?