siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Ben olsam size dava açardım. Her bakıcı da psikopat değil sonuçta.
bunu anlamanız için karşınıza alıp konuşmanız yetmez çünkü psikopatlar başta hep normal davranır.anlayabilmeniz için izlemeniz şart.bu konuda bakıcım haklı tabiki kendimi savunmuyorum

Gizli değilde açıkça söyleyip öyle koysaydın sonuçta insan babasına bişe güvenmiyo bu devirde koyman iyi ama gizli olması kötü

Ben de kimseye güvenemezdim aslında bakıcıya söyleyip kamerayı öyle koyarsanız daha doğru olurdu

Gizli degil.bizzat gorecegi yerde kameralar var ses te aliyor ve izliyorum.Hatta kayıtlara da bakiyorum.Bence bilmesi gerekiyordu kamera oldugunu.

Bakıcının da bi mahremi var diye düsünuyirum lakin sizde haklısinz ama bence bunu önşart koşmaliydiniz o zaman sorun olmazdi.

eski telefonu çiçeğin içine sakladımda sesi açık kalmış heralde.batarya zayıf uyarısı vermeye başlamış kayıt yaparken.o şekilde bulmuş

Fena yakalanmışsın, normal kamera bile değil... o gitsin madem eve kocaman kameralar yerleştir yeni bakıcıya soyle kabul edıyorsa baksın bebeye, nasılsa gıttı bu değil mı _?

Suç olduğunu da ilk defa duydum çok mantısı geldi bana araştırma yapcam bu konuda. Başka bir bakıcı bulun önceden bu konuda uyarın. Ben kimseye güvenmem bu devirde busadece bir oönlem

Fena yakalanmışsın, normal kamera bile değil... o gitsin madem eve kocaman kameralar yerleştir yeni bakıcıya soyle kabul edıyorsa baksın bebeye, nasılsa gıttı bu değil mı _?
özür diledim durumu anlattım.dedim güvenmesem bişey yapıcanı düşünsem asla 1dk bırakmam.ben merak ettim sadece.inanın babasınada bırakmam gerektiğinde içimiçimi yiyo.bir sürü felaket senaryosu geliyo aklıma.kaynanam o kadar seviyo ama ona bile veresim gelmiyo.güvenmemekle alakası yok. sen izle nasıl baktığımı gör için rahat etsin demen gerek dedim.

kamera koymadan ona baktırıcan yani... için içini yıycek yıne

Yaptığınızda ne suç unsuru ne de etik olmayan bir davranış yok.
Bebeğiniz sizin yokluğunuzda neler yapıyor, kim ona nasıl davranıyor diye kamera koymak en doğal hakkınız.
Ne zaman bu görüntüleri kişiden izin almadan yayınlarsınız, o zaman suç olur.
Bakıcınızın verdiği tepki bence abartılı.
Ben bebeğimi babasıyla ya da annemle olduğunda bile izlemek isterim ki, günümüzde cep telefonlarından, tabletten kameraya bağlanan, kayıt alan bebek kameraları bu sebeple mevcut zaten.
Bakıcınıza bunun bormal bir şey olduğunu, ona güveninizle alakası olmadığını açıklayın ve suçluluk psikolojisine girmeyin.
Evlat söz konusu ise, geri kalan her şey önemsizdir.

Kemera koyabilirsiniz ama bunu gizli yapmaniz iyi olmamis bence iste bu hakliyken haksiz olmak oluyor bakiciniza kemera koyuyorum demeniz gerekiyordu tabikide izleyebilirsiniz ama soylemelisiniz

Valla hergün binbir türlü haber okuyoruz duyuyoruz görüyoruz.Rahatsız olduysa kusura bakmasın çıksın gitsin yenisi gelir.Ben size hak verdim kimselere gübenmem.Çocuğum olduğunda bende yapıcam böyle seyler ayyy öyle bırakıp herşeyden bir haber gidemem.

Günaydın.
Bu kadar abartılacak ne var anlamadım.
Bence tek hata baştan söylenmemiş olması.
Hemen her kurumsal işyerinde kamera var zaten.
Biz de sürekli izleniyoruz,dinleniyoruz da "yok çok kırılıyorum,çalışamıcam" diyor muyuz?

Yahu niye ezildin ki o kadar, neler görüyoruz, çocuğu yerden yere vuranlar var çocuk bir de küçükse konuşamıyosa elbette önlem alacaksın ben annemi Dr izlerdim, o dayakçı bakıcılarıda bu kesin çocuğuma birsey yapar diye ise almıyorlar güveniyorlar ama sonuç ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…