siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

bana diyosa ne diyosun anlamadım ? kendi başına gelse falan ?

Ben bakıcıyla anlaşmadan önce kamera sistemi kurarım. Hem de tuvalet banyo Hariç heryere. Ama bunu kadına söylerim. Herkes merak eder ama dediğim gibi gizli kamera çok yanlış. Ben bile sinirlendim, kimbilir kadın ne kadar üzülmüştür.

mantığınız öyle diyor da başkasını gizlice izleme hakkını size mantığınız mı verir? O zaman anne baba biri otursun evde kendi baksın çocuğuna.

mantığınız öyle diyor da başkasını gizlice izleme hakkını size mantığınız mı verir? O zaman anne baba biri otursun evde kendi baksın çocuğuna.
öyle yapıyorum zaten, ben kendi fikrimi belirttim, aıklamasını da yaptım, hadi iyi geceler

Siz merak etmez misiniz diye sorup duruyorsun,

Evet bakıcıya bıraksam bende merak ederim.
Ama kamera olduğunu söylerim.
Zaten bilirse ultra dikkat eder her anlamda.

İnsanız yani kimse yok diye ekstra rahat görüntüler verilebilir.

Sen bilmeden izlenmek istermisin.

bana diyosa ne diyosun anlamadım ? kendi başına gelse falan ?
evet baktım şimdi size ve konu sahibine demişim. Bakıcı da sizin kafada ise girer banyoda döver ya kamera varsa diye. Zaten kişinin özel hayat bütünlüğüne saygı da yok sizler tuvalete kadar koyun bence. Başına gelince derken de patron koyar eş koyar güvenmez de vs. Farazi yani başına gelse dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
sen bi haddini bil o zaman, mükemmel anne diye aklın sıra aşağılamalar falan, gece gece insanın sinşrini oynatma, git ötede debelen, salak

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öğretmenim patronumda velilerde
ahlaki açıdanda çok yanlış bişey yaptığımı düşünmuyorum çünkü ben ondan sadece çocukla ilgilenmesini istiyorum ve uyudugunda yemeğini yemesini çocuğun yemegini hazırlamasını etrafı toplamasini istiyorum.bunun en baştan böyle konuştuk ve kabul etti.mahremiyetine girmedim çünkü orası onun çalışma alanı yatak odası yada banyosu değil.bence fazla tepki veriyosunuz.

Hanımın diğer konularına da baktım da zor dönem geçirmiş...ne desem bilemedim burada da üstüne varıyoruz haklı olarak ama o da asabi ve zor dönemlerinde.

Eger bakiciya biraksam evde tuvalet haric her yere kör nokta kalmayacak sekilde sesli kamera yerlestirir ve bunu da acikca soylerdim.
Keske soru isaretleriniz olusunca, ben gun icinde yaptiklarinizi merak ediyorum izlemek istiyorum, salona bir kamera koyacagim deseydiniz, eger iyi niyetliyse buna zaten tepki gostermezdi.
Sonraki bakicinizla bastan kamerali anlasin.

İyi o zaman bundan sonraki bakıcıya da aynısını yapın madem ahlaki yönden doğru

Gizli kamera koymak zaten başlı başına saçma , sen kadına haber ver ki dikkat etsin hadi diyelim gizli kameradan haberi yok, bebeğini dövdü tekmeledi eee ? gizliden izledin de ne olacak dava bile edemezsin diye biliyorum hakime ne diyeceksin ?sadece kovarsın gizli izlemek şuç çünkü, kadın haklı şekilde tepki vermiş yaptıgınız çok ayıp.

ben
kayınvalidesini gizli izlemiyomuş kadın biliyomuş kaneraları ve daha rahat ediyomuş.ben bebeğe uyusun diye pasiflora veren anneanne gördüm.ele nasıl güveneyim.bence siz biraz sinirlisiniz kime saldıracağınızı şaşırmışsınız

Aynı konuya sürekli yazmak istemiyorum ama her mesajda şaşırtıyorsunuz. Hem pişmanım diyorsunuz hem de aynı Düşüncede Israr ediyorsunuz. Kimse size ' aa neden güvenmedin ' demiyor ki. Kamera koyun, en doğal hakkınız. Ki bence herkes önce kamera sistemini kurmalı. Bakıcı sonra gelmeli. Sizin yanlışınız gizli kamera koymak.

Ya arkadaşım boş ver evlat söz konusu oldu mu kimse bu kadar ince düşünmez ki düşünülmemeli de .Bundan sonra gelen bakıcıya haber verirsin olur biter onun bırakası varmış bahane etmış paraya ihtiyacı olsa gitmezdi.Belki daha önce gördü kamerayı su an söyledi sebep yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…