- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.739
- 133
bana diyosa ne diyosun anlamadım ? kendi başına gelse falan ?Tamam anladık olayı anneyiz ya her şeye burnumuzu sokup gizlice bile izleyebilirmişiz. Öyle demiş mükemmel anneler. Yalnız kendi başlarına gelse koşa koşa gelip konu açarlar ram tersi düşünce ile o ayrı tabii
Ben bakıcıyla anlaşmadan önce kamera sistemi kurarım. Hem de tuvalet banyo Hariç heryere. Ama bunu kadına söylerim. Herkes merak eder ama dediğim gibi gizli kamera çok yanlış. Ben bile sinirlendim, kimbilir kadın ne kadar üzülmüştür.yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım kamera dedim ama duvari görüyo sadece aslinda ses için.yinede yanlış tamam.benim merak ettiğim siz olsanız çocuğunuza nasıl davrandığını merak etmez misiniz?
mantığınız öyle diyor da başkasını gizlice izleme hakkını size mantığınız mı verir? O zaman anne baba biri otursun evde kendi baksın çocuğuna.="accessdenied, post: 45559550, member: 451956"]bu kaysride ki üvey anne olayında, (gerçi ben seyretmedim, ruhum daralıyo bakamıyorum o tarz videolara)o üvey annenin haberi var mıydı ? yoktu ki bu kadar rahat eziyet etmiş, o psikopatlıkta ki kadın, o çocuğu kamera görmesin diye sokar banyoda döver, mutfakta döver, manyak çünkü, ruh hastası, haberi olsa ona göre davranırdan kastım bu, ayrıca sadece "madem izlenşyorum, bari iyi davranayım çocuğa" kafasında insanlar yok mudur sizce? o kadın çocuğu parka çıkarır, yapıcaksa kötü muamele orda alır hıncını çocuktan, mantık olarak gizli kameranın takılması ve haber verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca üvey anne olayında baba gizli kamera için ceza aldı mı, suçlandı mı merak ettim şimdi? eşyanın tabiatına aykırı çünkü babayı, bu olayı ortaya çıkardığı için kullandığı yöntemden dolayı suçlamak,
öyle yapıyorum zaten, ben kendi fikrimi belirttim, aıklamasını da yaptım, hadi iyi gecelermantığınız öyle diyor da başkasını gizlice izleme hakkını size mantığınız mı verir? O zaman anne baba biri otursun evde kendi baksın çocuğuna.
evet baktım şimdi size ve konu sahibine demişim. Bakıcı da sizin kafada ise girer banyoda döver ya kamera varsa diye. Zaten kişinin özel hayat bütünlüğüne saygı da yok sizler tuvalete kadar koyun bence. Başına gelince derken de patron koyar eş koyar güvenmez de vs. Farazi yani başına gelse dedimbana diyosa ne diyosun anlamadım ? kendi başına gelse falan ?
sen bi haddini bil o zaman, mükemmel anne diye aklın sıra aşağılamalar falan, gece gece insanın sinşrini oynatma, git ötede debelen, salakevet baktım şimdi size ve konu sahibine demişim. Bakıcı da sizin kafada ise girer banyoda döver ya kamera varsa diye. Zaten kişinin özel hayat bütünlüğüne saygı da yok sizler tuvalete kadar koyun bence. Başına gelince derken de patron koyar eş koyar güvenmez de vs. Farazi yani başına gelse dedim
ben öğretmenim patronumda velilerdePatronunuz da sizi gizli kamerayla izleseydi ne hissederdiniz? Üstelik bu ev hali, kadının her türlü hali olabilir, nasıl olsa yalnızım diye rahat hareket etmek ister ve böyle bir durumda izlendiğini bilmek kimin hoşuna gider? Çocuğunuza bakıyor diye heykel gibi dikilecek hali yok ya. Kamera yerleştirdiğiniz odaları söyleyin ve özel işleri haricinde o odalarda vakit geçirmesini, kontrol amaçlı izleyeceğinizi belirtin, en azından haberi olsun izlendiğinin diy mi?
ahlaki açıdanda çok yanlış bişey yaptığımı düşünmuyorum çünkü ben ondan sadece çocukla ilgilenmesini istiyorum ve uyudugunda yemeğini yemesini çocuğun yemegini hazırlamasını etrafı toplamasini istiyorum.bunun en baştan böyle konuştuk ve kabul etti.mahremiyetine girmedim çünkü orası onun çalışma alanı yatak odası yada banyosu değil.bence fazla tepki veriyosunuz.Haberi olmadan koymuşsunuz hala daha görmemiş gibi yapmalıydı bence diyorsunuz. Pes. Yaptığınız ahlaki davranışın yanında geçmiyor ama kadının artık çalışamam demesi çok çok yakın ahlaki davranışa. Üç kuruşa çalıştırıp bir de gizliden izliyorsunuz. Sorarsanız ya da söylerseniz kabul eder izlersiniz. Burda da kayınvalidesini bile izleyen varmış. Eşini yetiştiren kadına güven bu kadar demek. Şimdi ne yapacaksınız bakalım bu kadar Güvendiğiniz birini bulabilecek misiniz? Allah biraz da başkalarının hakkını düşünme yetisi versin ne diyeyim
İyki öyle yapıyorsunuz bir bakıcıyı biri beni gizlice gözetliyor durumundan kurtarmışsınız="accessdenied, post: 45559597, member: 451956"]öyle yapıyorum zaten, ben kendi fikrimi belirttim, aıklamasını da yaptım, hadi iyi geceler
İyi o zaman bundan sonraki bakıcıya da aynısını yapın madem ahlaki yönden doğru="menser, post: 45559653, member: 589733"]ben öğretmenim patronumda velilerde
ahlaki açıdanda çok yanlış bişey yaptığımı düşünmuyorum çünkü ben ondan sadece çocukla ilgilenmesini istiyorum ve uyudugunda yemeğini yemesini çocuğun yemegini hazırlamasını etrafı toplamasini istiyorum.bunun en baştan böyle konuştuk ve kabul etti.mahremiyetine girmedim çünkü orası onun çalışma alanı yatak odası yada banyosu değil.bence fazla tepki veriyosunuz.
sen bi haddini bil o zaman, mükemmel anne diye aklın sıra aşağılamalar falan, gece gece insanın sinşrini oynatma, git ötede debelen, salak
kayınvalidesini gizli izlemiyomuş kadın biliyomuş kaneraları ve daha rahat ediyomuş.ben bebeğe uyusun diye pasiflora veren anneanne gördüm.ele nasıl güveneyim.bence siz biraz sinirlisiniz kime saldıracağınızı şaşırmışsınızHaberi olmadan koymuşsunuz hala daha görmemiş gibi yapmalıydı bence diyorsunuz. Pes. Yaptığınız ahlaki davranışın yanında geçmiyor ama kadının artık çalışamam demesi çok çok yakın ahlaki davranışa. Üç kuruşa çalıştırıp bir de gizliden izliyorsunuz. Sorarsanız ya da söylerseniz kabul eder izlersiniz. Burda da kayınvalidesini bile izleyen varmış. Eşini yetiştiren kadına güven bu kadar demek. Şimdi ne yapacaksınız bakalım bu kadar Güvendiğiniz birini bulabilecek misiniz? Allah biraz da başkalarının hakkını düşünme yetisi versin ne diyeyim
Aynı konuya sürekli yazmak istemiyorum ama her mesajda şaşırtıyorsunuz. Hem pişmanım diyorsunuz hem de aynı Düşüncede Israr ediyorsunuz. Kimse size ' aa neden güvenmedin ' demiyor ki. Kamera koyun, en doğal hakkınız. Ki bence herkes önce kamera sistemini kurmalı. Bakıcı sonra gelmeli. Sizin yanlışınız gizli kamera koymak.ben
kayınvalidesini gizli izlemiyomuş kadın biliyomuş kaneraları ve daha rahat ediyomuş.ben bebeğe uyusun diye pasiflora veren anneanne gördüm.ele nasıl güveneyim.bence siz biraz sinirlisiniz kime saldıracağınızı şaşırmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?