siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Aynen bende savunuyorum canım
 
Bacım ne yoruyosunn kendini anlatamazsın orman kanunundan anlıyorlar işte. medeniyet, modern hukuk, temel hak ve özgürlükler falan boşuna anlatıyosun.
Pardonda sen bize şuan hakeret ediyorsun farkındamısın? Buda benim düşüncem herkes özgür düşüncelerinde savunuyorsun ya kanunları özgürlük kanununu ne yaptın acaba? Bize hakaret etme hakkını nerde buldun kendinde? Düşünce benim herkes düşüncesinde hürdür. Sende terbiye takın biz saygı çerçevesinde konusuyorsak sende öyle konuşmak zorundasın haddini bil.
 

Sen ne demişsin okumadım bile.

Ortada hakaret yok. TCK açık gizli kamera suç. Eğer ben suç falan tanımam, suç değil diyorsa bir insan devletin koyduğu hukuku hiçe sayıyor demektir. Devletin koyduğu hukukun olmadığı yerde de orman kanunu vardır bu kadar net.

Şimdi gidin az ötede yorum yapın. Siz benim muhatabım değilsiniz. Evet pişmanım şeu an parmaklarımı yordum.
 
Son düzenleme:
Evet pişmanım sizin gibi anne olmayan annelere düşüncemi savundum iyi günler.
 


Dursuneeee 1.ve 25.sayfadaki bu iki yorumu bir okur musun

Gizli kamera benim de yapabileceğim birsey bunu yazdım ve riski alırım dedim, karşı tarafta hukuki yollara başvurabilir

Burda sıkıntı konu sahibinin tavrı,şimdi ister bu 2 yorumu tarafsız bir gözle oku istersen bi kere savunmaya başladım şimdi dönmek olmaz diyip devam et sen bilirsin
 
Canım banane ondan ben de yaparım diyorum suç değil bence diyorum çünkü ben bir anneyim çocugum için herşeyi yaparım konu sahibinin tutarsızlığından banane?
 


Ha bir de kendini çok hırpalama kimseylede polemiğe girme, ben sayfalarda yorum yazdım tutarlı ol diyince bana cevabı bu oldu
 
Canım banane ondan ben de yaparım diyorum suç değil bence diyorum çünkü ben bir anneyim çocugum için herşeyi yaparım konu sahibinin tutarsızlığından banane?

Suçun bencesi olur mu yahu cinayet bence suç değil diyebilir misin, suç bu kadar net,ha göze alırım dersin o ayrı ben de alırım ceza çekeceksem de çekerim yani

Konu sahibini hah savun kendini canım diye gazladığın için sana yazdım
 
Anayım ben ana:)) şimdi daha iyi anlıyorum yabancı çocuklar 18 yaşında ayakta tek başına nasıl durabiliyor. Allah akıl fikir vicdan saygı anlayış vs versin ne diyim
 
Dediyse öyle birşey savunsun tabi ben savuncak değilim tanımadığımı ay tutsun millet ne tutuyorsa hadi iyi günler
 
33 sayfadır kimse kamera konmasın demediği halde denmis gibi yorumlar yapılıyor hala, gizli olmasın diyen üyeler çoğunlukta, ben kendi adıma zaten bakıcı tercih etmem etmedim de velev ki ettim gizli kamerayı da düşünebilirim, ama kendi evime kamera koymanın bu şartlarda suç olduğunu 1.ağızdan duydum ve mahkemeye başvursun bakıcı da dedim, ben bu riski alırım ama suç değil demek çok çok ayrı birsey sencesi bencesi yok bunun kanun yapicilar bu şekilde karar vermiş hepimizde yasalara uyucaz aksi halde ceza kesilirse razi olucaz
 
Kamera koymayan anne babalara inanılmaz kızıyorum, sorumsuz buluyorum.
Ancak bakıcının bilgisi dahilinde olmalı.
 
Hanımlar,
bu konu ziyadesiyle uzamış. TCK'ya göre bir kişinin kendi evine kamera koyması suç değildir, evde çalışan yardımcılara bunu söylememek, habersiz kamera ve ses kaydı almak suç kapsamındadır.
Zira insanların özel yaşamının mahremiyeti söz konusudur.

Ayrıca işin bir diğer boyutu var ki evde sürekli çalışanlara SGK yapma zorunluluğu getirildi, kişiden habersiz gizli görüntü ve ses kaydı alınmasının suç olması gibi, sigortasız yardımcı çalıştırmakta suçtur ve bu tip görüntüler bir anda aleyhinize dönebilir.

Evlatlarınızın bakıcıyla geçirdiği zamanı merak edip endişe duymanız ve takip etmek için kamera taktırmanız gayet normal fakat yasalara aykırı olmaması için bunu karşı tarafı bilgilendirerek yapmanızda yarar var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…