- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
Aynen bende savunuyorum canımSoylediklerinde sonuna kadar haklisin canim. Su devirde asil kamera koymayanin aklina sasarim. Bilincsiz anne baba derim ben onlara. Neler goruyoruz haberlerde.
Anne degilim ama yigenlerim var.
Yabanci birisiyle butun gun yanliz birakmak, asla, olamaz.
Guvenemem.
Pardonda sen bize şuan hakeret ediyorsun farkındamısın? Buda benim düşüncem herkes özgür düşüncelerinde savunuyorsun ya kanunları özgürlük kanununu ne yaptın acaba? Bize hakaret etme hakkını nerde buldun kendinde? Düşünce benim herkes düşüncesinde hürdür. Sende terbiye takın biz saygı çerçevesinde konusuyorsak sende öyle konuşmak zorundasın haddini bil.Bacım ne yoruyosunn kendini anlatamazsın orman kanunundan anlıyorlar işte. medeniyet, modern hukuk, temel hak ve özgürlükler falan boşuna anlatıyosun.
Pardonda sen bize şuan hakeret ediyorsun farkındamısın? Buda benim düşüncem herkes özgür düşüncelerinde savunuyorsun ya kanunları özgürlük kanununu ne yaptın acaba? Bize hakaret etme hakkını nerde buldun kendinde? Düşünce benim herkes düşüncesinde hürdür. Sende terbiye takın biz saygı çerçevesinde konusuyorsak sende öyle konuşmak zorundasın haddini bil.
Evet pişmanım sizin gibi anne olmayan annelere düşüncemi savundum iyi günler.Sen ne demişsin okumadım bile.
Ortada hakaret yok. TCK açık gizli kamera suç. Eğer ben suç falan tanımam, suç değil diyorsa bir insan devletin koyduğu hukuku hiçe sayıyor demektir. Devletin koyduğu hukukun olmadığı yerde de orman kanunu vardır bu kadar net.
Şimdi gidin az ötede yorum yapın. Siz benim muhatabım değilsiniz. Evet pişmanım parmaklarımı yordum.
yaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
ya burda kanunları tartışmayalım kanunlar hırsızın can güvenliğinide düşünüyo suç diyip duruyosunuzda benim vicdanım rahat kimesenin özeline girdiğimi düşünmüyorum.kreşteki kameraların velilerle paylaşılmamasının sebebi velilerin herşeye müdehale etmek istemesidir.bazı veliler ufak meseleleri bile buyutup okul basıyo küçücük çocuklara hesap sormaya kalkıyo çocukların anlaşmazlığı yüzünden birbirlerine giriyolar ve idareyi öğretmenleride arada bırakabiliyo.yoksa orası öğretmenin mahremi olduğundan değil :)) bana dava açsında iyi bi ceza yiyimde aklım başıma gelsinde mahremiyete saygıyı öğreneyim dilerinde bulunmuşsunuz.bu kadar abartmayın lütfen sanki hepinizin evine kamera koymuşum gibi tepki veriyosunuz valla çok dolmuşsunuz.sizinde bakıcınız gelir gelmez intrneti açarsa ve şarj aletini alıp gelirse ve bi konuda konuşmaya kalktığınızda hemen terslenip kendini övmeye başlarsa yani kendine toz kondurmazsa açıktan kamera dersem yanlış anlar en iyisi gizli yapayım dersiniz belki
Canım banane ondan ben de yaparım diyorum suç değil bence diyorum çünkü ben bir anneyim çocugum için herşeyi yaparım konu sahibinin tutarsızlığından banane?Dursuneeee 1.ve 25.sayfadaki bu iki yorumu bir okur musun
Gizli kamera benim de yapabileceğim birsey bunu yazdım ve riski alırım dedim, karşı tarafta hukuki yollara başvurabilir
Burda sıkıntı konu sahibinin tavrı,şimdi ister bu 2 yorumu tarafsız bir gözle oku istersen bi kere savunmaya başladım şimdi dönmek olmaz diyip devam et sen bilirsin
Canım banane ondan ben de yaparım diyorum suç değil bence diyorum çünkü ben bir anneyim çocugum için herşeyi yaparım konu sahibinin tutarsızlığından banane?
Dediyse öyle birşey savunsun tabi ben savuncak değilim tanımadığımı ay tutsun millet ne tutuyorsa hadi iyi günlerSuçun bencesi olur mu yahu cinayet bence suç değil diyebilir misin, suç bu kadar net,ha göze alırım dersin o ayrı ben de alırım ceza çekeceksem de çekerim yani
Konu sahibini hah savun kendini canım diye gazladığın için sana yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?