- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Niye sorun ediyim iş yerinde yanlış bir haraket yapıcak değilim.iş yerinizdeki kamera gizli olsaydı sorun etmez miydiniz?
Kamerayı biz de savunuyoruz. Evimde hiç te(?) lazım değil avukat ne demek ya?Ay sağol canım mesela açık kapalı değil kamerayı savunuyorum özel hayat diyenler var bi anlayın şunu özel hayat diye bir lüksü olamaz kadının. Benim evimde hiçte lazım değil avukatın.
Sorun benim sorunum değil konu sahibine iletin avukatınızı. Konu benim olsa kendi avukatımı devreye sokarım zaten iyi günler.Kamerayı biz de savunuyoruz. Evimde hiç te(?) lazım değil avukat ne demek ya?
Benim evimde özel hayatı olamaz.anlamında bir cümle yanlış yazım o konuda kusura bakmayın kızım teli almak isteyince basıldı.Kamerayı biz de savunuyoruz. Evimde hiç te(?) lazım değil avukat ne demek ya?
Benim avukatım yok. Senin ya da benim avukatım değil sorun.Sorun benim sorunum değil konu sahibine iletin avukatınızı. Konu benim olsa kendi avukatımı devreye sokarım zaten iyi günler.
Başkasının evinde özel hayatı olup olmadığına biz değil kanunlar karar veriyor. Özel hayat değil, mahremiyetten bahsediyoruz ayricaBenim evimde özel hayatı olamaz.anlamında bir cümle yanlış yazım o konuda kusura bakmayın kızım teli almak isteyince basıldı.
Ay anlatamıyorum yada anlaşamıyoruz, bence konu seviyesizleşmeden susmak istiyorum cidden ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım ben sadece dadı bakıcı konusunda evet diyorum çünkü çocuğumu koruduğum için başka konular beni ilgilendirmez ben diyorum ki açık ta olur ama kadın kapalı yapmış nevar yani olmuş bikere bukadar suç suç diye tepkiye tepkim direk özel hayatı ortaya atanlara tamam keşke açık taktırsaymış ama kapalı yapmış hani diyorumki belki benimde başımda olsa bende o içgüdüyle kapalı yapardım.ben kamerayı savunuyorum açık kapalı konusunda savunduğum nokta özel hayat diye diretenlere nasıl bir özel hayatı olabilir evimde diyorum? Tepki gösterdiğim nokta bu bi anne çocuğu için herşeyi yapar çünkü korkuyoruz türk milleti olarak bu konular hassas olduğumuz konular dışarıdaki annelerde kapalıyı savunur iç güdüyle doğru bilirler suçu düşünmezler o an anlatabildim sanırım bu sefer yani inşallahBenim avukatım yok. Senin ya da benim avukatım değil sorun.
Avukatlar suçları ve hakları bilirler, hani senelerce hak hukuk okurlar ya işte o kafa patlatanlar buna suç diyor. Mesela sen evinde bunu yapsan hakim sana ceza verecek, hani yasalar var ülkede. Açık açık koymak varken sen suç olanı seçtiğin için ceza alırsın. Daha hala anlaşılmayan bir durum var mı?
evet suç ama bu suça, bu bu.... nedenlerden dolayı iştirak ediyorum deyin olsun bitsin.....yasaları yok göremezsiniz arkadaşlar! ha çiğnersiniz, çiğnemezsiniz sizin tercihiniz.............
Sorun zaten koymak değil ki gizli koymak. Nasıl da insan haklarına saygısız olabiliyorsunuz böyle. Anne olunca torpil mi geçiyorlar size. Bir de başkalarına siz çocuğunuzu gelişigüzel emanet ediyorsanız o başka diyorsunuz. Sanki en iyisi sizsiniz de başkalarının anneliğinr laf etme yetkisi uzman kişi olarak size verilmiş. Bu yapılan suçtur. Suç olmasaydı da saygısızlıktır. Söyle koy. Güvenmiyorsan artık çalışmamalıyız de. Dikizlemenin anlamı yok. Aslında dışarda o kadar insanların hakkını gözetmeyen insan var kü trafikte şurda burda, burdaki yorumlara şaşmamak gerek de en azından yakınçevremde olmadığı için şaşırıyorum yine de=÷"Dursuneeee, post: 45578200, member: 737344"]Aynı fikirdeyim ben sokakta bulmadım çocuğumu bende bakıcıya baktıran biri olsam bende koyarım çocuk kolay yetişmiyor
Evet anne olarak sınırlarımı bilir ve yapmam gerekeni yasal çerçeve içinde yaparım. Önceden kamera döşetip haber vermek gibi. Önceden yapmamışsam ( ki bunu aklım almiyor) sonradan da yapmam, yani gizli yapmam. Bu kadar net! Çünkü insan haklarına saygılı biriyim. Bakıcı benim kölem degilAy anlatamıyorum yada anlaşamıyoruz, bence konu seviyesizleşmeden susmak istiyorum cidden ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım ben sadece dadı bakıcı konusunda evet diyorum çünkü çocuğumu koruduğum için başka konular beni ilgilendirmez ben diyorum ki açık ta olur ama kadın kapalı yapmış nevar yani olmuş bikere bukadar suç suç diye tepkiye tepkim direk özel hayatı ortaya atanlara tamam keşke açık taktırsaymış ama kapalı yapmış hani diyorumki belki benimde başımda olsa bende o içgüdüyle kapalı yapardım.ben kamerayı savunuyorum açık kapalı konusunda savunduğum nokta özel hayat diye diretenlere nasıl bir özel hayatı olabilir evimde diyorum? Tepki gösterdiğim nokta bu bi anne çocuğu için herşeyi yapar çünkü korkuyoruz türk milleti olarak bu konular hassas olduğumuz konular dışarıdaki annelerde kapalıyı savunur iç güdüyle doğru bilirler suçu düşünmezler o an anlatabildim sanırım bu sefer yani inşallah
Sen şaşırmaya devam et ozaman iyi günler.Sorun zaten koymak değil ki gizli koymak. Nasıl da insan haklarına saygısız olabiliyorsunuz böyle. Anne olunca torpil mi geçiyorlar size. Bir de başkalarına siz çocuğunuzu gelişigüzel emanet ediyorsanız o başka diyorsunuz. Sanki en iyisi sizsiniz de başkalarının anneliğinr laf etme yetkisi uzman kişi olarak size verilmiş. Bu yapılan suçtur. Suç olmasaydı da saygısızlıktır. Söyle koy. Güvenmiyorsan artık çalışmamalıyız de. Dikizlemenin anlamı yok. Aslında dışarda o kadar insanların hakkını gözetmeyen insan var kü trafikte şurda burda, burdaki yorumlara şaşmamak gerek de en azından yakınçevremde olmadığı için şaşırıyorum yine de
İyi günler..Evet anne olarak sınırlarımı bilir ve yapmam gerekeni yasal çerçeve içinde yaparım. Önceden kamera döşetip haber vermek gibi. Önceden yapmamışsam ( ki bunu aklım almiyor) sonradan da yapmam, yani gizli yapmam. Bu kadar net! Çünkü insan haklarına saygılı biriyim. Bakıcı benim kölem degil
Saçmalamayın isterseniz? Kayseride üvey anne dehşetini unutuyorsunuz heralde bide o anne yani bakıcının yapmıycağı ne malum keşke olmasa öyle bişeyler ama ne malum olmuycağı? Öyle bir durumla karşılaşmak istermisiniz? Gizli koymasa belki o odada yapmıycak başka yerde kötü davrancak? Devir eski devir değil öncedenmiş o herkese saygı sevgi şimdi ailenden biri bile kötü davranıyor şiddet uyguluyor neler neler.. Yabancı biri için önlem almış ne var? Kadıncağızı sanki yatmalık suç işlemiş gibi itamlarda bulunuyorsunuz özel hayatmış benim çocuğumun sağlığı güvenliği için özel hayat falan dinlemem benim evimde ne gibi özel hayatı olabilir zaten? Orası onun için bir iş yeri neticede.. Yap arkadaşım canından can o senin için her tarafa döşet..
teşekkür ederim. sanki bu ülkeyi ben bu hale getirmişimde artık benim gibiler yüzünden yaşanmazmışta ben anlayamadım neden bu kadar nefretle dolduklarını.kadının yatak odasını çekipte yayınlamışım bide kendimi savunuyomuşum gibi aşırı tepki verenler var ya.ben gerçekten acıyorum böyle kadınlara fazla sinir dolmuşlar nereye boşaltacakkarını şaşırmışlarSaçmalamayın isterseniz? Kayseride üvey anne dehşetini unutuyorsunuz heralde bide o anne yani bakıcının yapmıycağı ne malum keşke olmasa öyle bişeyler ama ne malum olmuycağı? Öyle bir durumla karşılaşmak istermisiniz? Gizli koymasa belki o odada yapmıycak başka yerde kötü davrancak? Devir eski devir değil öncedenmiş o herkese saygı sevgi şimdi ailenden biri bile kötü davranıyor şiddet uyguluyor neler neler.. Yabancı biri için önlem almış ne var? Kadıncağızı sanki yatmalık suç işlemiş gibi itamlarda bulunuyorsunuz özel hayatmış benim çocuğumun sağlığı güvenliği için özel hayat falan dinlemem benim evimde ne gibi özel hayatı olabilir zaten? Orası onun için bir iş yeri neticede.. Yap arkadaşım canından can o senin için her tarafa döşet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?