siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Hak hukuk tv deb öğrenilmez geçmiş sayfalarda yazdım babamın avukatına danıştım evet suç, kaldı ki gitsin dava açsın da dedim bu benim alabileceğim bir risk

Burda sıkıntı tutarsızlık, konu başlığı ve ilk yorumlar hatalıyım bir terslikte görmedim halbuki şeklindeydi, sen annesine yaparsın edersin gibi yorumlar bekliyordu başlık bile siz de izlemissinizdir gibi bir alt anlam iceriyo, sonradan ağız değişti kadının falsolarinı sıralamaya başladı,halbuki başta soranlara oldu şüphen mi vardı diye, hayır dedi

Ya hataliyım dersin hatandan dönersin ya da hatalı değilim dersin arası yok bunun

Ay sağol canım mesela açık kapalı değil kamerayı savunuyorum özel hayat diyenler var bi anlayın şunu özel hayat diye bir lüksü olamaz kadının. Benim evimde hiçte lazım değil avukatın.
Kamerayı biz de savunuyoruz. Evimde hiç te(?) lazım değil avukat ne demek ya?

Sorun benim sorunum değil konu sahibine iletin avukatınızı. Konu benim olsa kendi avukatımı devreye sokarım zaten iyi günler.
Benim avukatım yok. Senin ya da benim avukatım değil sorun.
Avukatlar suçları ve hakları bilirler, hani senelerce hak hukuk okurlar ya işte o kafa patlatanlar buna suç diyor. Mesela sen evinde bunu yapsan hakim sana ceza verecek, hani yasalar var ya ülkede. Açık açık koymak varken sen suç olanı seçtiğin için ceza alırsın. Daha hala anlaşılmayan bir durum var mı?

Benim evimde özel hayatı olamaz.anlamında bir cümle yanlış yazım o konuda kusura bakmayın kızım teli almak isteyince basıldı.
Başkasının evinde özel hayatı olup olmadığına biz değil kanunlar karar veriyor. Özel hayat değil, mahremiyetten bahsediyoruz ayrica

Ay anlatamıyorum yada anlaşamıyoruz, bence konu seviyesizleşmeden susmak istiyorum cidden ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum sanırım ben sadece dadı bakıcı konusunda evet diyorum çünkü çocuğumu koruduğum için başka konular beni ilgilendirmez ben diyorum ki açık ta olur ama kadın kapalı yapmış nevar yani olmuş bikere bukadar suç suç diye tepkiye tepkim direk özel hayatı ortaya atanlara tamam keşke açık taktırsaymış ama kapalı yapmış hani diyorumki belki benimde başımda olsa bende o içgüdüyle kapalı yapardım.ben kamerayı savunuyorum açık kapalı konusunda savunduğum nokta özel hayat diye diretenlere nasıl bir özel hayatı olabilir evimde diyorum? Tepki gösterdiğim nokta bu bi anne çocuğu için herşeyi yapar çünkü korkuyoruz türk milleti olarak bu konular hassas olduğumuz konular dışarıdaki annelerde kapalıyı savunur iç güdüyle doğru bilirler suçu düşünmezler o an anlatabildim sanırım bu sefer yani inşallah

evet suç ama bu suça, bu bu.... nedenlerden dolayı iştirak ediyorum deyin olsun bitsin.....yasaları yok göremezsiniz arkadaşlar! ha çiğnersiniz, çiğnemezsiniz sizin tercihiniz.............

Aynen suç suçtur göze alırsın ya da almazsın hatalıyım yok değilim hem suçta değil diye birşey yok

tv karşısında ya da video izleterek yemek yedirmesinde ne var ki?

=÷"Dursuneeee, post: 45578200, member: 737344"]Aynı fikirdeyim ben sokakta bulmadım çocuğumu bende bakıcıya baktıran biri olsam bende koyarım çocuk kolay yetişmiyor
Sorun zaten koymak değil ki gizli koymak. Nasıl da insan haklarına saygısız olabiliyorsunuz böyle. Anne olunca torpil mi geçiyorlar size. Bir de başkalarına siz çocuğunuzu gelişigüzel emanet ediyorsanız o başka diyorsunuz. Sanki en iyisi sizsiniz de başkalarının anneliğinr laf etme yetkisi uzman kişi olarak size verilmiş. Bu yapılan suçtur. Suç olmasaydı da saygısızlıktır. Söyle koy. Güvenmiyorsan artık çalışmamalıyız de. Dikizlemenin anlamı yok. Aslında dışarda o kadar insanların hakkını gözetmeyen insan var kü trafikte şurda burda, burdaki yorumlara şaşmamak gerek de en azından yakınçevremde olmadığı için şaşırıyorum yine de

Evet anne olarak sınırlarımı bilir ve yapmam gerekeni yasal çerçeve içinde yaparım. Önceden kamera döşetip haber vermek gibi. Önceden yapmamışsam ( ki bunu aklım almiyor) sonradan da yapmam, yani gizli yapmam. Bu kadar net! Çünkü insan haklarına saygılı biriyim. Bakıcı benim kölem degil

Sen şaşırmaya devam et ozaman iyi günler.

İyi günler..

İzlemedim. Haberi olmadan bunu yapmanız yanlış. Belki tesettürlü bir kadın. Abdest aldı kolu başı açık düşünün. Ben olsam bende kızardım.

benim bir yakınım maddi sebeplerden çocuk bakmaya başladı.kendisi dışarıda tesettürlüdür ama evde gayet rahat giyinir,malum menepozda olunca evde kapalı giyinemiyor.
bir gün çocuk bir yaramazlık yapmış ve aşırı dercede ağlamaya başlamış annem bana kızacak diye.o da aramızda kalır merak etme annene söylemem,demiş. çocuk hayırrr annem beni izliyor,görür benim yaptığımı demiş.
neye uğradığımı şaşırdım,demek ki gizli kamera var diye düşündüm dedi.hemen üzerime baktım diyor.bacaklarım çıplak,kapri var.üzerimde belimde kolsuz tişört,saçım haliyle açık,istemsizce hemen giyindim diyor.
neyse kadın gelmiş işten,çocuk bana izlendiğimizi söyledi,keşke haberim olsaydı ona göre giyinirdim,izliyorsanız eşinize izletmeyin bundan sonra ben de giyimime dikkat edeyim demiş.kadın da yok müsterih olun,kamera olsa zaten sizi haberdar ederdim,çocuğun yaramazlık yapıp sizi üzmesini istemediğim için ona öyle söyledim demiş.
ama ne kadar rahatlasam da bir daha giyimime daha dikkat ediyorum diyor.

evet evlatlarımız çok değerli,kamera da hakkımız ama gizli değil alenen olmalı.çocuğumun gizli kamerayla darp edildiğini görsem ne olacak,anında müdahale edemeyeceğime göre,kamera olduğunu bilsin baştan tedbir alınmış olsun.

Pardon da ne demişim

Izle ama haber vermelisin demiştim

Bana güvenmiyorsun bakmam demiş haklı demiştim karşılıklı güven kırılmış
Îki taraf da gerilmiş o ortamda çocuk mu bakılır

Sistem kur bakıcıya söyle demiştim

Nerede saçmalamışım

Suç bile dememiştim konu sahibine bu kişi saldırmamış ben buna saldırayım mı dediniz acaba

Bu arada başka konularda yazmıştım bence aileyi daha tedirgin eder ya kamera olmayan yerde bir şey olursa vs diye o zaman kamera sesli vs diye konuşmuştuk anneler ile

O nedenle kamera koyma dahi demedim koy haberi olsun dedim ama siz saldırmak için beni seçmişsiniz olur fark etmez

Son düzenleme:
teşekkür ederim. sanki bu ülkeyi ben bu hale getirmişimde artık benim gibiler yüzünden yaşanmazmışta ben anlayamadım neden bu kadar nefretle dolduklarını.kadının yatak odasını çekipte yayınlamışım bide kendimi savunuyomuşum gibi aşırı tepki verenler var ya.ben gerçekten acıyorum böyle kadınlara fazla sinir dolmuşlar nereye boşaltacakkarını şaşırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…