- Konu Sahibi izmirguzeli
benneyaptımkiben artık karar veremıyorum benım derdımı soyle anlatıyım.benım ıkı tane oglum var buyuk oglum annemde okuyor ıkıncı oglum bende ıkıncı evlılıgım 7ay oldu evlenelı ve suanda esım patronuyla kavga ettı ısten cıkardı hemde onun daıresınde oturuyoduk kıra almıyodu hemde evden cıkardı ve bı aıle dostumuza tasıdık esyalarımızı ınternet cafede calısıyorum bende.esım suan ıs buldu ama ev bulamadı burda yok ucuz esyalı evler pahalı bızım esyamızda olmadıgı ıcın yanı ortada kaldık aılem ıkıncı evlılıgım oldugu ıcın ayrılmama pek sıcak bakmıyor.ve ben napıcagımı bılmıyorum yanımdakı oglum 6yasında onada uzuluyorum bılmıyorum napıcagımı kalıyımmı yoksa ayrılıyımmı bılmıyorum geldıgımden berı dayandım ama aılelerın destegı yok para yok meslegı bayan kuaforu ıs buluyor ama ev yok.ne zamana kadar baskasının yanında kalamayızkı. k.k.t.cde yasamak zor napıyım nolur fıkır verın bana.tesekur ederım sımdıden hepınıze allah kımseyı darda bırakmasın herkeze yardım etsın.benneyaptımki:mymeka::mymeka:
Son düzenleme: