sız benım yerımde olsanız naparsınız

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
benneyaptımkiben artık karar veremıyorum benım derdımı soyle anlatıyım.benım ıkı tane oglum var buyuk oglum annemde okuyor ıkıncı oglum bende ıkıncı evlılıgım 7ay oldu evlenelı ve suanda esım patronuyla kavga ettı ısten cıkardı hemde onun daıresınde oturuyoduk kıra almıyodu hemde evden cıkardı ve bı aıle dostumuza tasıdık esyalarımızı ınternet cafede calısıyorum bende.esım suan ıs buldu ama ev bulamadı burda yok ucuz esyalı evler pahalı bızım esyamızda olmadıgı ıcın yanı ortada kaldık aılem ıkıncı evlılıgım oldugu ıcın ayrılmama pek sıcak bakmıyor.ve ben napıcagımı bılmıyorum yanımdakı oglum 6yasında onada uzuluyorum bılmıyorum napıcagımı kalıyımmı yoksa ayrılıyımmı bılmıyorum geldıgımden berı dayandım ama aılelerın destegı yok para yok meslegı bayan kuaforu ıs buluyor ama ev yok.ne zamana kadar baskasının yanında kalamayızkı. k.k.t.cde yasamak zor napıyım nolur fıkır verın bana.tesekur ederım sımdıden hepınıze allah kımseyı darda bırakmasın herkeze yardım etsın.benneyaptımki:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
Arkadaşım; kusura bakma ama evlilikte
bir yola çıkmış oluyorsun ve iyi günde kötü günde eşlerin
birbirine destek olması lazım. Sonuçta eşin sana kötü davranmıyor,
isteyerek bu ortamı yaratmadı.
Bazen hayat ters yöne
dönebiliyor herşey iyi gitmeyebiliyor.
Bence idare etmen gerekir. Eşine destek olman gerekir.

dıger oglunuz nıye annenızın yanında ?
acaba okuyorda okulundan ayırmamak ıcın mı
yada esınız mı ıstemedı ?
valla ben en cok bu noktaya takıldım:uhm:

ALLAH yardımcınız olsun canım çok zor herşey para hemde bu kriz döneminde iş bulmak dahada zor ama canım sırf çalışmadığından dolayı eşini bırakmak bencillik olmayacakmı canım sen iyi gününde yanındaysan kötü günündede yanında olman gerekmiyormu yani sana akıl vermiş gibi olmayayım ama bence bu düşünceyi at kafandan ALLAH bir kapıyı kaparsa diğerini açar canım bizde o badirelerden geçtik ama ben eşime hep destek verdim ALLAH ın izniyle bu durumlarıda atlatırsınız canım

Allah yar ve yardımcınız olsun herşey biz insanlar için. hep iyi değil bazen kötü zamanlarımız tabiki oluyor olacakta. Yaradan herkese ayrı ayrı dert veriyor ve bu da sizin sınavınız bence biraz sabredip Yaradana sığının hemen zoru görünce bırakmak olmaz. Gün doğmadan neler doğar. Hayırlısı olsun

evlilik iyi günde kötü günde hayata ortak olmak değil mi?
evsiz kaldınız diye ilk çözüm yolunuz eşinizden ayrılmak mı?
eşiniz işsiz kalmış, şimdi bir de onu eşsiz bırakmanız ne kadar doğru bilmiyorum...

Önce çocuğunuzu düşünmeniz bana göre elbette doğru ama eşinize de destek olmanız gerektiğini, birlikte çözüm üretmeniz gerektiğini ve ona bu zor günlerinde muhakkak dayanak olmanız gerektiğini düşünüyorum...

yoksa hayat sizin hayatınız, biz burdan internetten 2 satır yazınıza istinaden hadi boşan diyemeyiz değil mi?

eşinizle sorun yokken ayrılmak niye
karsımıza aksilikler çıkabilir eşine destek olman gerekmezmi

Zor Bir durum Ama
İşsiz kaldınız yada Paranız bitti diye hemen eşinizden Ayrılmayı Düşünmeniz
Hiç Bana Doğru Bir davranış Gelmedi.

siz böğle karşınıza çıkan engellerde pes ederseniz nasıl bir anne ve eş olacaksınız .hepimizin karşısına aşılmaz gibi gözüken engeller çıkar mühim olan beraberce keletlenip bu sorunları aşmaktır.. hayatta bu değilmi zaten ......

canlarım buyuk oglum annemın yanında cunku babası nafaka odemıyor okuyor annemde ve esım ıkısınede bakamam dıyor.ayrılmayı aklımdan gecırdım cunku ılk evlılıgımden cok cektım 8ay boyunca hastanede yattım ıkıncı kattan asagı atıldı ılk esım ıckı ve uyusturucu kullanıyodu cok cektım ınanın 8 sene sabrettım ama hıc bısey degısmadı omrum dayakla gectı sımdıde ne kendıme nede cocuklarıma yardımcı olabılıyorum dogru olanı yapmak ıstıyorum ama dogru olan ne o yuzden hepınızden yardım ıstıyorum.bana kızmayın cunku dogru olanı bulmak ıstıyorum ve ıyı olan ne olcak onu bulmak ıstıyorum.

canım ilk zorlukta ayrılmak ne demek.. ilk eşinden bir sürü şey çekmişsin 8 sene. şimdiki eşine bu kadar bile şans veremiyor musun?
sen çalışıyosun eşinin bir mesleği var tamam zor günler geçiriyorsunuz ama elbet kesenize uygun bir ev bulursunuz..
hem ayrılsan herşey daha mı iyi olacak bi tek eşin mi yük sırtınızda..

canlarım buyuk oglum annemın yanında cunku babası nafaka odemıyor okuyor annemde ve esım ıkısınede bakamam dıyor.ayrılmayı aklımdan gecırdım cunku ılk evlılıgımden cok cektım 8ay boyunca hastanede yattım ıkıncı kattan asagı atıldı ılk esım ıckı ve uyusturucu kullanıyodu cok cektım ınanın 8 sene sabrettım ama hıc bısey degısmadı omrum dayakla gectı sımdıde ne kendıme nede cocuklarıma yardımcı olabılıyorum dogru olanı yapmak ıstıyorum ama dogru olan ne o yuzden hepınızden yardım ıstıyorum.bana kızmayın cunku dogru olanı bulmak ıstıyorum ve ıyı olan ne olcak onu bulmak ıstıyorum.

İlk evliliğiniz için çok üzüldüm..:çok üzgünüm:
Ancak eğer,ikinci evliliğinizde tek sorun maddiyatsa iyi düşünün derim..
Evet para önemli,çok çok önemli en azından benim açımdan..
Ama birbinize destek olursanız,aşarsınız inşallah..:teselli:
Allahım çok büyük gün doğmadan neler doğar demişler..
Yazık adama da sizden dahaa çok üzülüyordur emin olun.:delphin:

allah büyük yardım eder size.ama eviniz iş bulmuş işte yakında ev de bulursunuz sorun kalmaz.ev yok diye niye ayrılasınki.bu ilk eşin değilki.bide şöyle düşün allah herkesi bi sınavdan geçirir belki senin sınavında budur.

sana kızmıyorum canım yanlıs anlama sakın
sadece cocugunu nıye bıraktıgını merak ettım
yasadıkalrına gercekten uzuldum
ama oglunu bırakmana bır anne olarak daha cok uzuldum
pekı evlenelı ne kadar oldu?
yada ne bılım evlenmeseydın de calısıp cocuklarına bakabılme sansın yokmuudu acaba?

dogru soyluyorsunuz sızde ama destek oluyorum ama ev bulamıyoruz nekadara yakın baskasının yanında kalcaz onu bılmıyorum

Bir saniye...
Esiniz ev bulamiyor diye bosanmayi neden dusunursunuz ?
Esinizin size yaptigi kotuluk mu var ? onunla anlasamiyormusunuz ? dayak mi var ? aldatma mi var ? ne var ? sadece esiniz ev bulamiyor diye bosanmak istiyorsaniz yapmayin etmeyin hem yazik hem gunah hem ne biliyim acidim ben onada çocugunuzada.
Sonuçta bir erkek için ne kadar acidir karisina çocuguna bir yuva bulamamak
Lutfen birbirinize kilitlenin, ona yardimci olun, morel verin
Iyi kotu is bulmus çalisiyor, evsizlik zor tabiki ama derdinize dert katip, bosansammi diye dusuneceginize, ev arastirin daha yardimci olmus olursunuz.

canm hemen pes etmek yarı yolda koymak olmaz öle hayat arkadaşını..sebep sadece maddiyatsa bu daha da saçma..benim çektiğimi yazsam satırlar inan yetmez..sabredinn...bunlar aşılabilecek şeyler.boşanınca dahamı iyi olunacak..maddi hasarı düzeltirsin ama çocukların beynindeki sendeki eşindeki hasarı düzeltmen çok zor olur..evlilik kolay olmuyo..yokuş geldimi önüne hemen çekme kendini geriyee..sabır canım ...

Arzucum cok üzüldüm canim ya...:teselli:
Allah kerim insallah düzelir güzelim...üzme kendini...

Sana özeldende yazmistim biliyorsun...bence senin yerin cocuklarinin yeridir...diger evladinada yazik günah degilmi?? Anne hasretine ne zamana kadar dayanacak?? Yarin öbür gün annem mecburdu baska caresi yoktu o yüzden beni yanina alamadimi diyecek??:kahve:

Hayir!! beni istemedi...beni o adama degisti...beni sevmedi diyecek güzelim...:delphin:

Ben olsam bir dakika bile o adamla orda durmazdim....oglumu alir dogru türkiyeye gider diger evladimla beraber hayata tutunmaya calisirdim...ailemin buna nasil baktigi beni hic ama hic ilgilendirmezdi...cünkü bunlari yasayan benim....destek olsalar tabikide cok iyi olur..lakin olmuyorlarsada olmasinlar...tek basima verirdim bu savasi...:delphin:

Tabiki zor olacak...ilk baslarda belki pirzola biftek degilde sogan ekmek yemek zorunda kalicam ama cocuklarimin basinda olucam....ve en önemliside budur...a.s

Bu benim dogrum arzucum...ancak ve ancak fikir verebilir ben olsam böyle yapardim diyebilirim...keske elimden daha fazlasi gelebilise...keske:teselli:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Çok üzüldüm, eşinizin huyu husu iyidir inşallah.. madiyatı bir şekilde atlatırsnız. Peki eşiniz iyi çıktı mı? bunu merak ettim. Ayrıca bir çocuğunuzdan ayrı kalmanızda çok üzücü olmuş.. Keşke hiçmi evlenmeseydiniz. Çalışıp ikisininde başında durup ilerki yıllarda sizi 2 çocuğunuzla maddi manevi sahiplenecek biriyle hayat kursaydınız. Acaba diyorum nasıl olurdu...
:teselli:

Back
X