Siz benim yerimde olsanız naparsınız????

NASIL KİMSE KİMSENİN ÇOCUĞUNU DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL??bir torununu bu kadar sevip 7 yaşına kadar herşeyiyle ilgilenirsen diğer torununada yapmak ZORUNDASIN.BU BARİZ AYRIMCILIKTIR.ben küsken hamile kalınca bebeğim için barışırız diye düşünmüştüm zaten normal bir ,ailede torununu sorar ama bir kere bile sormadıkları halde ben barışamazdım.

o zaman bigün eşinle beraber sende çık git dediğim gibi yerinde olsam hiç sallamam Allah günah yazmasın işime bile gelir

ne alakası var Allah aşkına ben buraya oturup herşeyi mi yazayım ben zaten insalık görevimi gelinlik görevimi yaptım hanım efendi onlarda çok iyi biliyolar zaten...

kadın sana taahütname mi verdi? belki sana gıcık belki kendi oğluna belki de piskopat.
benim annemi de kimse arayıp sormadı ancak komik olan ne biliyormusunuz? BIZ bunu yıllarca öğrenmedik. annem bize nefretiniz hissetirmedi. bayramda el öptük, doğumgününde geldi , anlatabildim mi?

o zaman bigün eşinle beraber sende çık git dediğim gibi yerinde olsam hiç sallamam Allah günah yazmasın işime bile gelir
ben zaten her zaman böyle değilim sadece kızımın doğum günü yaklaştığı için böyle oldum.eşim hiç üzülmüyor bile sen haklısın onlar kaybeder diyor.şaşırıyorum benim ailem yapsa ben çok üzülürüm.

kocan seni zorlamıyor görüşmek için, onlar seni zorlamıyor görüşmek için. o zaman sen kocanın ve çocukların hatrı için mutlu bir aile profili çizip gidemezmydn bayramda? sıla-i rahim farzdır. onlar farkında değil ama sen farkındasın o zaman yap ?

demekki eşinde de onun ailesinde de aile kavramı önemli değil

valla herkesin kişiliği başkadır.ben böyleyim!!!gerçi evlatları arasında ayrım yapan bir kadından torunları arasında yapmamasını beklemek çok tuhaf olur.

siz olsanız ne yaparsın diyorsun ben söylüyorum bana sürekli kendini savunuyorsun. şimdi bayramda gitsen misal ne eksilecek? sen yüzeleceksin ALllahın önünde, eşinin önünde, çocukların önünde??? zor mu? ben de bunu soruyorum sana

demekki eşinde de onun ailesinde de aile kavramı önemli değil
valla benim eşim ayrımcılık yapıldığının farkında ve bunun için soğuk.bende hiç birşey yokmuş gibi aman ben alttan alayım diyemem zaten yeterince dedim bende sabır taşı değilim ben buraya başka duygularla yazdım siz olsanız napardınız diye.benim hayatımı bilemeden bu kadar sert yorum yapamazsınız.suçlamak ne kadar kolay.beni anlayıp saygılı bir şekilde cevap yazanlara teşekkür ediyorum.

valla herkesin kişiliği başkadır.ben böyleyim!!!gerçi evlatları arasında ayrım yapan bir kadından torunları arasında yapmamasını beklemek çok tuhaf olur.

aynen öyle demek ki onların kişiliği de öyle, barış diyoruz yok takma diyoruz yok e nolucak peki doğumgününde bolca hediye alırsınız arkadaşlarınızıda çağırırsınız kalabalık olur dert o ise, ya da torunlarıyla yakınlaşsınlar istiyosan eşinle yolla çocuğu

:) neden siz bir adım atmıyorsunuz bence çağırın kızınızın doğum gününe gelmezlerse onların ayıbı.
Bir büyüklük yapın belki herşey değişir.

2 kardeş arasında ya da 2 torun arasında ayrım yapmaları çok yanlış
sırf ayrım yaptı diye görüşmemek de çok yanlış.

aile içinde neler yaşandı hiçbirimiz bilemeyiz.
ama irtibat kesildiyse ve hiç görüşülmüyorsa demek ki
aranızda daha fazlası yaşanmış diye düşünürüm.
çünkü ayrım yapılması görüşmemek için bir neden değildir bana göre.
hele eşiniz bu yüzden görüşmüyorsa çok ayıp.

onlardan gelen hediyeleri ben kapıcıya veriyorum.bence siz hediye hesabına bu insanlarla yakınlaşmak çok basit ve küçük bir hesap

arkadaşıma katılıyorum, ailenin yaptığı hiç doğru değil; ama siz sadece ayrım yapıldı diye görüşmüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. araya mesafenizi koyarsınız o ayrı. daha fazlası yaşandıysa bilemeyiz tabi.
o nedenle sormuştum neden görüşmüyorsunuz, ona göre yorumlar yapabilelim diye.

Son düzenleme:
Konu sahibi benim anladığım sen bir adım atmak istemiyorsun onlar yaptıkları ayrımcılığı anlayıp onlar bir adım atsın istiyorsun ama

çok heveslenme şimdiye kadar hiç hatasını kabul edipte ben ayrımcılık yaptım diyen bir kv konusu okumadım.

benim KV sizin için onlarla kötü olamam demişti.yani diğer oğlu gelini ile

ben suçlamadım hakaret etmedim. madem bu kadar önemli sen git dedim. evini temizle, elini öp demedim. çocukların özel günlerde de olsa babaannesini tanısın dedim o aileyi de bilsin dedim. eşin için aile kavramı önemli değil dediğim de aynı sizin dediğiniz gibi . hangi kadın ailesi ayrımcılık yapıyor diye ailesiyle görüşmez? söyleyin hanımlar hanginiz annenizle babanızla görüşmeyi kestiniz? o zaman eşinin ailesi ve çocuklarınızın da büyükleri olduğu için gidin dedim. dediğim bu. belki olurya Allah onların yüreğine merhamet verir utanırlar da size dönerler.

şimdi söyleyin kötü birşey mi dedim? kv, kp, görümce, koca suçlamak ne kadar kolay ben size yapıcı fikirler sunuyorum. kötülüğü değil iyiliği anlatıyorum. ben kötümüyüm şimdi_?

valla ben başından beri diyorum ben açıkçası sallamazdım eşide ısrar etmiyo oh yaaa doğumgününde kalabalık olunsun diye kendimi üzmem yani, benim annem babam başımda mı başımda, eşimin ailesi ayrımcılık yapıyosada eşim dert etsin bana ne

siz beni suçluyorsunuz hanımefendi.bana ben olsam şçyle şöyle yaparım demediniz ki?kadın belki sizi sevmiyor psikopat vs. vs. ben başlıktada yazdım siz olsanız napardınız diye.benim hayatımı bilmeden suçlayıcı yorum yapamazsınız.ben zaten alttan aldım hiç birşey yokmuş gibi evlerine gittim görmezden geldim ama baya kırgınlık olduki bu hadde geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…