NASIL KİMSE KİMSENİN ÇOCUĞUNU DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL??bir torununu bu kadar sevip 7 yaşına kadar herşeyiyle ilgilenirsen diğer torununada yapmak ZORUNDASIN.BU BARİZ AYRIMCILIKTIR.ben küsken hamile kalınca bebeğim için barışırız diye düşünmüştüm zaten normal bir ,ailede torununu sorar ama bir kere bile sormadıkları halde ben barışamazdım.şimdi ne kadar haklı olursan ol. gerçekten canın yanmış olabilir ancak. hem BAYRAMda bile görüşmeyi reddediyorsun sonra neden sormadılar diyorsun. kimse kimsenin çocuğunu düşünmek zorunda değil ama bir anne olarak madem BÜTÜN AILE kavramı senin için önemliydi. çocukların için ÇOCUKLŞARINLA BIRLIKTE bayram da özel günlerde yanlarına gidecektin. selamlayacak iki kelam edecektin.
çocuk için millet nelere katlanıyor sen yılda 2 kere milleti görmeye dayanamıyorsun. eğer aman çocuğum babaannesini bilmesin diyorsan, kocanda benim çocuğumu görmesinler diyorsa sorun yok ama burada bunun için ağlarsan kusura bakma sen suçlusun.
çoğunluk maneviyat.tabikide isterim yani birşeye de bizde bunu aldık demelerini çünkü biz herşeyimizi tek yaptık.ben kalabalık aileyi çok seviyorum yani bayramda sadece kendi annemdeyiz önceden kalabalık içindeydik daha farklıydı ama şimdi çok çok farklı.ama kızımı hiç arayıp sormamalarını hazmedemiyorum.maddi tarafıda var tabiki birazda birşeye yardım etseler bizede iyi olurdu.mesela annem kızıma birşeyler alıp verdiğinde biz çok seviniyoruz eşimle.
ne alakası var Allah aşkına ben buraya oturup herşeyi mi yazayım ben zaten insalık görevimi gelinlik görevimi yaptım hanım efendi onlarda çok iyi biliyolar zaten...yani sana küfür mü etti ? taciz mi etti? sülaleni mi dolandırdı? yok kıskançlık, selam vermeme, yüzüne bakmama için mi bayram da bile görüşmüyorsunuz? siz gelinlik, insanlık görevinizi yapın. çocuk da madem bilsin kimin ne olduğunu.
ben zaten her zaman böyle değilim sadece kızımın doğum günü yaklaştığı için böyle oldum.eşim hiç üzülmüyor bile sen haklısın onlar kaybeder diyor.şaşırıyorum benim ailem yapsa ben çok üzülürüm.o zaman bigün eşinle beraber sende çık git dediğim gibi yerinde olsam hiç sallamam Allah günah yazmasın işime bile gelir
ben zaten her zaman böyle değilim sadece kızımın doğum günü yaklaştığı için böyle oldum.eşim hiç üzülmüyor bile sen haklısın onlar kaybeder diyor.şaşırıyorum benim ailem yapsa ben çok üzülürüm.
valla herkesin kişiliği başkadır.ben böyleyim!!!gerçi evlatları arasında ayrım yapan bir kadından torunları arasında yapmamasını beklemek çok tuhaf olur.kadın sana taahütname mi verdi? belki sana gıcık belki kendi oğluna belki de piskopat.
benim annemi de kimse arayıp sormadı ancak komik olan ne biliyormusunuz? BIZ bunu yıllarca öğrenmedik. annem bize nefretiniz hissetirmedi. bayramda el öptük, doğumgününde geldi , anlatabildim mi?
valla benim eşim ayrımcılık yapıldığının farkında ve bunun için soğuk.bende hiç birşey yokmuş gibi aman ben alttan alayım diyemem zaten yeterince dedim bende sabır taşı değilim ben buraya başka duygularla yazdım siz olsanız napardınız diye.benim hayatımı bilemeden bu kadar sert yorum yapamazsınız.suçlamak ne kadar kolay.beni anlayıp saygılı bir şekilde cevap yazanlara teşekkür ediyorum.demekki eşinde de onun ailesinde de aile kavramı önemli değil
valla herkesin kişiliği başkadır.ben böyleyim!!!gerçi evlatları arasında ayrım yapan bir kadından torunları arasında yapmamasını beklemek çok tuhaf olur.
2 kardeş arasında ya da 2 torun arasında ayrım yapmaları çok yanlış
sırf ayrım yaptı diye görüşmemek de çok yanlış.
aile içinde neler yaşandı hiçbirimiz bilemeyiz.
ama irtibat kesildiyse ve hiç görüşülmüyorsa demek ki
aranızda daha fazlası yaşanmış diye düşünürüm.
çünkü ayrım yapılması görüşmemek için bir neden değildir bana göre.
hele eşiniz bu yüzden görüşmüyorsa çok ayıp.
Konu sahibi benim anladığım sen bir adım atmak istemiyorsun onlar yaptıkları ayrımcılığı anlayıp onlar bir adım atsın istiyorsun ama
çok heveslenme şimdiye kadar hiç hatasını kabul edipte ben ayrımcılık yaptım diyen bir kv konusu okumadım.
ben suçlamadım hakaret etmedim. madem bu kadar önemli sen git dedim. evini temizle, elini öp demedim. çocukların özel günlerde de olsa babaannesini tanısın dedim o aileyi de bilsin dedim. eşin için aile kavramı önemli değil dediğim de aynı sizin dediğiniz gibi . hangi kadın ailesi ayrımcılık yapıyor diye ailesiyle görüşmez? söyleyin hanımlar hanginiz annenizle babanızla görüşmeyi kestiniz? o zaman eşinin ailesi ve çocuklarınızın da büyükleri olduğu için gidin dedim. dediğim bu. belki olurya Allah onların yüreğine merhamet verir utanırlar da size dönerler.
şimdi söyleyin kötü birşey mi dedim? kv, kp, görümce, koca suçlamak ne kadar kolay ben size yapıcı fikirler sunuyorum. kötülüğü değil iyiliği anlatıyorum. ben kötümüyüm şimdi_?
siz beni suçluyorsunuz hanımefendi.bana ben olsam şçyle şöyle yaparım demediniz ki?kadın belki sizi sevmiyor psikopat vs. vs. ben başlıktada yazdım siz olsanız napardınız diye.benim hayatımı bilmeden suçlayıcı yorum yapamazsınız.ben zaten alttan aldım hiç birşey yokmuş gibi evlerine gittim görmezden geldim ama baya kırgınlık olduki bu hadde geldi.ben suçlamadım hakaret etmedim. madem bu kadar önemli sen git dedim. evini temizle, elini öp demedim. çocukların özel günlerde de olsa babaannesini tanısın dedim o aileyi de bilsin dedim. eşin için aile kavramı önemli değil dediğim de aynı sizin dediğiniz gibi . hangi kadın ailesi ayrımcılık yapıyor diye ailesiyle görüşmez? söyleyin hanımlar hanginiz annenizle babanızla görüşmeyi kestiniz? o zaman eşinin ailesi ve çocuklarınızın da büyükleri olduğu için gidin dedim. dediğim bu. belki olurya Allah onların yüreğine merhamet verir utanırlar da size dönerler.
şimdi söyleyin kötü birşey mi dedim? kv, kp, görümce, koca suçlamak ne kadar kolay ben size yapıcı fikirler sunuyorum. kötülüğü değil iyiliği anlatıyorum. ben kötümüyüm şimdi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?