eşim görüşüyor.ben görüşmüyorum sorun sadece ayrımcılık değil zor günlerimizde kendilerini kenara çekip zor günümüz geçince bizi aramaları aile dediğin her zaman arkadndadır,dayanağındır en azından benim ailem öyle her sıkıştığımızda mutsuz olduğumuzda ailem yanımızdadır.eşim bile kendi ailesinde bu kadar mutlu değil çünkü ayrımcılık var.evet küsmek değilde araya mesafe koymak olabilirdi zaten kızım olmasaydı belki bu zamana kadar küs kalınmazdı ama kızım doğunca hiç aramamaları kızımı eşime bile sormamaları işleri bu duruma getirdi.2 kardeş arasında ya da 2 torun arasında ayrım yapmaları çok yanlış
sırf ayrım yaptı diye görüşmemek de çok yanlış.
aile içinde neler yaşandı hiçbirimiz bilemeyiz.
ama irtibat kesildiyse ve hiç görüşülmüyorsa demek ki
aranızda daha fazlası yaşanmış diye düşünürüm.
çünkü ayrım yapılması görüşmemek için bir neden değildir bana göre.
hele eşiniz bu yüzden görüşmüyorsa çok ayıp.
siz beni suçluyorsunuz hanımefendi.bana ben olsam şçyle şöyle yaparım demediniz ki?kadın belki sizi sevmiyor psikopat vs. vs. ben başlıktada yazdım siz olsanız napardınız diye.benim hayatımı bilmeden suçlayıcı yorum yapamazsınız.ben zaten alttan aldım hiç birşey yokmuş gibi evlerine gittim görmezden geldim ama baya kırgınlık olduki bu hadde geldi.
ben yeni doğum yaptığımda eşimin annesini mevlide çağırdı kendi gelmedi ve eşimin akrabalarınıda göndermedi.sadece eşimin babannesi geldi ben onu dinlemem dedi kadın kaç yaşında allah razı olsun..:) neden siz bir adım atmıyorsunuz bence çağırın kızınızın doğum gününe gelmezlerse onların ayıbı.
Bir büyüklük yapın belki herşey değişir. :d
ben sadece benim gibi bir durumu yaşayan var mı yada ben olsam şöyle yapardım diye yorum yapılıcak diye buraya konu açtım suçlamadan sadece.ama kimse yaşamamış herhalde yada eşimin ailesinin yaptığı normal birşey..sen ne olmasını bekliyosun ne olsun istiyosun?
Millet çocuğunu çöpe bırakıyo dünya böyle bi yer sen diyosun ki torunlarını hiç mi özlemiyolar demek ki özlemiyolar ya da egoları baskın çıkıyo, gelseler görseler iyi ama gelmiyolar işte bu konuda yapabileceğin bişey var mı, çocuğumun boynu bükük kalıyo diyosan bigün sende eşinle birlikte çıkıp gideceksin bu küslüğü bitireceksin başka yapabileceğin ya da üzerinde konuşacağımız ne var
ben yeni doğum yaptığımda eşimin annesini mevlide çağırdı kendi gelmedi ve eşimin akrabalarınıda göndermedi.sadece eşimin babannesi geldi ben onu dinlemem dedi kadın kaç yaşında allah razı olsun..
aynen öyle..o kadar güzel yazmışsınız ki..eşimin annesi hiç sormuyorda babası yolda denk gelince soruyor.bende bunu anlamıyorum nasıl dayanıyorlar.bir çaba sarf etmediler ki affedeyim.affetmicemde yada barışmıcamda demedim ama nasıl şey anlamadım hiç bir çaba yoko kadar yadirgadim ki kayinvalideni özellikle... Hadi seni sevmedi diyelim ya torunları hiç mi merak etmiyorlar sarip sarmalamak istemiyorlar.. Anladigim kadariyla hic görmüyorlar nasil dayaniyorlar...
Biz hep gurbette olmuştuk babanemlerden annemide oyle kaideye almazlardi hani... Ama bir gün babanem hastaneye gitmiş eczane ararken benim ismimde bir eczane görmüş oturmus duraga aglamis çok özledim diye... Dedem anlatmisti..
Bazilari evladından ustun tutar torununu anlamadim nasil uyuyorlar..bayramda içleri sizlamiyor mu..
benim eşime kışın ortasında 1 ay çıkış veriliyordu maaş almadan biz onlarda kalıyorduk babası bizi evden kovdu.kendi anneme gittik.hep annemler veriyordu yiyecek vs. Vs. Ben buna rağmen yinede barıştım zor günler yaşadık geçti çok şükür ama şu an ki durum çok farklı maddiyatı yine kafama takmadım ama kızımı bir kere bile sormamaları,bir çaba sarf etmemeleri beni çok üzdüevet benim başıma gelse çok üzülürdüm,ayrım yapılmasına.
Eskisi kadar olmasa da ziyaretlerine giderdim.en azından bayramlarda,özel günlerde
felan.ama mutlaka bir soğukluk olurdu.
Birde şöyle bir durumda var.aileler 2 kardeşten hangisinin durumu daha kötü ise ona yardım edebiliyor.
Maddi manevi destekleri daha çok oluyor.ya da diğer gelinin ailesi yoktur hayatta ya da görüşmez
daha çok kayırabiliyor.burdan bakınca haklı olabilirler diyorum.ama yine de iki tarafa yapılanlar arasında uçurum olmamalı.
Ama bu nedenden dolayı da küslük olmamalı kesinlikle
Aee tabi insan hiç mi merak etmez torununu onu da anlamıyorum.
büyük bişey yapmış olmalısınız ki kadın gelmiyordur diyorum ama sizde
aramızda başka problem olmadı demişsiniz.
eşim görüşüyor.ben görüşmüyorum sorun sadece ayrımcılık değil zor günlerimizde kendilerini kenara çekip zor günümüz geçince bizi aramaları aile dediğin her zaman arkadndadır,dayanağındır en azından benim ailem öyle her sıkıştığımızda mutsuz olduğumuzda ailem yanımızdadır.eşim bile kendi ailesinde bu kadar mutlu değil çünkü ayrımcılık var.evet küsmek değilde araya mesafe koymak olabilirdi zaten kızım olmasaydı belki bu zamana kadar küs kalınmazdı ama kızım doğunca hiç aramamaları kızımı eşime bile sormamaları işleri bu duruma getirdi.
valla ben başından beri diyorum ben açıkçası sallamazdım eşide ısrar etmiyo oh yaaa doğumgününde kalabalık olunsun diye kendimi üzmem yani, benim annem babam başımda mı başımda, eşimin ailesi ayrımcılık yapıyosada eşim dert etsin bana ne
kadın sana taahütname mi verdi? belki sana gıcık belki kendi oğluna belki de piskopat.
benim annemi de kimse arayıp sormadı ancak komik olan ne biliyormusunuz? BIZ bunu yıllarca öğrenmedik. annem bize nefretiniz hissetirmedi. bayramda el öptük, doğumgününde geldi , anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?