Siz benim yerimde olsanız naparsınız????

Eyer anlattigin gibiyse haklisin. Ama genede keske fevri davranmasaymissin. Zaten buna uzuluyorsun simdi. Neyse artik sonucta olan olmus. Bence artik uzulmekten vazgec. Kizinin dogumgunleri kalabalik olsun istiyosan bi arkadasin dedigi gibi arkadaslarini cagir. Zaten dogum gunu arkadaslarla kutlanmaz mi ? Cocuklar oynarlar.

hem ne evlerine gidiyorum ne evime istiyorum diyorsunuz,

hem de çocukla ilgilenmiyorlar diye ağlanıyorsunuz.

niye küstünüz anlamadım yani bayramda bile görüşmeyecek kadar düşman olmanızın sebebi eşinizin ailesinin ayrımcı olması mı?

Doğru gerçi büyükler o kadar kibirli olabiliyorlar ki insan şaşırıyor. .torun sevgisi için neler yapanlar var Oysaki:--(

Şaşırdım..
Ben de bebek yapmaya korkuyorum.
Torun bahanesi ile yakınlaşırlar.
Gelirler, gel özledik derler de eşimle yine papaz oluruz diye:26:
Ben mi tuhafım

cnm sen yanlış bi şey yapmamışsın evet büyük bi aile olmak çok güzel bi duygu olmalı ama bide birlikte olduğunu düşün her gün yeni yeni sorunlar yaşadığını düşün hangisini tercih ederdin?bugün onlardan uzak mutlu bi yuva mı yoksa her gün en ufak bi şeyden sorun yaşayan günler yaşamak mı senin için güzel olan?

forumda ilk mesajım... ve görüyorum ki bu durumda olan tek ben değilim... oğlum 2 yaşına girecek ve babaanesi hala görmeye gelmedi maalesef... onu da geçtim sanki oğlum benim ceyizimden çıktı, ne bir çift çorap ne bir mendil hiç birşey görmedim, çorabında mendilindede değilim zaten ama ayrımcılık yapılmasın... diğer torunları görmeye gitti ama ne yaparsın... mecburi olarak 2-3 günlüğüne Almanyaya gidip geliyorum ve düşünün ki oğlumu başkalarına bırakmak zorunda kalıyorum, ben gelip bakarım sen git kelimesini bile duymadım... sanırım alışıyor insan, çünkü elden birşey gelmiyor maalesef...

Son düzenleme:

bilmiyorum ama başta siz de onlara karşı seviyeli soğuk mu davrandınız.. çünkü bizim gelin de bizimle hiçbirşeyi paylaşmaz anlatmaz.. çocukların sağlıkla veya kendi işiyle ilgili olan birşeyde sorarız geçiştirir birşeyleri onların ailesinden veya onlara söylerken duyarız. onlara bilgi verir onlardan bilgi alır onların dediklerine uyar. bizim düşüncelerimize önem vermez..

e böyle olunca ister istemez biz de seviyeli oluyoruz. ama çocuklarının durumlarını abime ya da anneme hep sorarım. beni hiç aramaz.. ben önemli günlerde vs arıyordum. sonra ben de aramadım. ne yani sonuçta kimse bulunmayan hint kumaşı değil. kendi ailesine gider bize gelmez. yani böyle tavır alıp sonra da aramıyorlar sormuyorlar denilmemesi lazım.

yanlış anlamayın siz de böyle yaptınız için demiyorum. ama bu şekilde davranıp sonra da arasınlar sorsunlar istiyorsanız haklı bulmam. ama bu zamana kadar böyle yaptım bundan sonra da bu beklenti içine girmemeniz lazım. yok girerseniz o zaman sizin de değişmeniz lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…