Yalnız bu ilk defa olan birşey değil ki.Evlendiğimizden beri kocamın böyle vukuatları olduğu için artık patladım. Kaç kere söyledim, arana mesafe koy. Kendine çeki düzen ver diye, ama dinleyen kim.
Evliliğin oyuncak olmadığını en iyi bilenlerden biri benim. En çok zoruma giden de bu zaten. Biz birbirimiz için bu kadar uğraşmışken, sevmişken neden beni başkaları yüzünden üzüyorsun.
Zaten yeteri kadar sıkıntımız var, bi de bunlar için beni üzdüğüne çok kızıyorum.
Vukuat derken , daha aldatmak değil yada ben öyle sanıyorum emin değilim. Yani evliliğimizin ilk yıllarında çalıştığı yerlerdeki kızlar yüzünden yine bayağı kavgalar etmiştik. Onlarla da böyle samimi oluyordu.
O'na sorarsanız beraber olmadıkları sürece bunlar aldatmak sayılmaz. Ama ben ona hep söylüyorum. Aldatmak sadece o işle olmaz, bir bakış, bir gülüş v.s de aldatmak sayılır benim için.
Kaç kere söyledim ama anlamıyor...
Vukuat derken , daha aldatmak değil yada ben öyle sanıyorum emin değilim. Yani evliliğimizin ilk yıllarında çalıştığı yerlerdeki kızlar yüzünden yine bayağı kavgalar etmiştik. Onlarla da böyle samimi oluyordu.
O'na sorarsanız beraber olmadıkları sürece bunlar aldatmak sayılmaz. Ama ben ona hep söylüyorum. Aldatmak sadece o işle olmaz, bir bakış, bir gülüş v.s de aldatmak sayılır benim için.
Kaç kere söyledim ama anlamıyor...
bence gıt o kızları ısyerınde bı guzel benzet... tovbe yarabbım yaa. ınsanı zıvanadan cıkarıyorlar boylelerı.. canım benım esın dıs gorunusuyle de dıkkat cekıcı bır adamsa. hanı orta yaslı karızmatık, hafıf kır saclı karıyerlı bır erkekse. malesef bu gıbı kızlar yılısır durur ıste. cok cıddıyım ısyerıne gıt ve onlarla konus canım once kıbar bır sekılde, akıl verıcı manada. anlamazlarsa anladıkları dılden konus gıtsın. bu nedır yaa boyle memlekette adam mı kalmadı sankı..esınde o fotografı bılgısayara kaydetmeık zorunda degıldı ama, onunla da konus geregı gıbı. bırde mumkunse sende ıs arkadaslarınla bırkac foto cektır ve bılgısayara ekran koruyucu yap da gorsun nasıl oluyormus. allla alla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?